=Thunder= Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2007 Θα διεξαχθεί στις 17/11 και ώρα 15.00 τουρνουα TEXAS HOLD'EM στην Λευκωσία.Buy-In: 20 λίρες Κύπρου (περίπου 35 ευρώ)1 Rebuy1 double chips add onΘα δωθούν ως βραβεία (εγγυημένα) 2 entries σε τουρνουά στην Αυστρία. Το πακέτο είναι της τάξης των 1000 euros.Όλοι είστε φυσικά ευπρόσδεκτοι...!!!Αν κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει ας μου στείλει PM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antreas,t Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 file pios ise an epitrepete kai apo pou gnorizis gia to tournoua? emis to diorganonoume giafto to logo se rotao Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
=Thunder= Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Eγώ προφανώς ΔΕΝ είπα ότι το διοργανώνω εγώ. Απλώς έπεσε στην αντίληψη μου και το παρέθεσα. Τώρα αν όντως το διοργανώνεται εσείς (δεν έχω καμία αμφιβολία περί τούτου) ΚΑΚΩΣ δεν έβαλες ανακοίνωση στο Pokerland. To ποιός είμαι μπορείς να το δείς από το προφιλ μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antreas,t Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 pros theou file den sou ipa pos ipes oti to diorganonis esi,apo periergia rotisa na do apo pou to emathes.telospanton to savvato i wra 3. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts