crackLiNg Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 6max table Dealt to HERO 6 clubs 5 clubs 5 diamonds 8 hears utg calls 2utg +1 raises το 9 seat 3 folds seat 4 calls 9 seat 5 calls 9hero (bb) calls 7utg calls 7 φλοπ 5h Qc Ac check , check , initial bets 38 , fold , fold , hero calls 38 , fold τύρν Αhero checks , initial bets 28 , hero raises to 72 effective stacks 150 bb θα παίζατε κάπως αλιως το χέρι ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 stacks? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 όντως κάτι ξέχασα , το διόρθωσα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Νομίζω ότι δεν έχεις raise με αυτά τα high cards στο board σε κανένα street. Ακόμη και το call σε pot river bet με προβληματίζει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αν ειναι να κανεις raise σε καποιο street αυτο ειναι το flop αλλα και παλι δεν μαρεσει γιατι αν μπουνε τα λεφτα φλοπ ειτε εισαι λιγο μπροστα-flipareis ειτε εισαι "dead".Στο turn ποτε raise.Eδω για ποιο λογο κανεις raise?Για value?Δεν υπαρχει value εκτος αν παιζεις με καθηστερημενο.check-call turn και check again river.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αν ειναι να κανεις raise σε καποιο street αυτο ειναι το flop αλλα και παλι δεν μαρεσει γιατι αν μπουνε τα λεφτα φλοπ ειτε εισαι λιγο μπροστα-flipareis ειτε εισαι "dead".Στο turn ποτε raise.Eδω για ποιο λογο κανεις raise?Για value?Δεν υπαρχει value εκτος αν παιζεις με καθηστερημενο.check-call turn και check again river..εδώ είναι το νόημα του χεριού κ γιαυτό το postara raisarw το turn για να μην χάσω περισσότερα στο ρίβερ σε reraise είμαι fold κ σε call είμαι check / fold . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grgant Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Έχω την εντύπωση ότι αυτό το λεγόμενο reraise για να δούμε που βρισκόμαστε se σχέση με τον αντίπαλο είναι λίγο απαρχαιωμένο move .ειδικά το line ckeck /raise turn και check /fold river αν σε callarei μου φαίνεται πολύ λάθος .Και εγώ oop θα ήμουν c / c σε όλα τα streets με λίγα ίσως reraise στο flop . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
propotzis1 Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 βpe κατερινούλα1989-αρτοφγουορ αφού δε το κατεxεις το pλο,στείλε κανενα πρόβληματισμό σου από σταρκραφτ να συζητήσουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 βpe κατερινούλα1989-αρτοφγουορ αφού δε το κατεxεις το pλο,στείλε κανενα πρόβληματισμό σου από σταρκραφτ να συζητήσουμε.hahahhahahahah είμουν σίγουρος ότι θα γίνει αυτό , σε περιμένω στα tables οπότε θες "αλάνθαστε" lololololol , btw άρχισε να ψάχνεις πάλι γτ μόλις αλαξα acc . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Έχω την εντύπωση ότι αυτό το λεγόμενο reraise για να δούμε που βρισκόμαστε se σχέση με τον αντίπαλο είναι λίγο απαρχαιωμένο move .ειδικά το line ckeck /raise turn και check /fold river αν σε callarei μου φαίνεται πολύ λάθος .Και εγώ oop θα ήμουν c / c σε όλα τα streets με λίγα ίσως reraise στο flop .Ποιος είπε ότι το έκανα "για να δω που βρησκομαι?" σου έξηγω ακριβώς γιατί το έκανα , για να μην χάσω περισσότερα στο river σε περίπτωση που είμαι από κάτω. Δν είναι ανάγκη να επαναλαμβάνεις ότι έχεις ακούσει επειδή δεν καταλαβενεις τη λέω. ξέρω ότι δν βαράμε για να "δούμε που βρισκόμαστε" , μην ανησυχείς Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Τι διαφορά έχει το "να δω που βρίσκομαι" από το "να δω αν είμαι από κάτω"; Δεν είναι λάθος move το να προσπαθείς να καταλάβεις αν νικάς ακόμα κι αν σου στοιχίσει μερικές μάρκες, αρκεί να σου σώσει και μερικές στο river. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grgant Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Ποιος είπε ότι το έκανα "για να δω που βρησκομαι?Δν είναι ανάγκη να επαναλαμβάνεις ότι έχεις ακούσει επειδή δεν καταλαβενεις τη λέω.Σορρυ αλλά οποίος και αν είναι ο σκοπός που το κανείς σε δεύτερο βαθμό π.χ. να γλυτώσεις λεφτά στο ρίβερ, αυτό ακριβώς κάνεις.επίσης δεν χρειάζεται να υπονοείς ότι κάθομαι και επαναλαμβάνω όρους που ακούω χωρίς να ξέρω τη σημαίνουν.εγώ είπα την γνώμη μου παραπάνω.π.ς. αν είσαι όντως ο ArtOfWar το check / raise το callaroun και με Αχχχ(no full house ) στο site που παίζεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 ρε παιδιά το ποτ είναι 120e κ εγώ raisarw αλλά 44 για να μη φάω 100 bet στο river είναι πολύ απλό αυτό που λέω δεν θέλω να δω που βρησκομε θέλω να γλιτώσω λεφτά.π.ς ένα post είπα να κάνω και το γ***ε..*δν αναφέρομε στο ότι είπατε της απόψεις σας , το λέω περί artofwar κτλπ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grgant Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 δεν ξέρω για τον προποτζή αλλά το δικό μου σχόλιο για το username σου αφορούσε κυρίως το site και είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα. peace Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts