Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Παροχή Ιντερνετ από την WIND (προσοχή)

fireshield

Recommended Posts

Γειάσας, ποστάρω ως νέο μέλος του Pokerland.gr

Ο λόγος που ποστάρω είναι το γεγονός οτι είμαι φανερά απογοητευμένος απο την παροχή Ιντερνετ που έχω απο την WIND.

Παίζω χρονια πόκερ στο διαδύκτιο και μπορώ να πω οτι και με τις παλιότερες συνδέσεις που είχα δεν είμουν ιδιαίτερα ευχαριστημενος απο την σταθεροτητα που μου προσέφεραν οι διακομιστες (καλή ώρα το ακατανόμαστο ConX του ΟΤΕ).

Ετσι λοιπόν αποφασισα να ξεφύγω απο το μονοπώλειο του ΟΤΕ και απο την αθλια αυτη πελατιακη σχέση.

Υπέγραψα συμφωνία με την WIND η οποία με δεσμευει για ενα ετος για σχεδον απεριοριστο wireless (ασύρματο) Ιντερνετ με κόστος 50 ευρώ το μήνα.

Οι υπάληλοι στο κατάστημα με βεβαίωσαν οτι στην περιοχη που μένω υπάρχει πλήρης κάλυψη του δυκτίου και παροχή 3G.

Δύο βδομαδες εχει που εκανα την συμφωνία με αποτελεσμα να χάσω αρκετές φορες τα χρήματα μου σε online poker room γιατί γινόταν αποσυνδεση αυτοματη λογω αστάθειας της ροής δεδομένων απο τον παροχεα του ιντερνετ.

Αυτη τη στιγμη περιμενω 3-4 λεπτα για να δω μια σελιδα στο ιντερνετ και πληρώνω 50 ευρώ το μηνα.

Το δίκαιο μου δεν το βρήκα όταν πήρα επανηλημενα στο τηλεφωνικό κεντρο της WIND.

Οι απαντήσεις που πήρα ήταν λες και έχουν βγει από προτόκολλο από εναν αντιπαθητικό φιόγκο ο οποίος δεν είχε καν την ευγένεια να πει ενα "λυπαμε" εκ μέρους της εταιριας.

Και που να καθισω να τους εξηγήσω ότι εχω χασει και χρήματα εξαιτίας τους (κατι που φυσικα δεν εκανα).

Εγω απλα μια ερωτηση τους έκανα πριν κλεισω την τελευταια φορα που μιλησα μαζι με τον φιογκο: από πότε εγινε η WIND ΟΤΕ???

Τιποτε αλλο...

Απλα προσέξτε μάγκες μην παθετε τα ίδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είναι μόνο αυτοί φίλε fireshield (by the way, καλώς όρισες στο Pokerland). Δυστυχώς στην Ελλάδα οι υπηρεσίες internet δεν είναι καν... ανεκτές θα έλεγα! Και φυσικά πολύ ακριβές σε σχέση με άλλες χώρες.

Πήρα κι εγώ μια 3g σύνδεση πριν ένα μήνα, από άλλη εταιρεία. Παρ'όλο που στη διαφήμιση μιλούσαν για 5 giga δωρεάν με 39€ (29€ αν είσαι φοιτητής, η κοπέλα μου είναι και το έβαλα στο ονομά της) για έναν χρόνο συμβόλαιο, ο λογαριασμός έρχεται 42! Κι αυτό γιατί στη διαφήμιση δεν συμπεριλαμβανόταν ούτε το τέλος κινητής τηλεφωνίας, ούτε το ΦΠΑ.

Eντάξει λες, είμαι βλάκας που δεν το είδα. Αν μπορούσα να κάνω και τη δουλειά μου όμως θα ήμουν ευγνώμων! Από τις 24 ώρες της ημέρας μόνο 8-9 "δουλεύει" τις υπόλοιπες κατεβάζει με ταχύτητες του 1-2 kb...

Στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα ότι αν διακοπεί η σύνδεση για 6 ώρες εβδομαδιαίως, μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο. Η πλάκα είναι ότι δεν διακόπτεται, απλώς κατεβάζει με 1 kb ταχύτητα. Oποιοσδήποτε browser αν περιμένει δεδομένα με αυτή την ταχύτητα, απλώς σου βγάζει το γνωστό μήνυμα. Σελίδες δε βλέπεις πάντως.

Και να πεις ότι είχα και εναλλακτική λύση... Μετακόμισα το καλοκαίρι και η απλή μεταφορά της τηλεφωνικής γραμμής, έγινε στα μέσα Οκτωβρίου! Το νούμερο το είχα πάρει, αλλά το συνεργείο του OTE δεν είχε ελεύθερο ραντεβού παρά μόνο 3 μήνες μπροστά...

Ελλάς ολέ, Ελλάς ολέ, Ελλάς ολέ ολέ ολέ...

Η πλάκα είναι ότι (αφού περίμενα 13 λεπτά σε γραμμή αναμονής από καρτοτηλέφωνο και με έβριζε ένας Αλβανός που περίμενε μαζί μου) διαμαρτυρήθηκα με το εύλογο επιχείρημα "αν είναι δυνατόν ρε παιδιά να περιμένω 3 μήνες, στο 2007 ζούμε" και έλαβα την απάντηση ότι η περιοχή που μένω (Άνω Πατήσια) είναι... πυκνοκατοικημένη.

Δηλαδή αν τα συνεργεία του OTΕ αναλάμβαναν καμμιά πόλη όπως το Χονγκ Κονγκ ή το Τόκυο για παράδειγμα, θα κατέρεε η παγκόσμια οικονομία! LOL

H λύση βρέθηκε, έναν μήνα νωρίτερα. Ήρθαν μια Κυριακή και μου το έβαλαν. Εύκολο να υποθέσει κανείς τον λόγο. Την Κυριακή τα μεροκάματα είναι διπλάσια, γιατί να μην τα σπρώχνουμε προς τα εκεί; Έχω μάλιστα την εντύπωση ότι ο ΟΤΕ έχει αναθέσει τα συνεργεία σε ιδιώτικες εταιρείες.

Μπρος γκρεμός (ιδιώτες) και πίσω ρέμα (δημόσιο)...

baskont έγραψε:

έλαβα την απάντηση ότι η περιοχή που μένω (Άνω Πατήσια) είναι... πυκνοκατοικημένη.

Δηλαδή αν τα συνεργεία του OTΕ αναλάμβαναν καμμιά πόλη όπως το Χονγκ Κονγκ ή το Τόκυο για παράδειγμα, θα κατέρεε η παγκόσμια οικονομία!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γελάς Θέμη; Έ χω ένα φίλο που πραγματικά ζηλεύω, γιατί έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Και όχι 2-3 μέρες, πήγαινε κάπου και καθόταν κανά μήνα και πάνω.

Μου έλεγε ότι στο Τόκυο σε πιάνει αγοραφοβία από κάποια στιγμή κι έπειτα. Τεράστια πολυκοσμία, ειδικά στο κέντρο! Μάλιστα σε ένα προάστιο που είχε επισκεφτεί, μέσα στη φύση και στα δέντρα, του ήρθε κάποια στιγμή να κατουρήσει... Μάταια προσπαθούσε για πολύ ώρα να βρει μια γωνία, ένα δεντράκι να κάνει την ανάγκη του! Δεν υπήρχε σημείο που σε ακτίνα 5 μέτρων να μην βρισκόταν τουλάχιστον ένας άνθρωπος ακόμη! :lol: