Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Hand apo live game..apopseis

gorica

Recommended Posts

S1:86euro(s.b.5) S2:500euro (b.b10) S3:1500 euro(AKclubs) (strd20) S4:1900euro S5:1200 euro S6:2200 euro S7 990euro

S4 φολδς S5 folds

S6 calls

S7 folds

S1 is all in for 86 euro

S2 folds

S3 raises to 220

S4 φολδς S5 folds

S6 is all in for 2200

S7 folds

S3??? (10 hours game with buy in 300euro)Call or fold?

π.ς ήταν το προτελευταίο χαντ της βραδιάς.Ακόμη ένα χαντ κε θα σταματούσαμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χωρίς να χρειαστεί ανάλυση περί range κτλ FOLD

έχεις κέρδος 1200 ευρώ μετά από 10 ώρες (4 φορές το buyin σου) και μένουν 2 χέρια για το τέλος.. δεν έχεις λόγο να ρισκάρεις με ΑΚ τα κέρδη σου

δε καταλαβα παιζετε 5-10 και το buy in είναι 300 euro ? είδα καλά?

μετά από 10 ώρες παιχνιδιού θα μπορούσες να μας δώσεις και καμία πληροφορία για τον S6 .

το παραδιγμάσου είναι ακριβώς αυτό που λέμε τσογος οι πόκερ για να κατάφερες να έκανες τα 300 ευρώ 1500 και στα τελευτεα χέρια να θελοις να ρισκάρης έχει να κάνει με το χαρακτιράσου

το καλλ είναι σωστό και το πάσσο σωστό είναι κάνε αυτό που λέει οι τσεπήσου

ξεκινάμε με 1-2..μετά πάμε 2-4 κε αργότερα 2 5 10 (3 βλινδς).

ο 6 είναι πολύ επιθετικος παικτης.με τιποτα δε μπορεις να τον βαλεις σε καποιο χερι.

το θεμα ειναι κατα ποσον το ΑΚ σπαθι πηγαινε αλλ ιν.

έκανα φολδ.Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή υα τον εβλεπα.εδειξε ντάμα 8 κάρο.στο φλοπ έκανα 2 παίρ.ο Π1 είχε 44.

h

η προδιαθεση σ για το χερι φαινετια απ το καλλ π κανεις..αν ηθελεσ να παιξεισ ολα σ τα λεφτα με ακ επρπε να βαλεισ εσυ τον 6 αλλ ιν να δεις αν θα παιξει με q 8.αν φςωασαι τα stakes π παιζεις μην τα παιζεις καθολου φιλε μ :) good game :)

το παραδιγμάσου είναι ακριβώς αυτό που λέμε τσογος οι πόκερ για να κατάφερες να έκανες τα 300 ευρώ 1500 και στα τελευτεα χέρια να θελοις να ρισκάρης έχει να κάνει με το χαρακτιράσου

το καλλ είναι σωστό και το πάσσο σωστό είναι κάνε αυτό που λέει οι τσεπήσου

+1

η προδιαθεση σ για το χερι φαινετια απ το καλλ π κανεις..αν ηθελεσ να παιξεισ ολα σ τα λεφτα με ακ επρπε να βαλεισ εσυ τον 6 αλλ ιν να δεις αν θα παιξει με q 8.αν φςωασαι τα stakes π παιζεις μην τα παιζεις καθολου φιλε μ :) good game :)

ξαναδιάβασε τη παρτίδα κάτι κανείς λάθος!!!

snap call

1.5 στακα εχεις..μην το βλεπεις σαν 1500ευρω..

Αν το βλεπεις ετσι απλα δεν μπορεις να παιξεις σωστα.

φίλε το σναπ καλλ θα το έκανες και πριν σου πω τη χέρι είχε?

απλά σκέφτηκα πως και μικρό ζευγάρι να ευχε (66 77 κτλ) δε θα ήθελα να παίξω τα

κέρδη οληω της νικτάω σε ένα χέρι.δεν είναι τουρνουά

ξαναδιάβασε τη παρτίδα κάτι κανείς λάθος!!!

Μια χαρά στα λέει εσύ καπου κανείς λαθος. Και μην παίζεις 5-10 με buyin 300 ευρώ.

τελιικά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που διαβάζουν.

1.Δεν έκανα καλλ φίλε.έκανα ρεραησε στα 250 και μετά μπήκε αλλ ιν ο 6.

2.Ρε με γαλέ δε πεζουμε 5-10 με 300.αφού σου λέω ξεκινάμε με 1-2.στην πορεία το ανεβήκαμε σε 2-4 λκαι 2-5-10.όταν σε κάποια φάση είχαμε από 1000 ευρβ και βάλε οδεν υπήρξε νόημα να παίζουμε 1-2 με στραδλε και να κάνει καλλ όλο το τραπέζι.έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτή η ουσία.Αυτό που θέλω να μάθω είναι τη θα καναντε εσείς στη θέση μου.καλλ η fold

Το range του αντιπάλου για μένα δεν έχει μέσα ΚΚ ούτε ΑΑ.

Για μένα στην χειρότερη περίπτωση να είσαι 50-50. Από κει και πέρα είναι θέμα αν θα ρισκάρεις τα κέρδη όλης της νύχτας σε ενα coin flip ......

Φουστούκι, γιατί είναι σναπ call ???? Θέλω απάντηση από εσένα γιατί απότι καταλαμβένο πεζεις αρκετό cash game .

τελιικά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που διαβάζουν.

1.Δεν έκανα καλλ φίλε.έκανα ρεραησε στα 250 και μετά μπήκε αλλ ιν ο 6.

2.Ρε με γαλέ δε πεζουμε 5-10 με 300.αφού σου λέω ξεκινάμε με 1-2.στην πορεία το ανεβήκαμε σε 2-4 λκαι 2-5-10.όταν σε κάποια φάση είχαμε από 1000 ευρβ και βάλε οδεν υπήρξε νόημα να παίζουμε 1-2 με στραδλε και να κάνει καλλ όλο το τραπέζι.έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτή η ουσία.Αυτό που θέλω να μάθω είναι τη θα καναντε εσείς στη θέση μου.καλλ η fold

1. όταν ξαναποστάρεις κάποιο hand μην γράφεις τα φύλλα και το αποτέλεσμα για να μην γίνεται result oriented η συζήτηση.

2. προφανως ο panagiotis g εννούσε να κανείς εσύ all in από μπροστά, μιαs και όλοι σκέφτονται όπως και εσύ δηλαδή ότι είναι τα 2 τελευταία χέρια της βραδιάς και θέλουν να φύγουν με κάποιο κέρδος (Που δεν θα έπρεπε να το σκέφτονται).

3. Το ότι φτάσατε να έχετε από 1000 ευρώ μπροστά σας ο καθένας δεν πάει να πει ότι μπορείτε να παίζετε και 5-10 (εκτός και αν είχε από καμία εκατοστή χιλιάρικα ο καθένας στην τσέπη).

4. Όλα αυτά φιλικά και χωρίς καμία δόση ειρωνίας.

Αν ηθελες να μην ρισκαρεις κλπ κλπ αντι για raise 220e ειτε κανε all in για να παιξεις μονο vs του shortstack ειτε κανε call ωστε αν μπει ο αλλος να εχεις το pot μικρο..

Οτι και να μου ελεγες για το τι ειχε ο αλλος κλπ κλπ..Δεν foldαρω εκει το ΑΚs για 150bb..

@lefterissin δεν μπαινω στην διαδικασια να κανω αναλυση live χεριου οπου ο poster δεν εχει ποσταρει κανενα στοιχειο για τους αντιπαλους ενω παιζουν μαζι 10ωρες.

Απλα γενικα με αυτο το action με ΑΚs και 150bb χωρις reads κλπ ειτε shovaρω εγω preflop για να παιξω vs shortstack ειτε αν κανω raise σναπαρω το all in του αντιπαλου καθως ειτε fliparo ειτε ειμαι μπροστα.(εκτος αν τον εχω δει να κανει συνεχεια limp-reraise με ΑΑ,ΚΚ κλπ).

Αν ηθελες να μην ρισκαρεις κλπ κλπ αντι για raise 220e ειτε κανε all in για να παιξεις μονο vs του shortstack ειτε κανε call ωστε αν μπει ο αλλος να εχεις το pot μικρο..

Οτι και να μου ελεγες για το τι ειχε ο αλλος κλπ κλπ..Δεν foldαρω εκει το ΑΚs για 150bb..

@lefterissin δεν μπαινω στην διαδικασια να κανω αναλυση live χεριου οπου ο poster δεν εχει ποσταρει κανενα στοιχειο για τους αντιπαλους ενω παιζουν μαζι 10ωρες.

Απλα γενικα με αυτο το action με ΑΚs και 150bb χωρις reads κλπ ειτε shovaρω εγω preflop για να παιξω vs shortstack ειτε αν κανω raise σναπαρω το all in του αντιπαλου καθως ειτε fliparo ειτε ειμαι μπροστα.(εκτος αν τον εχω δει να κανει συνεχεια limp-reraise με ΑΑ,ΚΚ κλπ).

ευχαριστω αυτο ζητουσα..μια απλη αποψη.

Στην τελικη αν θες κανε fold τα τελευταια 2 φυλλα ακομα και ΑΑ,ΚΚ να ειναι για να τελειωσετε το game, να φυγεις νικητης και ολα καλα.

ξεκινάμε με 1-2..μετά πάμε 2-4 κε αργότερα 2 5 10 (3 βλινδς).

ο 6 είναι πολύ επιθετικος παικτης.με τιποτα δε μπορεις να τον βαλεις σε καποιο χερι.

το θεμα ειναι κατα ποσον το ΑΚ σπαθι πηγαινε αλλ ιν.

έκανα φολδ.Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή υα τον εβλεπα.εδειξε ντάμα 8 κάρο.στο φλοπ έκανα 2 παίρ.ο Π1 είχε 44.

h

έκατσε κατβ κανα τέσερα η ταπeρνες όλα

το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία.απλός ρωτάω πως θα έπρεπε να το παίξω κατά την άποψη σας.για την ιστορία το board ήταν Α2Κ 10 J .έκανε straight

δε νομιζβ ότι είσαι ποτέ μπροστά εδώ . τη κερδίζεις ?

άσχετα με το τη έδειξε ο donk τελικά . . .

τώρα άμα θες να βάλεις 1500$ σε flip coin πήγαινε παίξε κόκκινο μαύρο στη ρουλέτα . καλύτερη απόδοση έχει . . .

καλύτερα να παίζεις stakes που νοιώθεις πιο άνετα. τη στιγμή που νοιώσεις αυτή την πίεση σικό και φύγε .

ΥΓ . είμαι σίγουρος πως ο donk πίστευε εκείνη τη στιγμή πως είχε τοιλαχιστών 50% πιθανότητα να πιάσει χρώμα .

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΙΑ ΣΕ ΒΒ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΛΕΦΤΑ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΚΕΡ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΣ ΤΑΑ ΛΕΦΤΑ Π ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Μ..ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ Κ ΕΙΧΕΣ 3.5 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛ ΙΝ Η ΚΑΛΛ ΣΕ ΑΛΛ ΙΝ?ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ Μ Κ ΤΩΡΑ ¨)

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΙΑ ΣΕ ΒΒ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΛΕΦΤΑ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΚΕΡ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΣ ΤΑΑ ΛΕΦΤΑ Π ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Μ..ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ Κ ΕΙΧΕΣ 3.5 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛ ΙΝ Η ΚΑΛΛ ΣΕ ΑΛΛ ΙΝ?ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ Μ Κ ΤΩΡΑ ¨)

φίλε μου διαφωνούμε.εγώ το cash game δε το μετράω σε ΒΒ.

αν βλέπω ότι τα 300 μου έγιναν 1300 μετά από 10 ώρες παιχνιδιού δεν είμαι διατεθημένος τνα τα ρισκάρο όλα σε ένα χέρι απέναντι σε ένα donk ,ένα χέρι πριν τη διάλυση του τραπεζιού.

@gorica

Είναι λάθος προσέγγιση αυτή, διότι αν τα 1300 που έχεις στο τραπέζι εκείνη τη στιγμή είναι τόσο σημαντικά για σένα, αυτό σημαίνει ότι παίζεις εκτός bankroll κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Για μένα 1300 είναι πολλά λεφτά, δεν λέω ότι είμαι πλούσιος, απλά δεν θα έπαιζα 5/10 αν δεν είχα bankroll 100.000 έτσι ώστε να κάνω εύκολα ένα τέτοιο call.

@gorica

Είναι λάθος προσέγγιση αυτή, διότι αν τα 1300 που έχεις στο τραπέζι εκείνη τη στιγμή είναι τόσο σημαντικά για σένα, αυτό σημαίνει ότι παίζεις εκτός bankroll κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Για μένα 1300 είναι πολλά λεφτά, δεν λέω ότι είμαι πλούσιος, απλά δεν θα έπαιζα 5/10 αν δεν είχα bankroll 100.000 έτσι ώστε να κάνω εύκολα ένα τέτοιο call.

συμφωνούμε.γι αυτό και δεν έκανα το call .και για μένα τα 1300 ήταν αρκετό κέρδος για ένα βράδι και δεν ενδιαφερόμουν να τα ρισκάρο.

SNAP CALL κ από μένα κ αυτό γιατί έχεις ήδη βάλει μέσα 220 ευρώ κ απο τη στιγμή που στο range του αντιπάλου δν είναι ποτέ ΚΚ-ΑΑ τότε ότι κ να έχει οφείλεις να κανείς call αλλιώς μην παίζεις το παιχνίδι αυτό αν σκέφτεσαι θα πάω πάσο γιατί έχω κερδίσει μέσα σε 10 ώρες..χωριά ότι είσαι αιώνες μπροστά από το range ενός donk όπως αναφέρεις..