LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 καλημέρα σαςτο υλτιματε BET για κάποιο λόγο δεν δίνει το RAKE μου πις0 πλέον.τεσπα το σιχάθηκα το SOFTWARE είναι αργόψάχνω νέο POKER ΡΟΟΜκατάθεση θα είναι 50 ΕΥΡΏ1) να EXEI κόσμο σε CASH και SIT αντ GOES 1 ΤΆΒΛΕ2) να eXEI RAKE τνχ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 1) εύκολα θα βρεις2) εδώ είναι τα δύσκολα...αφού φαντάσου κ γώ το δεύτερο πράγμα που κοιτάω, otαν είναι να καταθέσω σε μια εταιρία,είναι αν έχει rake . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Φυλλ τιλτ με βολεύη αλλά είναι δύσκολα τα παιχνίδια εκεί και το RAKE αρκετά MIKRO νομίζω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 ΠΟΙΑ ΕΤΕΡΙΑ ΔΊΝΕΙ ΚΑΛΌ ΒΟΝΥΣ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
a sta diala Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 ΠΟΙΑ ΕΤΕΡΙΑ ΔΊΝΕΙ ΚΑΛΌ ΒΟΝΥΣ?Η Sirina Entertainment ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 καβλος τον και ας άργησε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 pokerstars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 PS / FTP / ΠΚΡ / UB / τα έχω δοκιμάσει ήδηTITAN POKER ? γνώμες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
a sta diala Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 δεν κατάλαβα , σε βοηθάω και μου την λες από πάνω ..η τζούλια τη έχει παραπάνω απο σένα, και bonous πήρε και rakeblack ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 PS / FTP / ΠΚΡ / UB / τα έχω δοκιμάσει ήδηTITAN POKER ? γνώμες?Titan έχω δοκιμάσει. Προσωπικά το λογισμικό δεν μου άρεσε, αλλά και παίχτες έχει και στις συναλλαγές τους φαίνονται να είναι εντάξει. Rake κανονικά, αλλά για rakeback δεν θυμάμαι να σου πω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Ευχαρστώ μαν ALLO ΣΙΤΕ? προτίνεις κάτι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 FullTilt με 27% rakeback (μέσω rakebackpros )Τώρα που δεν παίζουν οι Αμερικάνοι έχει πέσει το επίπεδο ούτε έχει τα τεράστια fields της Σταρς ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 LIONDANI μάλλον εκεί με βλέπω να μενβ ΦΤΠ αλιως PS δεν υπάρχει πρόβλημα με της αναλιψειωσ σε αυτά τα 2 σίτες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Εγώ χτες δεν μπόρεσα να κάνω ανάληψη από FullTilt μέσω moneybookers, δεν με άφηνε. Μέσω τράπεζας Πειραιώς και κάρτας visa της Attica έγινε κανονικά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 μάλιστα..κακά τα νέα δηλαδήγια POKERSTARS ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 παιδιά το TITAN πόκερ τη λέει τελικά?http://www.pokerbonus.org/titan-poker/rakeback Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 Απάντηση με παράθεσηνασε καλά ρε μαν, τώρα είμαι μέσα και παίζω καλό φαίνετε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
teskuano Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 νετωορκ noiq poker Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 νετωορκ noiq pokerορίστε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts