Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

σε live τραπεζι foul stack κ οι 2 εχω ΑΚ κουπες κανω raise κ επιθετικος παιχτης καλει..φλοπ

9 10 2με το 9,10 κουπες..πονταρω το μισο κολπο μ κανει μεγαλο ¨reraise κ μετα απο σκεψη του τα καρφωνω,,,,αυτος καλει αμεσωσ κ μ δειχνει QJ κουπες..μπορειτε να μ πειτε αν ειναι σωστο το παιξιμο μου κ τισ πιθανοτητες των 2 φιλων?για την ιστορια ενα 8 μπαστουνι του εδωσε το κολπο...

Δημοσίευση

ένας ακόμα εξυπνάκιας έλληνας που τα ξέρει όλα . . . εμείς να σε βοηθισουμε προσπαθούμε και ξεκινάς της ειρωνείες .το περίπου είναι αυτό που σου είπε ο vasilisg ότι στο flop είσαι πίσω με 40% πιθανότητα να κερδίσεις . το μέγεθος τον stacks το θέλω περισσότερο για να δο το κατά πόσο ήταν κερδοφόρο το παίξιμο σου στο turn και επειδή γίνεσαι pot commited να δο τα pot odds και να σου απαντήσω με ακρίβεια . ρε φίλε σοβαρά πιστεύεις ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αν ξέρω τα stacks ? είσαι σοβαρός ? είναι σα να ρωτάς έναν αποφοίτο της μαθηματικής σχολής πόσο κάνει 1+2. έλεος . . .

Δημοσίευση

Τι είδους post είναι αυτό; Απευθύνεσαι σε μένα ή στον lalimenos; Σε όποιον και να μιλάς πάντως δεν κατάλαβα ούτε την ειρωνεία ούτε το ότι δεν ξέρουμε να απαντήσουμε. Το έβαλες το χέρι για να πάρεις γνώμες ναι ή όχι; Προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε και συ μας τη λες; Πας καθόλου καλά;

Δημοσίευση

ένας ακόμα εξυπνάκιας έλληνας που τα ξέρει όλα . . . εμείς να σε βοηθισουμε προσπαθούμε και ξεκινάς της ειρωνείες .το περίπου είναι αυτό που σου είπε ο vasilisg ότι στο flop είσαι πίσω με 40% πιθανότητα να κερδίσεις . το μέγεθος τον stacks το θέλω περισσότερο για να δο το κατά πόσο ήταν κερδοφόρο το παίξιμο σου στο turn και επειδή γίνεσαι pot commited να δο τα pot odds και να σου απαντήσω με ακρίβεια . ρε φίλε σοβαρά πιστεύεις ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αν ξέρω τα stacks ? είσαι σοβαρός ? είναι σα να ρωτάς έναν αποφοίτο της μαθηματικής σχολής πόσο κάνει 1+2. έλεος . . .

εγω παλι αμφιβαλλω ......

Δημοσίευση

ΕΓΩ Ο Μ***Σ ΦΤΑΙΩ Π ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ..ΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ Σ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ Σ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΤΑΚ..ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ,,ΕΙΡΩΝΕΣ Κ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΑΜΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ...ΔΝ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΡΕ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση
ΕΓΩ Ο Μ***Σ ΦΤΑΙΩ Π ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ..ΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ Σ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ Σ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΤΑΚ..ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ,,ΕΙΡΩΝΕΣ Κ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΑΜΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ...ΔΝ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΡΕ ΤΕΛΟΣ

Συγγνώμη ρε φίλε θες μια ολοκληρωμένη γνώμη ή δεν θες; Αν είναι βάλε τα φύλλα στο odds calculator και δες τα ποσοστά, το τι κρατάτε και ποιο είναι το flop είναι γνωστά. Εγώ ευχαρίστως να το κάνω για σένα αν δεν μπορείς, ούτε 1 λεπτό δεν θα μου πάρει. Αυτό θες όμως; Το θέμα δεν είναι να καταλάβεις εις βάθος το hand, τις κινήσεις, τα ποσοστά και την στρατηγική; Ούτε ειδικός είμαι, ούτε εκπαιδευτής, αλλά ξέρω σίγουρα ότι για να δώσεις μια σωστή απάντηση σε κάποιον πρέπει να γνωρίσεις πολλά περισσότερα από τα φύλλα τους. Άρα από αυτό που σου είπα τώρα κατάλαβέ το δεν στην είπα ούτε σε ειρωνεύτηκα για τα stacks, απλά έτσι με αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να βοηθήσω εσένα. Λες κι έχω κανένα κέρδος να κάτσω να σου εξηγώ γιατί έπρεπε να κάνεις push, flat call ή fold. Είμαι μέλος μιας online κοινότητας για poker και κάνω αυτό που κάνω πολύ συνειδητά ώστε να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Αν πιστεύεις ότι το κάνω για λόγους ματαιοδοξίας ή για να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, απλά θα σου πω ότι δεν με ξέρεις καθόλου και σκέψου λίγο τι κάνεις εσύ εδώ και πως μιλάς όταν οι άλλοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Δημοσίευση

Υπάρχουν 2 λόγοι που κάποιος postarei ένα χέρι, για να μάθει η για να γλυφτεί που έχασε. προφανώς αφού ο συγγραφέας μας ενημερώνει ότι βγήκε το 8, ανήκει στη δεύτερη περίπτωση. Oπότε τι να λέμε για stacks και τέτοια. Απαντάω λοιπον. Ναι αγόρι μου είχες τεράστια γκίνια στημένα είναι και τα live (για τα online ήμασταν σίγουροι από παλιά έτσι κ αλλιώς).

Δημοσίευση

να γλυφτει λεει ο αλλος ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟΥΣ ΕΘΙΞΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΑΓΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ..ΜΕΛΙΣΟΥΡΓΕΣ ΟΛΑ ΟΚ ΕΛΕΙΞΕ.. Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ HEADS UP ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...

Δημοσίευση

ρε φίλε πραγματικά την παλεύεις καθόλου??

εννοείτε οτι όλα εξαρτώνται απο το μέγεθός της στάκας σου! αν έχεις διαφορετική γνώμη τότε δεν εχει νόημα να συζητάς για σωστές ή λάθος κινήσεις!

Δημοσίευση

έχεις δίκιο είσαι μπροστά στο showdown :

990 games 0.005 secs 198,000 games/sec

Board: 9h Th 2s

Dead:

equity win tie pots won pots tied

Hand 0: 60.101% 60.10% 00.00% 595 0.00 { AhKh }

Hand 1: 39.899% 39.90% 00.00% 395 0.00 { QhJh }

αλλα πίσω στο range :

28,710 games 0.001 secs 28,710,000 games/sec

Board: 9h Th 2s

Dead:

equity win tie pots won pots tied

Hand 0: 42.327% 42.33% 00.00% 12152 0.00 { AhKh }

Hand 1: 57.673% 57.67% 00.00% 16558 0.00 { 99+, 22, QhJh, 8h7h }

εγώ προσοπικά σε αυτό το range τον βάζω . δε νομίζω να έκανε αυτό το παίξιμο με κάποιο απλό flush draw η underpair . αν βάλουμε και 910ςηιτεδ μέσα ανεβαίνει λίγο ακόμα το ποσοστό του villain .

φίλε το μόνο που μετράει είναι το range και το μέγεθος του stack . δε ξέρω γτ την θεωρείς χαζή ερώτηση . πραγματικά το μέγεθος του stack είναι αυτό που μετράει. ακριβώς το ίδιο call με ακριβώς το ίδιο φύλλο αλλά με διαφορετικά effective stacks μπορεί τη μια φορά να είναι σωστό και την άλλη λάθος . και δεν σε ειρωνευόμαστε . εσύ ξεκίνησες της ειρωνείες. πχ αν είσαι deep stack ενδεχόμενος να πρέπει να ξεφυγεις από το φύλλο που κρατάς . αν έχετε μικρά stacks (<100BB) ενδεχόμενος να γίνεσαι pot commited και να είναι απόλυτα σωστό το παίξιμο σου .

Δημοσίευση

Έτσι, από περιέργεια: μόνο εγώ βλέπω που λέει full stacks; Επίσης, μόνο εγώ βλέπω που λέει half pot bet στο flop, μεγάλο raise και allin; Τι πληροφορία σας λείπει; Το αν παίζουν 0,5-1 ή 50-100; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται...

Όσο για το χέρι αυτό καθαυτό, cooler που παίζεται από μόνο του... next hand.

Δημοσίευση

Εγω φουλ στακ θα υποθεσω οτι εχετε 100ΒΒ, αλλα επειδη υπάρχει η πιθανοτητα deep stak με 250ΒΒ τοτε θα ηταν καλο να διευκρινιστει αν και για το συγκεκριμενο χερι δεν θα επαιζε και τοσο ρολο.

Δεν θα πηγαινα πασο, πολύ νορμαλ χερι μου φαινεται οπως ειπε και ο Νικος.

Δημοσίευση

100ΒΒ ΦΙΛΕ ΚΑΣΣΠΑΒ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ RERAISE ALL ΙΝ ΑΛΛΆ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΟ CALL ΣΤΟ ΤΎΡΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ BET Κ ΘΑ ΕΙΧΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΑΚΟΜΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ DRAW HAND ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛ ΙΝ Κ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΤ ΕΙΧΑ ΠΟΛΎ EQUITY ΣΤΟ ΧΕΡΙ..ΓΕΝΙΚΩΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΝ ΕΙΧΕ RANGE ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΟΥ Κ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΣΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ FOLDING ΠΑΡΆ SHOWDOWN EQUITY ..

Δημοσίευση
αλλα επειδη υπάρχει η πιθανοτητα deep stak με 250ΒΒ τοτε θα ηταν καλο να διευκρινιστει αν και για το συγκεκριμενο χερι δεν θα επαιζε και τοσο ρολο.

Παύλο διαφωνώ. Αν είναι deep stack δεν είναι το ίδιο play.