Fidelinos Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2007 ola kala me ta online! an endiferete omos kaneis na paiksei stin Athina ligo live poker, cash game kai oxi tournoua as steilei minima kai as broume pos mporoume na mazeutoume kai na paiksoume .thanksy. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOKEHAVITO Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wcj008 Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2007 ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΛΑ ΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!!WCJ_008@HOTMAIL.COM ΑΝ ΠΑΙΖΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ:8d :Kd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wcj008 Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2007 Κ ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΑΣ ΚΑΠΙΟΣ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΕΔΩ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΠΟΚΕΡ?ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ!!!!:8d :Kd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2007 Σίγουρα το πόκερ είναι διασκέδαση και το δημοφιλέστερο παιχνίδι στον κόσμο. Όμως σε αντίθεση με τον Καναδά, εδώ τα home games με χρήματα θεωρούνται παράνομα... έστω κι αν είναι για 10-20 ευρώ...wcj008 έχεις χρόνια στην Ελλάδα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wcj008 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΑΙΖΩ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ Κ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟN FERGUSON ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑΜΕ ΑΠΟΛΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΘΕΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑ HOME GAME ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΟΣΗ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΓΛΑΦΑΔΑ ΑΡΓΗΡΟΥΠΟΛΗ ΚΤΛΠ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΝΜ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ FRIENDLY GAMES PRACTICE ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...WCJ008:8d :Kd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
consak Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2007 paidia egw psinomai gia ligo live.. apo athina eimai.... pws ginete na sinenoithoume??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts