Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Σχεδιάστε τις κινήσεις σας προσεκτικά. It’s a Strategy game after all!

Recommended Posts

Συντάκτης: HPanigma

Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 2011

Οι περισσότεροι που ασχολούνται συστηματικά με το ποκερ συμφωνούν (άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο) ότι είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Η πλειοψηφια όμως, όταν λέει στρατηγική στο ποκερ εννοεί εάν θα παίξει TAG ή LAG και κάτω από ποιες προϋποθέσεις. Ενώ αυτό είναι ένα ενδιαφέρον και πολυσυζητημένο θέμα, θα επικεντρωθώ σε μία άλλη πτυχή της στρατηγικής του παιχνιδιού.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ καλο αρθρο Χαρη ακόμη μια φορα.

Προφανώς και αυτή θα ήταν η σωστη διαδικασια σκεψης απλά να πω ότι λόγω volume και δομης τουρ, αν επικεντρωνόμαστε στα blinds, 90% των περιπτώσεων είμαστε οκ γενικά.

• 3 weeks later...

Πολύ ωραίο άρθρο,σε αυτό το σημείο μελετάω το παιχνίδι μου τελυταία,η δική μου ερώτηση είναι αφού μελετήσεις stacks και τα 3bet στατιστικά των παικτών πώς πρέπει να μελετήσουμε-ερμηνεύσουμε και το aggression για call ή 3bet .επίσης αν έχεις να αναφέρεις κάποιο καλό άρθρο ( επιπλεόν ) ή βιβλίο ή οτιδήποτε που να αξίζει μελέτης πάνω σε αυτά τα σημεία. tytyty keep up the good job

Πολύ ωραίο άρθρο,σε αυτό το σημείο μελετάω το παιχνίδι μου τελυταία,η δική μου ερώτηση είναι αφού μελετήσεις stacks και τα 3bet στατιστικά των παικτών πώς πρέπει να μελετήσουμε-ερμηνεύσουμε και το aggression για call ή 3bet .επίσης αν έχεις να αναφέρεις κάποιο καλό άρθρο ( επιπλεόν ) ή βιβλίο ή οτιδήποτε που να αξίζει μελέτης πάνω σε αυτά τα σημεία. tytyty keep up the good job

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά βιβλία/ άρθρα στο εν λόγο concept τα περισσότερα τα έχω πάρει από training vids, παρόλα αυτά Κάτι analog είχα δει σε pocket5's blog (πρόσφατο κι όλας). Όσον αφορά το agr factor ( σημείωση ότι είναι post flop στατιστικό) το λαμβάνω υπόψιν μονο σε περίπτωσις που "φλαταρω" ( Και είναι ελάχιστες) . Αυτή Η ανάλυση που παραθέτω πάντως είναι συνήθως Για πολύ late stages σε τουρνουά.... Όπου τα flats είναι ανύπαρκτα σχεδόν... Και όπου μπορείς/ Και πρέπει να προσεχεις πολύ περισσότερα αφού πλέον Παίζονται πολλά $$$$$