moderator Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Συντάκτης: HPanigma Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 2011Οι περισσότεροι που ασχολούνται συστηματικά με το ποκερ συμφωνούν (άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο) ότι είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Η πλειοψηφια όμως, όταν λέει στρατηγική στο ποκερ εννοεί εάν θα παίξει TAG ή LAG και κάτω από ποιες προϋποθέσεις. Ενώ αυτό είναι ένα ενδιαφέρον και πολυσυζητημένο θέμα, θα επικεντρωθώ σε μία άλλη πτυχή της στρατηγικής του παιχνιδιού. *** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
karaFLUSH Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 ωραίο άρθρο. συνέχισε έτσι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Πολύ καλο αρθρο Χαρη ακόμη μια φορα.Προφανώς και αυτή θα ήταν η σωστη διαδικασια σκεψης απλά να πω ότι λόγω volume και δομης τουρ, αν επικεντρωνόμαστε στα blinds, 90% των περιπτώσεων είμαστε οκ γενικά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Ωραίος ο Χάρης ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2011 Ωραίο άρθρο. Και οι 2 τύποι στρατηγικής χρειάζονται εξίσου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΣΣΟΥΣ ΟΜΟΧΡΩΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ...Π****Α ΚΟΛΙΤΣΙΝΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O_book Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Πολύ ωραίο άρθρο,σε αυτό το σημείο μελετάω το παιχνίδι μου τελυταία,η δική μου ερώτηση είναι αφού μελετήσεις stacks και τα 3bet στατιστικά των παικτών πώς πρέπει να μελετήσουμε-ερμηνεύσουμε και το aggression για call ή 3bet .επίσης αν έχεις να αναφέρεις κάποιο καλό άρθρο ( επιπλεόν ) ή βιβλίο ή οτιδήποτε που να αξίζει μελέτης πάνω σε αυτά τα σημεία. tytyty keep up the good job Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 Πολύ ωραίο άρθρο,σε αυτό το σημείο μελετάω το παιχνίδι μου τελυταία,η δική μου ερώτηση είναι αφού μελετήσεις stacks και τα 3bet στατιστικά των παικτών πώς πρέπει να μελετήσουμε-ερμηνεύσουμε και το aggression για call ή 3bet .επίσης αν έχεις να αναφέρεις κάποιο καλό άρθρο ( επιπλεόν ) ή βιβλίο ή οτιδήποτε που να αξίζει μελέτης πάνω σε αυτά τα σημεία. tytyty keep up the good jobΗ αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά βιβλία/ άρθρα στο εν λόγο concept τα περισσότερα τα έχω πάρει από training vids, παρόλα αυτά Κάτι analog είχα δει σε pocket5's blog (πρόσφατο κι όλας). Όσον αφορά το agr factor ( σημείωση ότι είναι post flop στατιστικό) το λαμβάνω υπόψιν μονο σε περίπτωσις που "φλαταρω" ( Και είναι ελάχιστες) . Αυτή Η ανάλυση που παραθέτω πάντως είναι συνήθως Για πολύ late stages σε τουρνουά.... Όπου τα flats είναι ανύπαρκτα σχεδόν... Και όπου μπορείς/ Και πρέπει να προσεχεις πολύ περισσότερα αφού πλέον Παίζονται πολλά $$$$$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts