mpeeee Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2011 χαιρεται.Ενδιαφερομαι να κανω μια μαζικη παραγγελια καλων μαρκων ( παυλσων σειρα james Βόντ )για ζωντανό κας παιχνίδι που θα απαρτίζεται από περίπου 30 άτομα μέσω όρο καθημερινά.τα δενομινατιονς θα είναι της σειράς 1 5 10 25 και 100 και τα τυφλά στοιχήματα λογικά θα είναι 1/2 2/4 2/5 ανάλογα την ημέρα και την περίσταση.εμπειρικά μιλώντας έχετε κατά νου κάποιες συγκεκριμ,ένες ποσότητες μαρκών από καthε αξία με μάξιμουμ της xilies μάρκες ώστε να μπορώ να είμαι άνετος ?50 χ 100100 χ 25200 χ 10250 χ 5 και 400 χ 1 π.χ.είμαι καλυμένος ?για το τουρνουa γνωρίζω που μπορώ αναλυτικά να μάθω ανάλογες πληροφορίες για το κας παιχνίδι όμως δεν έχω ιδιαίτερη άποψη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2011 Οι μάρκες που λες να παραγγείλεις είναι σε αξία 11.150 αν δεν κάνω λάθος. Αυτό σημαίνει ότι σε 30 άτομα μοιράζεις 11150 / 30 = 370 περίπου. Με blinds 1/2 ο παίχτης έχει 185 big blinds τα οποία είναι αρκετά (καλό είναι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν buy in από 50 μέχρι 200 big blinds). Με 2/4 και 2/5 έχει 92,5 (οριακό) και 74 (πολύ οριακό) big blinds αντίστοιχα. Και όλα αυτά χωρίς να μπορούν να κάνουν rebuy! Οπότε θα σου πρότεινα να αγοράσεις τουλάχιστον διπλάσιες ή και τριπλάσιες μάρκες σε αξία. Σε αριθμό μαρκών καλά τα είπες, σωστή η φθίνουσα σειρά όσο μεγαλώνει η αξία.Δηλαδή θα σου πρότεινα τουλάχιστον κάτι τέτοιο:100 x 100300 x 25500 x 10700 x 51000 x 1Σύνολο 27.000 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpeeee Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 ειναι διπλασιες + σε ποσοτητα ομως οι μαρκες που προτεινεις και ξεφευγουμε σε πρυπολογισμο παρολαυτα καταλαβα το σκεπτικο και σε ευχαριστβ παρα πολυ καθως με βοηθησε απειρα. ισως για τα μικρα 1/2 παιχνιδια να ψιλοεπαρκουν οι 1000 μαρκες...τωρα για μεγαλυτερα παιχνιδια καταλαβαινω πως δε φτανουν./..να σαι καλα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Ε, ναι για το 1/2 μπορείς να τους προσφέρεις buy in 50-100 big blinds συν rebuy άλλα τόσα. Έχεις και 30 άτομα, πολλά ρε αδερφέ, που τους βρήκες τόσους cash-εράδες; lolΧαίρομαι που βοήθησα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kanakopulanu Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Βάλε παιχνίδια 1/1 αν θές να έχεις κόσμο... (και καλή τύχη) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpeeee Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 ειμαι χρονιος κας-έρας κι εγώ χρόνια τώρα οπότε κάτι γνωrίζουμε. υπάρχει άπειρος λαός για 1/1 αλλά θέλω να ξεφύγω από αυτό το ανούσιο και χαζό μοτίβο του 1/1 . θα δούμε όμως ...όλα προσαρμόζονται στις ανάγκες των παιχτών...πάντα. σαω ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
f4n4t1k Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Μην ξεχάσεις να γράψεις πάνω στις μάρκες " tournament chips " , γιατί σε κανα ntou θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, ενώ με το " tournament chips " την κανείς εύκολα. φιλικά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpeeee Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 σπιτι θα παιζουμε κι ο νικητης θα κερδιζει ενα πακετο μακαρονια barila κι ισως καποιο αρωματικο λεκανης . δε θα παιζουμε με λεφτα βρε.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Και γαμώ! Μπορώ να έρθω να παίξω κι εγώ; Μου έχουν τελειώσει και τα μακαρόνια και το αρωματικό λεκάνης! Χαχα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts