=Thunder= Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Χθές βράδυ έπαιξα το ακόλουθο χέρι σε Live ΝL Texas Hold'em Cash game (Τα ποσά ήταν σε Λίρες Κύπρου, τα μετάτρεψα σε Ευρώ για δική σας ευκολία). Kρατάω ένα πολύ υγειές stack της τάξης των 700 euro (7 φορές το αρχικό μου stack) το οποίο έφτιαξα με πολλή υπομονή μετά από 4 ώρες περίπου παιχνιδιού. Σημειώνω ότι σε 6 συναντήσεις στις οποίες παραβρέθηκα είμαι περίπου +2500 euro. Σε όλες τις συναντήσεις εκτός από μία είχα κέρδη. Στην συνάντηση στην οποία είχα ζημιά έχασα 5 μεγάλες παρτίδες στο river και η ζημιά μου ήταν ελάχιστη (150 euro). Εννοείται ότι αν έστω και μία από τις 5 παρτίδες κατέληγε κοντά μου (οι πιθανότητες ήταν εξαιρετικά υπέρ μου) θα είχα και το συγκεκριμένο βράδυ κέρδος.Blinds 1.5 euro/3 euroΕίμαι ΒΒ και κρατάω :Kh :Qh 6 παίκτες στο παιχνίδιΌλοι κάνουν fold εκτός από το Button (δεν αποκαλύπτω το φύλλο του, όπως και δεν θα αποκαλύψω το ποίος κέρδισε τελικά το pot, αναμένω από εσάς το πώς θα παίζατε το χέρι)o οποίος κάνει raise σε 30 euro (Σημειώνω ότι ο παίκτης αυτός ήταν σε κατάσταση TILT και γνωστός στους κύκλους μας ώς πολύ aggressive). Σημειώνω επίσης ότι στο αμέσως προηγούμενο χέρι ο συγκεκριμένος παίκτης κρατώντας :2c :2s και με flop :7d :8d :6c έκανε ALL IN για να δεχθεί το call του αντιπάλου του ο οποίος κρατούσε :Jd :Qd . Τελικά Τurn :5c kai river:9s έδωσε split pot. Eγώ ώς συνήθως δίδω την εντύπωση σφικτού και επιθετικού παίκτη, ο οποίος κάνει raise ή reraise όταν κρατάει κάτι πράγματι καλό.SB foldEγώ μετά από μικρή σκέψη κάνω call.Flop: :6h :9h :Td Κάνω checkΟ αντίπαλος κάνει bet 70 εuro. Toυ απομένουν άλλα 100 euro. Σχηματίζεται δηλαδή ένα pot της τάξης των 1+2+30+30+70+70=203 eurosMετά από μικρή σκέψη και πάλι κάνω callΤurn: : :8s Περνάω στην επίθεση και κάνω ALL IN. To σκεπτικό μου στο να κάνω ALL IN ήταν το ακόλουθο:Aν ο αντίπαλος μου κρατά κάποιο pair με την βοήθεια Flop kai Turn πιθανόν να τον αναγκάσω να το αφήσει, νομίζωντας ότι κρατάω Str8. Αν όχι τότε είχα ακόμα αρκετές πιθανότητες για Flush ή ακόμα και Nut Str8. Ούτως ή άλλως ήμουν σίγουρος ότι αν δεν έκανα ALL IN και απλώς έκανα check θα συνέχιζε με ALL IN. O αντίπαλος κάνει call.Δεν θα αποκαλύψω προς το παρών το River ώστε να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στον σχολιασμό.Εσείς πώς θα παίζατε το χέρι αυτό?Τα σχόλια σας θα με βοηθούσαν πάρα πολύ.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
=Thunder= Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Άν άφησω πίσω κάποια λεπτομέρεια την οποία θεωρείται σημαντική, απλώς ρωτήστε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Den eimai opados tou preflop call gia toso megalo bet mia kai tha eisai ektos theshs postflop kai den tha exei arketa megalo stack pisw tou (gia na exeis implied odds)Egw tha ebaza ta chips sou mou sto flop. To all-in sto flop einai value bet ki oxi bloffa apenanti se tetoio paikth (Mporei na eisai hdh mprosta me K hi alloiws exeis 12-18 outs X2)Twra opws paixthke exei 200euro sto pot sto turn ki exete 100euro stacks. Bazeis 100 gia na pareis 400 (?) ara thes 25% equity pou sigoura exeis alla exeis to diplasio equity sto flop. Ara giati na baleis ta lefta sou all-in me 25% ki oxi sto flop me 50% gia paradeigma? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Στο flop ειτε εισαι οριακά πίσω (55-45,) ειτε μπροστά με 65-35(το πιο πιθανό), ειτε σε περίπτωση σετ πίσω 65-35.Στο turn οτι και να εχει (για να πάρεις call) to ποσοστό σου εχει γίνει 30-70 μπορεί και λιγότερο.Οπότε εισαι αρκετά πίσω.Οπότε καλύτερα να κάνεις στο flop raise all-in(αν εχεις αποφασίσει να συνεχίσεις την πάσα) παρά στο turn. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: οσο εγραφα με πρόλαβε ο holdem. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
=Thunder= Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Ημουν σίγουρος ότι ένας από αυτούς που θα σχολίαζαν θα ήταν ο Αντώνης...Πραγματικά σκέφτηκα να κάνω κάποιο σοβαρό bet after flop αλλά δίστασα... O αντίπαλος είχε μπροστά του 170 euros.... Σκέφτηκα ότι πιθανόν να κρατούσε :Ad :Td ή :Ad :9d οπότε μάλλον θα αντιδρούσε με ALL IN σε κάποιο δικό μου bet (γνωρίζοντας τον αντίπαλο πάντα). Εγώ απλώς ήθελα να 'αγοράσω' όσο το δυνατόν πιό φτηνά το Turn. Καμιά ιδέα για το τι κρατούσε ο αντίπαλος? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 To bet εκτός θέσης σε draw ειναι τραγικό λάθος.Μετά το bet που κάνει το flop εχεις δύο επιλογές ή fold ή all-in. Εαν ειχε πιο deep stack ισως ηταν καλό το call(και φτηνό) αλλα φυσικά στο turn δεν θα εκανες all-in εκτός θέσης.Το range του απεριόριστο.7χ, ζεύγη, ενα ζεύγάρι, PP,δύσκολο αλλα οχι απίθανο σετ, str draw, flush draw.Βασικά κάνοντας all-in στο flop δεν περιμένω να δω fold απο τον αντίπαλο, αλλα παίζω για να παρω την παρτίδα ή να την χάσω αξιοπρεπως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
=Thunder= Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Δεν διαφωνώ ούτε κατά ένα "ς" με αυτά που λές....Το θέμα ότι δεν έχω δεί κανένα σχόλιο για κάποιες λεπτομέρειες που ανέφερα π.χ. ότι ο παίκτης ήταν TILΤ, έχει αυτό κάποια σχέση με το μέγεθος του bet pre-flop? (bet 30 euro on the button to steal 3 euros???)Anyway...O αντίπαλος με εξέπληξε διότι κρατούσε ΚΚ !!! Ευτυχώς για μένα το river ήταν Js οπότε κατέληξα με ένα ωραίο STR8... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2007 =Thunder= έγραψε:Δεν διαφωνώ ούτε κατά ένα "ς" με αυτά που λές....Το θέμα ότι δεν έχω δεί κανένα σχόλιο για κάποιες λεπτομέρειες που ανέφερα π.χ. ότι ο παίκτης ήταν TILΤ, έχει αυτό κάποια σχέση με το μέγεθος του bet pre-flop? (bet 30 euro on the button to steal 3 euros???)Opws eipa kai sthn arxh, fold preflop. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
=Thunder= Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2007 Θα συμφωνήσω ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι εκ μέρους μου, το οποίο οφειλόταν κατά 50% στο εξωπραγματικό bet του αντιπάλου μου preflop και κατά 50% στην δική μου ευφορία. Τα συναισθήματα οποιουδήποτε είδους δεν πρέπει να επηρεάζουν το παιχνίδι μας.Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2007 Δεν ηταν και τόσο κακό.Απλά εαν στο flop που ειχες πιθανότητες 47-53% ειχες κάνει all-in θα ηταν όλα μια χαρά.Για το call pre-flopΚάποιες φορές οταν παίζεις live χάνεις το οριο βλέπεις τον αντίπαλο και εχεις διαφορετική αισθηση το τι συμβαίνει στο παιχνίδι και παρασύρεσαι σε τέτοια call που υπο άλλες συνθήκες δεν θα τα έκανες (online). Ξέρεις οτι εχεις τιλτάρει τον αντίπαλο και πας να του δώσεις την χαριστική βολή :laugh: Ξέρεις οτι αμα πιάσεις το flop Που πρέπει εισαι μπροστά.Αμα χάνει με αυτόν τον τρόπο και με ΚΚ στο χέρι, φαντάζεστε πως θα παίζει μετά? lol lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2007 ο φιλος απο την κυπρο δεν καταλαβε οτι εκανε μπετ 30 ευρω για να παρασυρει καποιον να τα χωσει και μετα να τον γδαρει ομως ο κ.κ. ΚΚ δεν εχει υπολογισει στην ευφορια της στιγμης οτι δεν ειναι απαραιτητο να πεσει Κ στο μποαρντ και οτι χανει και απο εναν Α στο μποαρντ και πολυ χειροτερα που ειχε ανοικτη κεντα το φλοπ .δεν δεχονται οτι μπορουν να χασουν τα καλα φυλλα που κραταν και χανουν τα αυγα και τα πασχαλια και τα ευρουλακια τους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2007 και θα συμφωνησω με τον holdem οτι ηταν φολντ πρηφλοπ και με τον αντωνη οτι ηθελε ολλ-ιν στο φλοπ.παντως και ετσι του ηρθε κουτι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts