mathew ace Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Με το που πρωτοάκουσα για την Κυπριακή Ομοσπονδια Πόκερ χάρηκα ιδιαίτερα και επικρότησα το εν λόγω γεγονός. Όταν όμως έμαθα ότι υπάρχει και Cyprus Poker Association η οποία είναι και διαφορετική οντότητα από την παραπάνω μπήκα σε σκέψεις. Εεε όταν βέβαια πήρα στα χέρια μου το παρακάτω έγγραφο εκεί πείστηκα για την Γελοιότητα του θέματος , και την αναξιοπιστία του . Read it and weep guys για γέλια πραγματικά : Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Συνεχίζουμε.... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Γελάστε ελευθερα φίλοι και φίλες. Παράθεση
sl8eg Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Τι εννοείς; Πράγματι κάποια πράγματα είναι εντελώς γελοία πχ το 25% που αρπάζουν, αλλά τι εννοείς με Cyprus Poker Association ;; Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Για να μην νομίζετε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος διαφέρουν στον κερδοσκοπισμό. Παίζει να είμαστε και χειρότεροι. Παράθεση
grinder Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 mathew ρε φίλε ξερής αν είναι αναγνωρισμένοι επίσημα ? Επειδει όταν πήγα εγώ το άτομο που είταν εκεί ήταν ξέρεις (της νύκτας ) . Επειδή στη κύπρο μπερδέψαμε τα α***α με τα μύδια . Παράθεση
sl8eg Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 και αναγνωρισμένοι να είναι τι να λέει? ειδικά αυτο το 25% χτυπάει παρά πολύ άσχημα.όσα αρπάξει ο κώλος τους Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Εγώ δεν ξέρω τίποτα, αυτό που πήρα στα χέρια μου πόσταρα. Ερωτήσεις κλπ στην Ομοσπονδία . Τι διάολο, ολόκληρη ομοσπονδία είναι, θα σας απαντήσει ..... Παράθεση
Recommended Posts