PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΙΑ Μ ΦΟΡΑ Π ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΚΕΡ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ Π ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ...ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΑ Π ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΘΩ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Π ΤΟ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ Η ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ Μ ΦΑΙΝΕΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ..ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Π ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΨΕΙ Ν ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ..ΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ Π ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΧΑΡΙΟ Η ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ....ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Π ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΚΕΡ..ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Κ ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΘΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΘΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ..ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ Η ΦΙΛΙΑ (Π ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΟΚΕΡ )Π ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ,Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΙΧΤΗ..ΞΕΡΩ ΔΝ ΓΙΝΕΤΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΤΛ..ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 δε χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω . απλβς πρέπει κ εσύ να καταλάβεις πως αρκετοί εδώ είναι προκατιλημένοι γτ τα μάτια τους έχουν δει τόσα κ τόσα κ τα ίδια π μπορεί να έχουν πει σε σένα να τα είπαν σε άλλους 100 και να τους γράψανε . οπότε σου λέει μετά κ ο άλλος σιγά μην κάτσω να σκάσω για να μάθω στον ξεροκέφαλο . οπότε την επόμενη φορά ρώτα αυτό π θες σκέψου το συγρινε το με αυτό π είχες στο νου ς εσύ κ κρατά ότι θεωρείς χρήσιμο κ προχωρά . απλwς προσπάθησε να μάθεις πως δουλεύουν λίγο τα forum ώστε να δόσεις τη διάθεση κ στον άλλο να σε βοηθήσει .αυτά....αλήθεια καλαμάτα από μέσα είσαι....? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 ΝΑΙ ΜΈΣΑ..ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ Σ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 παναγιώτη χωρίς παρεξήγηση , στο τελευταίο σου post εσύ είχες αυτή τη συμπεριφορά που περιγράφεις .εσύ είχες ξεκινήσει κάτι ειρωνικά σχόλια του τύπου : σιγά ρε επιστήμονα , άμα δε ξέρεις μη μιλάς κτλ σχόλια σε παίχτες που αναλύαμε την παρτίδα σου . γτ βγαίνεις τώρα και παραπονιέσαι γτ τη συμπεριφορά τον άλλων ? είσαι ειρωνικός απέναντι σε παίχτες που προσπαθούν να σε βοηθήσουν και πας να βγεις και από πάνω ? αυτός που είναι μέσος έλληνας και θα παραμείνει μέσος είσαι εσύ . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 λαλιμενε απλα ηταν η σταγονα π ξεχειλισε το ποτηρι..τοσο καιρο εβλεπα αυτη τη κατασταση ατομα "ιδιοφυιες" να ειρωνευονται κ να προσπαθουν να μειωσουν τον αλλο..κ αν ειδες καλα το ποστ μου με αυτουσ π πραγματικα ηθελαν να βοηθησουν μιλησα μια χαρα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 κ αν ειδες καλα το ποστ μου με αυτουσ π πραγματικα ηθελαν να βοηθησουν μιλησα μια χαραNot me Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nureyev Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Συγνώμη Παναγιώτη αλλά εφόσον το σχόλιο αυτού που θέλει ντε και καλά να σε πείσει ότι έχεις άδικο (κι ας λέει ασυναρτησίες) δεν περιέχει ειρωνίες και ύβρεις και εσύ ΔΕΝ συμφωνείς με αυτό,μπορείς απλά να το αγνοήσεις...εφόσον έχει τα παραπάνω,υπάρχει (δεν ξέρω,νέος είμαι αλλά φαντάζομαι πως υπάρχει) είτε το "ignore" είτε η αναφορά στους συντονιστές,όπως σε κάθε φόρουμ...Και φυσικά είναι ανούσιο και να απαντάει κανείς με το ανάλογο ύφος...στην κοινωνία που ζούμε πολλά πάνε στραβά,πολύς κόσμος είναι σκασμένος και βγάζει τ'απωθημένα του στα φόρουμ και στο ίντερνετ γενικότερα,καλό είναι να το έχουμε υπόψη μας και να μη παίρνουμε τόσο στα σοβαρά ορισμένα πράγματα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 λαλιμενε απλα ηταν η σταγονα π ξεχειλισε το ποτηρι..τοσο καιρο εβλεπα αυτη τη κατασταση ατομα "ιδιοφυιες" να ειρωνευονται κ να προσπαθουν να μειωσουν τον αλλο..κ αν ειδες καλα το ποστ μου με αυτουσ π πραγματικα ηθελαν να βοηθησουν μιλησα μια χαραεγώ με το melissourgo να σε βοηθήσουμε πήγαμε και άρχισες της ειρωνίες . ίσος να είχες ήδη προηγούμενα με άλλους του forum και να το πήρες στραβά, αλλά όντος ξεκίνησες να ειρωνεύεσαι άτομα που πήγαν να σε βοηθήσουν . βοήθεια δε σημαίνει να σου λέει κάποιος πόσο απίστευτα έπαιξες το χέρι και πόσο άτυχος ήσουν , αλλά να σου λεν πόσο λάθος το έπαιξες . παντός γενικα έχεις δίκιο ότι πέφτει πολύ ειρωνία στα forum , πράγμα το οποίο εσύ το συνεχίζεις με τη συμπεριφορά σου . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Μια είναι η λύση! Να αρχίσουνε αυξηθούν τα μπαν !!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlickGR Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Ειμαι μολις 2 μερες μελος στο forum και κανοντας το πρωτο μου post ηδη αηδιασα με καποιες απαντησεις και αντιδρασεις.Ειναι κριμα να προσπαθεις να γινεις καλυτερος παικτης και να αντιμετωπιζεις ειρωνικα και ηλιθια σχολια που δεν εχουν να προσφερουν τιποτα.Καλο θα ηταν οι mods να κανουν κατι με τα trolls . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 εγώ έπαθα πλάκα από τα guidelines που δίνει το 2+2 για τη λογοκρισία του section poker goals and challenges και τον τρόπο που προστατεύει τους "νέους" στο φόρουμ και στο πόκερ όσον αφορά τα challenge. Πίστευα ότι υπάρχει τρελό δούλεμα στο φόρουμ απέναντι στους noobs, όμως εδώ και 2 μήνες που το παρακολουθώ βλέπω ότι υπάρχει πολύ σωστή αντιμετώπισηhttp://forumserver.twoplustwo.com/174/p ... es-782351/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlickGR Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 εγώ έπαθα πλάκα από τα guidelines που δίνει το 2+2 για τη λογοκρισία του section poker goals and challenges και τον τρόπο που προστατεύει τους "νέους" στο φόρουμ και στο πόκερ.http://forumserver.twoplustwo.com/174/p ... es-782351/Δεν ειναι τυχαια το νουμερο 1 poker forum στον κοσμο.Πανεπιστημιο ειναι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babis ioannou Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Συγνώμη Παναγιώτη αλλά εφόσον το σχόλιο αυτού που θέλει ντε και καλά να σε πείσει ότι έχεις άδικο (κι ας λέει ασυναρτησίες) δεν περιέχει ειρωνίες και ύβρεις και εσύ ΔΕΝ συμφωνείς με αυτό,μπορείς απλά να το αγνοήσεις...εφόσον έχει τα παραπάνω,υπάρχει (δεν ξέρω,νέος είμαι αλλά φαντάζομαι πως υπάρχει) είτε το "ignore" είτε η αναφορά στους συντονιστές,όπως σε κάθε φόρουμ...Και φυσικά είναι ανούσιο και να απαντάει κανείς με το ανάλογο ύφος...στην κοινωνία που ζούμε πολλά πάνε στραβά,πολύς κόσμος είναι σκασμένος και βγάζει τ'απωθημένα του στα φόρουμ και στο ίντερνετ γενικότερα,καλό είναι να το έχουμε υπόψη μας και να μη παίρνουμε τόσο στα σοβαρά ορισμένα πράγματα...Σορρυ για το οφ-τοπικ αλλα ΗΡΑ κ τα μυαλα στα καγκελα. ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Ξερολια , αλαζονεία , και αφ'υψηλού , αυτό είναι το Ελληνικό πόκερ γιατί αυτός είναι πολλυ απλά ο μέσος Έλληνας......,το είχα επισημάνει και παλαιότερα .....καλός Grinder όχι απαραίτητα και καλός άνθρωπος . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts