foustouki Δημοσίευση 2 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαίου, 2011 @crackling με control+g απενεργοποιειται το συστημα..Οσο για το χερι ειναι πολυ ενδιαφερον δεν το εχω σκεφτει ακομα αλλα ελεος με τους @#$%ες που χαλανε καθε ενδιαφερον thread. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 κερδίζαμε τελικά αλλά ο βασικός λόγος που δε valuebetara είναι αυτός που λέει ο crackling και σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ''γενικότερα στο συγκεκριμένο χέρι τα χέρια που καλλαρουν στο ρίβερ είναι τα χέρια που μας κερδίζουν '' Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Τι ειχαν ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Ευκολάκι μου φαίνεται. Το μόνο χέρι που βελτιώνει η Q και χάνεις είναι το όντως πιθανό ΑΚ (άντε και QQ που δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πιθανό) . Βελτιώνει όμως και πολλά χέρια που τα έχεις και κάνει πολύ πιο εύκολο να πάρεις ένα bet ακόμα. Όπως παίχτηκε το βρίσκω πολύ δύσκολο να κρατάει monster. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 ευκολάκι σου φαίνετε το value bet ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Ναι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LaB Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 και ak με a diamonds να έχει ένας απ'τους 2 είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει αυτό το παίξιμο . δημήτρη το αν είναι το check η το bet σωστό το ξέρεις μόνο εσύ που έχεις παίξει με τους παίχτες αυτούς όση ώρα έχεις παίξει . δεδομένου ότι η παρτίδα είναι από nl400 ,πιστευω ότι ένας normal παίχτης με ak 56d ή hand που σε κερδίζει θα κάνει είτε blocking είτε value,ανάλογα με την περίσταση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Ευκολάκι μου φαίνεται. Το μόνο χέρι που βελτιώνει η Q και χάνεις είναι το όντως πιθανό ΑΚ (άντε και QQ που δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πιθανό) . Βελτιώνει όμως και πολλά χέρια που τα έχεις και κάνει πολύ πιο εύκολο να πάρεις ένα bet ακόμα. Όπως παίχτηκε το βρίσκω πολύ δύσκολο να κρατάει monster.πως θα έπαιζες 56dd /86dd/ 89dd / axdd /kqdd / tt / jj / nutfd k 2p από sb ή bb vs unknown(regs) με αυτό το action ;επίσης ποιο είναι το calling range τους στο riv με αυτό το line ;imo κάνεις semi-decent reg δεν σε callarei με worse ever σε αυτό το spot, αν έχεις reads ότι είναι φάλαινες vbet it.****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 wtf! why rush? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
harima Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 wtf! why rush?\ . the feeling of 'rush (t ) against my salad fingers is almoost orgasmic ehhh Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Ευκολάκι μου φαίνεται. Το μόνο χέρι που βελτιώνει η Q και χάνεις είναι το όντως πιθανό ΑΚ (άντε και QQ που δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πιθανό) . Βελτιώνει όμως και πολλά χέρια που τα έχεις και κάνει πολύ πιο εύκολο να πάρεις ένα bet ακόμα. Όπως παίχτηκε το βρίσκω πολύ δύσκολο να κρατάει monster.πως θα έπαιζες 56dd /86dd/ 89dd / axdd /kqdd / tt / jj / nutfd k 2p από sb ή bb vs unknown(regs) με αυτό το action ;επίσης ποιο είναι το calling range τους στο riv με αυτό το line ;imo κάνεις semi-decent reg δεν σε callarei με worse ever σε αυτό το spot, αν έχεις reads ότι είναι φάλαινες vbet it.****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ.Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός παίκτης που θα ακολουθούσε αυτό το line με 56dd /86dd/ 89dd / axdd /kqdd / tt / jj. Σίγουρα θα είχε κάνει κάποιο raise στο flop ή στο turn ή έστω donk bet στο river. Είναι υπεβολικά vulnerable. Επίσης, τα ΤΤ-QQ και ΑΚ δεν είναι και πολύ πιθανά. Λογικά, θα είχε κάνει raise preflop. Επειδή όμως υπάρχουν κακοί παίκτες και κακοπαιγμένα χέρια το δεχόμαστε ως ποσοστό. Από nut fd δύσκολα θα πληρωθείς (ίσως AQ). Θεωρώ όμως πάρα πολύ πιθανό να έχει 2ρ και ακόμα πιο πιθανό να πληρωθείς. Τέλος, επειδή λάθη γίνονται συνέχεια δώσε τους την ευκαιρία να κάνουν άλλο ένα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 οπότε σοβαρός παίκτης δεν έχει μικρό flush αλλά ακουλουθεί στο τύρν με Q 10 , J 10 , Q J μετά από τετιο action ? δν νομίζω επίσεις δεν αμφιβάλω στο ότι κερδίζουμε πολλά χέρια απλά λέω ότι αυτά που κερδίζουμε δεν μας πληρώνουν ποτέ στο ρίβερ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Τα μόνα που νικάμε και μας πληρώνουν είναι τα 2 pair και τα μικρότερα set. Μικρή πιθανότητα να μας πληρώσει κάποιο donk με AQ όπως είπε και ο giorgio. Δεν πρέπει όμως να προσπαθήσουμε να πάρουμε value σε περίπτωση που νικάμε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ρε υπάρχει ένα μεγάλο range που νίκας κ ένα μικρό που χάνεις.από το μεγάλο range που νίκας θα σε πληρώσει το 5% (και αν) από το range που χάνεις θα σε callarei το 100% γιαυτό τον λόγο δεν κανείς bet το river Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Ε, ναι, χαίρω πολύ. Αυτό που λες δεν αναιρεί αυτό που λέω εγώ. Απλά πρέπει να κάνουμε το σωστό value για να είμαστε +EV Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 kk Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός παίκτης που θα ακολουθούσε αυτό το line με 56dd /86dd/ 89dd / axdd /kqdd / tt / jj. Σίγουρα θα είχε κάνει κάποιο raise στο flop ή στο turn ή έστω donk bet στο river. Είναι υπεβολικά vulnerable. Επίσης, τα ΤΤ-QQ και ΑΚ δεν είναι και πολύ πιθανά. Λογικά, θα είχε κάνει raise preflop. Επειδή όμως υπάρχουν κακοί παίκτες και κακοπαιγμένα χέρια το δεχόμαστε ως ποσοστό. Από nut fd δύσκολα θα πληρωθείς (ίσως AQ). Θεωρώ όμως πάρα πολύ πιθανό να έχει 2ρ και ακόμα πιο πιθανό να πληρωθείς. Τέλος, επειδή λάθη γίνονται συνέχεια δώσε τους την ευκαιρία να κάνουν άλλο ένα.giorgio μάλλον αντιλαμβανόμαστε αρκετά διαφορετικά το hand.Μη ξεχνάς ότι είναι 5 way pot κ FR!preflop κάνεις squeeze κ call η fold σε shove με tt /jj ?στο flop κάνεις c /r κ call η fold σε 3b η shove με small flush , tt /jj(αν δεν έκανες squeeze pre )?κ στα 2 παραπάνω σενάρια δεν νομίζω ότι θα πάρεις action από worse πολλές φορές.Στο turn το c /r με το παραπάνω range είναι τεράστιο λάθος(imo βασικά το sb κ το bb πρέπει νάχει 0% c /r range σε αυτό το spot αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.)στο riv το donkbet είναι super-transparent κ δεν μου αρέσει ιδαίτερα.Anyways εγώ πιστεύω ότι πολλοί regs θα είχαν αρκετά strong range στο river με αυτό το action κ δεν βλέπω πολλά 2p στο riv όπως είπε κ ο crackling . από την άλλη θα μπορούσα να δω κάποιον να foldarei μεγαλύτερα set κ str8 η ακόμα κ small flushes αν ο arourel shovare το river!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συμφωνώ με aizack και crackling. Επίσης, σκεφτείτε οι υπέρμαχοι του value river bet τι θα κάνετε σε raise; Snap; Με τι size bet θα βρείτε fold; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
