Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Αριθμος μαρκων Απο καθε Αξια για live cash game.

mpeeee

Recommended Posts

χαιρεται.

Ενδιαφερομαι να κανω μια μαζικη παραγγελια καλων μαρκων ( παυλσων σειρα james Βόντ )

για ζωντανό κας παιχνίδι που θα απαρτίζεται από περίπου 30 άτομα μέσω όρο καθημερινά.

τα δενομινατιονς θα είναι της σειράς 1 5 10 25 και 100 και τα τυφλά στοιχήματα λογικά θα είναι 1/2 2/4 2/5 ανάλογα την ημέρα και την περίσταση.

εμπειρικά μιλώντας έχετε κατά νου κάποιες συγκεκριμ,ένες ποσότητες μαρκών από καthε αξία με μάξιμουμ της xilies μάρκες ώστε να μπορώ να είμαι άνετος ?

50 χ 100

100 χ 25

200 χ 10

250 χ 5 και

400 χ 1 π.χ.

είμαι καλυμένος ?

για το τουρνουa γνωρίζω που μπορώ αναλυτικά να μάθω ανάλογες πληροφορίες για το κας παιχνίδι όμως δεν έχω ιδιαίτερη άποψη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι μάρκες που λες να παραγγείλεις είναι σε αξία 11.150 αν δεν κάνω λάθος. Αυτό σημαίνει ότι σε 30 άτομα μοιράζεις 11150 / 30 = 370 περίπου. Με blinds 1/2 ο παίχτης έχει 185 big blinds τα οποία είναι αρκετά (καλό είναι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν buy in από 50 μέχρι 200 big blinds). Με 2/4 και 2/5 έχει 92,5 (οριακό) και 74 (πολύ οριακό) big blinds αντίστοιχα. Και όλα αυτά χωρίς να μπορούν να κάνουν rebuy! Οπότε θα σου πρότεινα να αγοράσεις τουλάχιστον διπλάσιες ή και τριπλάσιες μάρκες σε αξία. Σε αριθμό μαρκών καλά τα είπες, σωστή η φθίνουσα σειρά όσο μεγαλώνει η αξία.

Δηλαδή θα σου πρότεινα τουλάχιστον κάτι τέτοιο:

100 x 100

300 x 25

500 x 10

700 x 5

1000 x 1

Σύνολο 27.000

ειναι διπλασιες + σε ποσοτητα ομως οι μαρκες που προτεινεις και ξεφευγουμε σε πρυπολογισμο παρολαυτα καταλαβα το σκεπτικο και σε ευχαριστβ παρα πολυ καθως με βοηθησε απειρα. ισως για τα μικρα 1/2 παιχνιδια να ψιλοεπαρκουν οι 1000 μαρκες...τωρα για μεγαλυτερα παιχνιδια καταλαβαινω πως δε φτανουν./..να σαι καλα :D

Ε, ναι για το 1/2 μπορείς να τους προσφέρεις buy in 50-100 big blinds συν rebuy άλλα τόσα. Έχεις και 30 άτομα, πολλά ρε αδερφέ, που τους βρήκες τόσους cash-εράδες; lol

Χαίρομαι που βοήθησα.

ειμαι χρονιος κας-έρας κι εγώ χρόνια τώρα οπότε κάτι γνωrίζουμε. υπάρχει άπειρος λαός για 1/1 αλλά θέλω να ξεφύγω από αυτό το ανούσιο και χαζό μοτίβο του 1/1 . θα δούμε όμως ...όλα προσαρμόζονται στις ανάγκες των παιχτών...πάντα. σαω ευχαριστώ πολύ.

Μην ξεχάσεις να γράψεις πάνω στις μάρκες " tournament chips " , γιατί σε κανα ntou θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, ενώ με το " tournament chips " την κανείς εύκολα. φιλικά :D

σπιτι θα παιζουμε κι ο νικητης θα κερδιζει ενα πακετο μακαρονια barila κι ισως καποιο αρωματικο λεκανης . δε θα παιζουμε με λεφτα βρε.... :roll: