Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

BvB vs aggro deep facing 3b me AJo

kasspav

Recommended Posts

Ώπα μισό να καταλάβω κάτι γιατί παίζει εκεί να έχω κάνει λάθος. Όταν λέει "Hero raises to τ2400" εκεί έχεις βάλει 2400 σύνολο και έχεις μείνει με 7295 ή έχεις βάλει blind + 406 + 2400 = 2881 και έχεις μείνει με 6814;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το range του εκεί δεν είναι για κανέναν λόγο 99+ aj +, είναι πολύ πιο light ,στον έρωτα και στον blind war όλα epitrepontai ,εύκολα 55+ ,kq ,qj ,α7ς+ ,α8o + και αλλά διάφορα randoms eniote , και πίστεψε με δεν νομίζω να κοιτάει εύκολα αν κάποιος είναι tight , αν κάνει multitabling 12 tables ...

Ναι αλλά ένας winning παίχτης δεν κάνει εύκολα 5 bet με τόσο κακά χέρια ακόμα κι αν δεν κοιτάει ότι είμαστε tight ακόμα και σε blind war. LAG losing donk μπορεί, αλλά μάλλον όχι αυτός ο παίχτης...

suuure αλλά αν νομίζει ότι έχει αρκετό fe θα το κάνει....όπως και να χει, το range του παραμένει 55+ ,a8s + ,kq etc ...έχουμε σίγουρα τα odds ...

Οταν ενας παιχτης παιζει 12 τραπεζια καμπαναριο, εχει tracker ...

Από την άλλη βεβαια οταν αναθετεις range σε αντιπάλους ειναι κατι υποκειμενικό.

Κατα την γνώμη μου εδωσες πολύ μεγάλο range το οποίο προσωπικά δεν συνανταω σε καλους παίχτες και πάντα σε αναλογες περιπτώσεις με το χερι που συζηταμε.

Οταν ενας παιχτης παιζει 12 τραπεζια καμπαναριο, εχει tracker ...

Από την άλλη βεβαια οταν αναθετεις range σε αντιπάλους ειναι κατι υποκειμενικό.

Κατα την γνώμη μου εδωσες πολύ μεγάλο range το οποίο προσωπικά δεν συνανταω σε καλους παίχτες και πάντα σε αναλογες περιπτώσεις με το χερι που συζηταμε.

όσο καλύτερος παίκτης τόσο πιο wide range σε αυτές tis περιπτώσεις ... και εγώ συμφωνώ με το πιο πάνω range ... αν μου έλεγες είναι tight fish θα σου έλεγα οκ

Ο μοορμαν ισως :lol:

Ασε μας ρε χαρη που καλος reg θα σου δειξει 5αρια, 6αρια...χωρις αντε και άλλα 42 bbs από πίσω. Εχεις κανα παραδειγμα?

Παραδειγμα 1

PokerStars No-Limit Hold'em, 1050 Tournament, 50/100 Blinds 10 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 (t6844)

MP3 (t4303)

CO (t3100)

Button (t7966)

SB (t6692)

Hero (BB) (t14841)

UTG (t5260)

UTG+1 (t8330)

MP1 (t2925)

Hero's M: 61.84

Preflop: Hero is BB with Qdiamond.gif, Qspade.gif

6 folds, Button bets t250, SB raises to t575, Hero raises to t1385, 1 fold, SB raises to t6682 (All-In), Hero calls t5297

Flop: (t13704) Kclub.gif, 8spade.gif, 8heart.gif(2 players, 1 all-in)

Turn: (t13704) Qheart.gif(2 players, 1 all-in)

River: (t13704) Jspade.gif(2 players, 1 all-in)

Total pot: t13704

Results:

SB had Kheart.gif, Aclub.gif (two pair, Kings and eights).

Hero had Qdiamond.gif, Qspade.gif (full house, Queens over eights).

Outcome: Hero won t13704

Παραδειγμα 2

PokerStars No-Limit Hold'em, 109 Tournament, 60/120 Blinds 10 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 (t5433)

MP3 (t6780)

CO (t10910)

Button (t9501)

SB (t12470)

Hero (BB) (t7851)

UTG (t17866)

UTG+1 (t9742)

MP1 (t27555)

Hero's M: 29.08

Preflop: Hero is BB with Kdiamond.gif, Aspade.gif

5 folds, CO bets t240, Button raises to t720, 1 fold, Hero raises to t2175, CO calls t1935, Button raises to t9491 (All-In), Hero calls t5666 (All-In), 1 fold

Flop: (t18007) 8spade.gif, 3spade.gif, Kclub.gif(2 players, 2 all-in)

Turn: (t18007) 6spade.gif(2 players, 2 all-in)

River: (t18007) 2heart.gif(2 players, 2 all-in)

Total pot: t18007

Results:

Button had Jdiamond.gif, Jspade.gif (one pair, Jacks).

Hero had Kdiamond.gif, Aspade.gif (one pair, Kings).

Outcome: Hero won t18007

Φυσικα μπορω να βρω από την βαση μου ενα σωρο παραδειγματα...το προβλημα με την αναθεση του range που δινεται ειναι οτι δινοντας ranges το pokerstove θεωρει την πιθανοτητα του QQ ιδια με αυτην του 55 κατι που φυσικά δεν ισχυει. Πολυ πιο πιθανό ειναι να δεις QQ παρα 55 προφανώς βασικά 30 φορες θα δεις πρεμιυμ 1 junk, οπότε το distribution για πιο ακριβες ποτ odds είναι να αναθετουμε πιο tight range από αυτό που υπολογίζουμε.

Τα ποτ odds είναι 34%

αυτό ακριβώς έλεγα από την αρχή και ο hpanigma υποστήριζε κάπως οτι έχουμε 50% και με ειρωνευόταν κιόλας, lol.