harima Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συμφωνώ με aizack και crackling. Επίσης, σκεφτείτε οι υπέρμαχοι του value river bet τι θα κάνετε σε raise; Snap; Με τι size bet θα βρείτε fold;Αν και δεν έχω καμία σχέση με 400NL Δινω credit για check raise στο river κάτι σε 0% Αν όμως φας c / r με τόσο mikro stack to pot ratio που έχετε φτάσει στο river μπορείς να πας ένα εύκολο και σίγουρο πάσο ακόμα για μισό ευρώ και fuck pot odds . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 δεν υπάρχει room για c /r στο rivpot: 414effective stacks: 270 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 giorgio μάλλον αντιλαμβανόμαστε αρκετά διαφορετικά το hand.Γι' αυτό και το συζητάμε, άλλωστε.Μη ξεχνάς ότι είναι 5 way pot κ FR!Σε καμία περίπτωση.preflop κάνεις squeeze κ call η fold σε shove με tt /jj ?Εξαρτάται από ποιο position και παίκτη έρχεται το shove. Αν είναι από τον initial raiser by default fold αλλά είναι πολύ close. Από τους υπόλοιπους call. στο flop κάνεις c /r κ call η fold σε 3b η shove με small flush , tt /jj(αν δεν έκανες squeeze pre )?Mε small flush θέλω πολύ να μπουν τα λεφτά μέσα στο flop. Με σετ όχι τόσο αλλά θα το δεχτώ.κ στα 2 παραπάνω σενάρια δεν νομίζω ότι θα πάρεις action από worse πολλές φορές.Νομίζω ότι, μόνο ο Α φτάνει και υπάρχουν ήδη αρκετά λεφτά στο ποτ. Και βέβαια πάντα υπάρχει και το smaller flush. Άσε που δε νομίζω ότι τα set είναι 100% fold. Στο turn το c /r με το παραπάνω range είναι τεράστιο λάθος(imo βασικά το sb κ το bb πρέπει νάχει 0% c /r range σε αυτό το spot αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.)Δεν υπάρχει μόνο το c /r αλλά και το donk bet.στο riv το donkbet είναι super-transparent κ δεν μου αρέσει ιδαίτερα.Ούτε μένα αλλά αν δεν έχεις κάνει τίποτα από τα παραπάνω κάτι θα πρέπει να κάνεις επιτέλους.Anyways εγώ πιστεύω ότι πολλοί regs θα είχαν αρκετά strong range στο river με αυτό το action κ δεν βλέπω πολλά 2p στο riv όπως είπε κ ο crackling . από την άλλη θα μπορούσα να δω κάποιον να foldarei μεγαλύτερα set κ str8 η ακόμα κ small flushes αν ο arourel shovare το river!!Ακόμα καλύτερα αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχεις τόσο μεγάλο FE. Σίγουρα ένα ποσοστό πετάει και small flush όπως ένα ποσοστό κάνει call στο ΒΒ με AJ.Σκέφτηκα πάρα πολύ αυτό το χέρι κυρίως γιατί και τα τέσσερα παιδιά (ok 3 παιδιά και ο safesteps) έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στο cash και πιθανότατα μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα από μένα τα tendencies των regulars. Παρόλα αυτά μου φαίνεται πολύ passive το όλο line για τους αντιπάλους ακόμα και σε 5 way pot ειδικά όσον αφορά το small flush. Κάποτε, ίσως. Anyway, ωραία κουβέντα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 δεν υπάρχει room για c /r στο rivpot: 414effective stacks: 270Τα μέτρησα και γω τα νούμερα όταν τό 'γραφα, αλλά δεν έχεις πάντα μόνο allin στο river στη θέση του hero, μπορεί να κάνεις μικρότερο bet και εκεί να φας allin. Δεν το εννοούσα με την έννοια ότι θα κάνουν c-r bluff και να περιμένουν να τα πετάξεις. Αλλά όπως λέει και ο harima, τι κάνεις; fold ακόμη και αν είναι για $50;preflop κάνεις squeeze κ call η fold σε shove με tt /jj ?Εξαρτάται από ποιο position και παίκτη έρχεται το shove. Αν είναι από τον initial raiser by default fold αλλά είναι πολύ close. Από τους υπόλοιπους call. Διαφωνώ κάθετα γιατί είναι rush και οι αντίπαλοι regs παίζουν λίγο διαφορετικά. Θα βρεθείς πολύ πιο συχνά πίσω απ' όσο νομίζεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 αν δεν έχεις κάνει τίποτα από τα παραπάνω κάτι θα πρέπει να κάνεις επιτέλους.dislike Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts