Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

pia h gnomh sas sxetika me pkr.com

ifestos1984

Recommended Posts

Έχω παίξει 2 χρόνια στην PKR και αντικειμενικά έχει τα καλύτερα γραφικά που υπάρχουν στο online poker. Είναι Αγγλική εταιρία με έδρα το Λονδίνο αν δεν κάνω λάθος και αρκετά έμπιστη. Δεν μου έχουν καθυστερήσει πληρωμή ή κατάθεση περισσότερο από τα φυσιολογικά όρια και γενικά την προτείνω ανεπιφύλακτα. Κατά τη γνώμη μου έχει δυσκολότερο field από τις περισσότερες εταιρίες και χρειάζεται και μια προσαρμοστικότητα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού. Τα φύλλα σου για παράδειγμα δεν είναι εμφανή όλη την ώρα εκτός κι αν τα σηκώσεις να τα κοιτάξεις. Θα κάνει την κίνηση το avatar σου και οι άλλοι θα το δουν αυτό. Υπάρχουν πολλά τέτοια παρόμοια...

Για rakeback sorry αλλά δεν θυμάμαι.

Ελπίζω να βοήθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή είναι το σάιτ που ουσιαστικά έχτισα το bankroll μου του έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια..το field σε αντίθεση με αυτό που σου λέει ο μελισσουργός εγώ πιστεύω πως είναι πολύ εύκολο σχετικά με αλλά sites . σε πληρωμές επειδή έξω βγάλει κ μεγάλα ποσά από εκεί σου λέω 100% ότι όλα είναι μια χαρά οπότε δεν θα έχεις θέμα κ εκεί..τώρα GL AT THE TABLES !! κ περιμένουμε της εντυπώσεις σου :P ..

Το μοναδικό που με προβλημάτιζε είναι το μέγεθος του λογισμικού. Είναι πολύ βαρύ και γενικά χρειάζεσαι μία καλή κάρτα γραφικών. Υπάρχει βέβαια και επιλογή low graphics . Το πρόβλημα επίσης που αντιμετώπιζα ήταν ότι δεν μπορούσα να παίξω σε άλλον υπολογιστή εκτός του δικού μου αφού και μπορεί να μην το σήκωνε αλλά εκανε και πολύ ώρα μέχρι να το εγκαταστήσω. Κατά τα άλλα συμπαθητικό και αξιόπιστο.

παιδιά έκανα λογαριασμό κανονικά κ το δοκίμασα πήγα να κάνω κατάθεση έβαλα οδό κ τκ που μου ζητάει ώστε να κάνω κατάθεση αλά πατάω οκ κ δεν συνεχίζει λέει δεν υπάρχει τη να κάνω ?? είναι πραγματικά ωραίο όμως !

έμπιστο είναι.αλλά πολυ βαρύ το λογισμικό του,ακόμα θυμάμαι που κρατούσα άσσους σε cash game και την ωρα του reraise εκλεισε το λαπτοπ μου απο θερμοκρασια...επισης ειναι λιγο σπασ***δια,μεχρι να κουνησει ο ενας να κοιταξει τα φυλλα του ο αλλος να κανει ενα τσιρς ο τριτος και να κλασει ο τεταρτος σε αλλο σαιτ εχεις παιξει 4 χερια.εχει πλακα παντως οταν θα αγορασω πισι οχταπυρινο με καρτα γραφικων 15γιγα θα το ξανασκεφτω lol

παιδιά σήμερα δοκίμασα με μια 10 καρα κ έκανα αλά 30-35 σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα είναι αργό άρα καλό για μένα γιατί παίζω αρκετή ώρα κ βγάζω κέρδος κ μετά δεν θέλω να παίξω όπως πχ πόκερ σταρ για να ευχάριστηθω ως τώρα είδα ότι όταν έχεις φίλο κερδίζεις πχ Κ Α κ δεν γινοντε πολα κούλα να χάνεις από κουφά .... για αρχή καλά ο χρόνος θα διξει

Φτασαμε ρε παιδια στο 2011 κ ακομα στην ελλαδα λεμε οτι στην ταδε εταιρια οταν εχεις φυλλο κερδιζεις ενο στην αλλη χανεις απο κουλα κτλ.. Ελεος.

παιδιά σήμερα δοκίμασα με μια 10 καρα κ έκανα αλά 30-35 σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα είναι αργό άρα καλό για μένα γιατί παίζω αρκετή ώρα κ βγάζω κέρδος κ μετά δεν θέλω να παίξω όπως πχ πόκερ σταρ για να ευχάριστηθω ως τώρα είδα ότι όταν έχεις φίλο κερδίζεις πχ Κ Α κ δεν γινοντε πολα κούλα να χάνεις από κουφά .... για αρχή καλά ο χρόνος θα διξει

καλα φιλε μην ορκιζεσαι παιξε πρωτα λιγο...γιατι εγω εχω χασει ΑΑ απο 72 σε 3bet all in του αντιπαλου 120.000 μαρκες deep για deep και λίγο πριν της πληρωμές στο συγκεκριμένο site ,αυτά γίνονται παντού όπως και live

σαφώς κ δεν ορκιζομε παιδιά όλα παίζουν έπαιξα λίγο κ egrapsa την γνώμη μου δεν σημενει κάτι αυτό μια γνώμη είπα μην αρπάζεστε αλωστε είπα ο καιρός διχνει πραγματικά τη παίζει σημασία παντός για μένα έχει να γουστάρεις όταν παίζεις κ να περνάς καλά ! και στην σταρ πχ έχω φάει νίλες αλά έχω βγάλει κ παραπολλα !