stakaman Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2011 Ελαβα από το Πόκερ σταρς το μειλ οτι τα χρήματα που ΄εκανα ανάληψη θα πιστωθούν στον λογαριασμό μου στους μανευμπουκερς εντός 72 ωρών.Το πρόβλημα είναι οτι αυτό συνέβει 16/4/2011 05.25 ΕΕΤ, και ακόμη η ανάληψη δεν έχει ολοκληρωθεί.Εχει κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2011 ναι έστειλα μαιλ και μου είπαν ότι λόγο των πολλών αναλήψεων μπορεί να καθυστερήσουν λίγο. δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stakaman Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, ας ελπίσουμε ότι θα γίνει έτσι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2011 τα χρήματα μόλις μπήκαν στον λογαριασμό μου, άργησαν 24 ώρες. κατά τα αλλά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stakaman Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2011 Επίσης,όλα ο,κ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts