Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ FULL TILT KAI UB POKER ???

pol gt

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι γίνετε με FULL TILT KAI UB POKER ??? Έχω χρήματα μέσα και δεν ξέρω τι γίνετε. Να τα ξεχάσω ή παίζει κάτι ??? Μπορώ να τραβήξω τα χρήματα μου ή κατασχέθηκαν ??? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει σχετικά ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ εκ προτέρων !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ ποκερόμορφη... Δυστυχώς 'ομως δεν γνωρίζω εγγλέζικα... Ίσως μπορείς σε δύο γραμμές να μου πεις το νόημα του άρθρου... :oops:

Ο Aizack Haxton πουλαει τα το bankroll που εχει στις παραπανω εταιριες για 0.20$/1$ για συνολικα 300Κ...Στο 1/5 της τιμης δηλαδη.. Ετσι ποσταρε ο ιδιος στο 2+2..

Δεν νομιζω να κανει πλακα παντως..

οι αναλήψεις από full tilt γίνονται κανονικά

Δεν γίνονται και τόσο κανονικά..Έχουν αρκετή καθυστέρηση και ελπίζω να μείνει εκεί.

Η σημερινή απάντηση στο δεύτερο email που τους έχω στείλει:

Hello Andreas,

Thank you for contacting us.

We understand your concern, but can assure you that your funds are safe and you will receive the transfers as soon as possible. As you are aware we are experiencing delays with processing of withdrawals via some payment methods. We are making every effort to resolve the issue and avoid the delays going forward.

In meantime we bring our repeated apologies for the delay and ask you to bear with us while we are working to resolve the issue.

If there's anything else we can help you with, please let us know. We're always here to help.

Regards,

Chrystian

Cashier

Full Tilt Poker

οι αναλήψεις από full tilt γίνονται κανονικά

Εγώ χτες δεν μπόρεσα να κάνω ανάληψη από FullTilt μέσω moneybookers, δεν με άφηνε. Μέσω τράπεζας Πειραιώς και κάρτας visa της Attica έγινε κανονικά.

Ο Aizack Haxton πουλαει τα το bankroll που εχει στις παραπανω εταιριες για 0.20$/1$ για συνολικα 300Κ...Στο 1/5 της τιμης δηλαδη.. Ετσι ποσταρε ο ιδιος στο 2+2..

Δεν νομιζω να κανει πλακα παντως..

Τελικά κάτι ήξερε αφού η UB και η AP πάνε για bankruptcy...