malachaskos Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 καλησπέρα σας.Σκέφτομαι να παίξω τα τουρνουά SCOOP φυσικά τα L !έχω κάνει μια λίστα με τα τουρνουά που σχεδιάζω να παίξω μπορείτε να την δείτε στην εικόνα που δείχνω!http://imageshack.us/f/195/scoope.pngσκέφτηκα να πουλήσω το 36% των buy in τους (χωρίς τα κέρδη) LOL !από τα τουρνουά που δείχνω δεν περιλαμβάνεται στην τιμή το 5+R για ευνόητους λόγους!!!το 16,5$ second chance το έχω υπολογίσει 31,5$ φυσικά σε περίπτωση που δεν χρειαστεί το rebuy θα επιστραφεί η διαφορά!επίσης σε περίπτωση που δεν παιχτεί κάποιο/α τουρνουά θα επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό!Τα συνολικά buy in είναι 316$ +5% είναι 331,8$Το 36% της αξίας των τουρνουά είναι 119,49$ και θα πωλούνται σε μερίδια του 3% αξίας 9,95$στην pokerstars παίζω με το όνομα "pokerkostars "http://www.pokerprolabs.com/topshark/pl ... kerKOSTArS Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 τα χρήματα μπορείτε να τα στείλετε στην pokerstars στον λογαριασμό pokerkostars αφού και εγώ θα το επιβεβαιώνω στο συγκεκριμένο post! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 6% έκλεισε στον 'The KatanaGr' *σε περίπτωση που δεν χρειαστεί το rebuy στο event 15 θα του επιστραφούν τα κέρδη + 0,90$!glglgl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!υπάρχει και "pokerkostas".....εγώ είμαι "pokerkostars" και η εικόνα είναι ένα καρχαρίας αυτός που φαίνεται και στο tournament shark Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 6% sent (The KatanaGr) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 15% sent gl gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 15% sent gl gl15% έκλεισε στον 'foustouki'*σε περίπτωση που δεν χρειαστεί το rebuy στο event 15 θα του επιστραφούν τα κέρδη + 2.25$!ή σχεδόν ένα καφέ (ελληνικό μονό)! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 6% sent !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 6% έκλεισε στον 'Grammenoz' *σε περίπτωση που δεν χρειαστεί το rebuy στο event 15 θα του επιστραφούν τα κέρδη + 0,90$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Μέχρι τώρα:6% έκλεισε στον 'Grammenoz'15% έκλεισε στον 'foustouki'6% έκλεισε στον 'The KatanaGr' είναι ακόμη διαθέσιμο 9% Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Ας καπαρώσω κι εγώ το υπόλοιπο. Σου τα στέλνω σε λίγη ώρα στην stars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 οκ! έκλεισε το 36%παιδιά ας ελπίσω να σας βγάλω ασπροπρόσωπους!για; το κάθε τουρνουά θα κάνω ενημέρωσή εδώ!Ότι δεν παίξω (ελπίζω να καταφέρω να τα παίξω όλα) θα επιστρέφονται τα χρήματα κάθε βράδυ!Αν σηκώσουμε κάποιο event ελάτε να με βρείτε εδώ!!!!http://www.youtube.com/watch?v=nVh4csGptW4&feature=fvwrel Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Done! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Ας καπαρώσω κι εγώ το υπόλοιπο. Σου τα στέλνω σε λίγη ώρα στην starsεπιβεβαιώνω οτι παρέλαβα τα χρήματα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 όχι ρε συ στο τέλος ότι είναι να δώσεις όλα μαζί.απλά ότι δε παίξεις θα το προσθέτεις στα κέρδη .καλή τύχη και πάλι! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Συμφωνώ με το γεωπόνο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 οκ. παιδιά όποιος θέλει να τα πουμε μέσω skype να μου στείλει pm αν παίξετε εσείς ενδιαφέρομαι να αγοράσω ποσοστά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Το ποσοστό που έχω μοιράσει το ανέβασα στο 39% αφού το πήρε ένας φίλος.έτσι έχουμε: 6% The KatanaGr15% foustouki6% Grammenoz9% dmelissourgos3% alkisΤα πρώτα δύο event έλαβαν άδοξο τέλος!στο πρώτο εμεις με σετ JJ στο φλοπ απέναντι απο σετ QQ και 10αρια που χτύπησαν runner runner str8 στο δευτερο 2 pair εμείς (Κ, J ) σε boars J-3-6-K παίσαμε σε 33!παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι έκανα καλό παιχνίδι, αντίθετα.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Δεν πειράζει. Keep going Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 τις τελευταίες μέρες με πάει λίγο αίμα και απ ψυχολογία μηδέν!!!!http://imageshack.us/f/146/bbwonoverhan ... dfork.png/η γκίνια ελπίζω να έσπασε με το πρώτο ΙΤΜ.δεν έγινε κάνα μεγάλο μπάμ αλλά ελπίζω να βελτιωθεί λίγο η ψυχολογία μου και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.PokerStars Τουρνουά #2011050081, Χωρίς Όριο Hold'emΚόστος Συμμετοχής: $10.00/$1.00 USD22551 παίκτεςΣυνολικά Έπαθλα: $225510.00 USDΤο Τουρνουά ξεκίνησε 2011/05/11 0:00:00 EET [2011/05/10 17:00:00 ET]Αγαπητέ(ή) pokerKOSTArS,Τερματίσατε το Τουρνουά στην 530ος(η) θέση. USD 67.65 έπαθλο πιστώθηκε στο Λογαριασμό των Αληθινών Χρημάτων σας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 dont worry..Στα ειπα και στο skype..Εσυ παιζε οπως παιζεις και μην αγχωνεσαι για τους stakers και κατι τετοια που μου ελεγες..gl στα επομενα :) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 παιδιά καλησπέρα.σήμερα το event 12 δεν θα το παίξω οπότε 27$ προσθέτονται στα έπαθλα!μέχρι στιγμής 27 + 67.65 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 event 19 ακόμη συνεχίζουμε αλλά με κομμένα φτερά! υστερά απο ένα κακό για εμάς χέρι!http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3323586 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Ωραία ζωή στο river !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αηδία... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts