Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ΕΠΙΔΗ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΊ ΈΞΥΠΝΗ ΕΔΏ ΜΈΣΑ...ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΎΟΥΝ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΖΗΤΆΝΕ STAKING Η BANKROOL ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΙΝ ΛΊΓΟ ΖΉΤΑΓΑ BANKROOL ΚΑΙ ΑΝΑΚΆΛΥΨΑ ...ΑΠΛΆ ΚΑΝΕΊΣ ΕΓΡΑΦΕΊ ΣΤΟ POKERSTRATEGY ΚΑΝΕΊΣ ΈΝΑ QUIS ΣΤΈΛΗΣ ΈΝΑ ΠΙΣΤΟΠΗΤΙΚΌ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΈΛΟΥΝ $50 ΣΤΟ ACCOUNT ΤΗΣ FULLTILT ΜΟΥ ΠΉΡΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΌ 3 ΏΡΕΣ ΌΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΕΙΑΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΑΝΑΓΓΙ Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 σπάνια απαντάω ειρωνικά απλά επιδη και μόνο εσύ μιλάς για έξυπνους κια το πεζεις ο ίδιος έξυπνος έχω να σου πο πως ο κολόμβος έκανε περισότερες από 3 ώρες που έκανες για να ανακληψη την αμερική αλλά τουλάχιστον αυτός έκανες ανακάλυψη.εσύ παντός με τα 50$ του pokerstartategy δεν έκανες ανακάλυψη γιατί όπως λέει και ένα γνωστό hitaki το κάναμε(κάνανε) πριν από σένα κάτσε καλά .... Παράθεση
ifestos1984 Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 εγώ παιδιά έκανα μια προσπαθια να κάνω το τεστ αλά επιδη τα αγκλικά μ δεν είναι κ τόσο καλά δεν τα κατάφερα έχω αλες διο προσπάθιες μπορίτε να μου δώσετε της απαντήσεις η να με βοηθήσει κάποιος μου λυπεί μόνο ένα κομάτι του τεστ Παράθεση
Recommended Posts