Antonis Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Θα εχετε διαπιστώσει οτι εχω σταματήσει να γράφω στο pokerland και γράφω σποραδικά.Το επίπεδο του pokerland εχει πέσει παρα πολύ και μόνο θέματα για ποκερ δεν συζητούνται.Δεν λεω καλό ειναι να λεμε και άλλα θέματα αλλα οχι με αυτό τον τρόπο.Σήμερα απάντησα στο ποστ της Όλγας την οποία γνωρίζω οπως και τον Οδυσσέα και τους εχω συμπαθήσει ιδιαίτερα. Σε απάντηση του πόστ που έστειλα ελαβα με pm το ακόλουθο.Από: maclaren007 (spiros) Ημερομηνία: 2007-11-16 11:41:36 Μήνυμα se gamise kanenas anapoda paliomalaka san na anixses poli to stoma sou kai se perimena .loipon otipost thes na apantas na apantas alla .arxidi ,esy pantos prepi na eisai poli kolopaido me xaraktira pou den mpori kanenas na sou pi aplos na to katalabis monos blaka Σταύρο, Βασίλη νομίζω οτι κάτι πρέπει να γίνει.Υ.Γ. Φίλε maclaren ελπίζω να γνωριστούμε και απο κοντά για να διαπιστώσεις πόσο κωλόπαιδο και βλάκας είμαι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι μέλος ή οποιαδήποτε δικαιολογία κι αν υπάρχει.Όποιος δεν σέβεται την αξιοπρέπεια των υπολοίπων μελών κι εκφράζεται με αυτό τον άθλιο τρόπο θα αποβάλλεται απο το Pokerland. Μέχρι να εξακριβωθεί η υπόθεση έχω κλειδώσει το λογαριασμό του maclaren. Αν διαπιστωθεί ότι όντως έστειλε αυτό το ΠΜ, τότε δε νομίζω πως έχει πια καμία θέση σε αυτό το site...Όσο για τη θεματολογία Antoni όλα τα φόρουμ του πόκερ έχουν ένα section όπου τα μέλη μπορούν να μιλάνε και για άλλα πράγματα πέρα από το πόκερ. Είναι απολύτως φυσιολογικό και θεμιτό, όταν δημιουργούνται διαπροσωπικές σχέσεις να συζητουνται και άλλα θέματα πέραν του πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Σταύρο το ιδιο είπα και εγώ."Δεν λεω καλό ειναι να λεμε και άλλα θέματα αλλα οχι με αυτό τον τρόπο."Στον τρόπο διαφώνησα.Ασφαλώς και εστάλη το ποστ οπως ακριβώς το έκανα copy.thanksΥ.Γ. εκείνα τα ωραία χέρια που βάζατε τι έγιναν? Αντε μπας και κάνουμε καμια ποκεροσυζήτηση και αλλάξει το κλίμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 poliscas έγραψε:Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι μέλος ή οποιαδήποτε δικαιολογία κι αν υπάρχει.Όποιος δεν σέβεται την αξιοπρέπεια των υπολοίπων μελών κι εκφράζεται με αυτό τον άθλιο τρόπο θα αποβάλλεται απο το Pokerland. Μέχρι να εξακριβωθεί η υπόθεση έχω κλειδώσει το λογαριασμό του maclaren. Αν διαπιστωθεί ότι όντως έστειλε αυτό το ΠΜ, τότε δε νομίζω πως έχει πια καμία θέση σε αυτό το site...Όσο για τη θεματολογία Antoni όλα τα φόρουμ του πόκερ έχουν ένα section όπου τα μέλη μπορούν να μιλάνε και για άλλα πράγματα πέρα από το πόκερ. Είναι απολύτως φυσιολογικό και θεμιτό, όταν δημιουργούνται διαπροσωπικές σχέσεις να συζητουνται και άλλα θέματα πέραν του πόκερ.ANTONI TO POST ME THEMA ta sxolia sas parakalw to anoiksa egw otan eida sto greektour ena athlio alvaniko video kai edwsa to link kai parekalesa ta melh na poyn thn gnwmh toys kai ean thes perissotero hthela na ekmaieysw thn apopsi toy filoy thunder.opws exei ginei twra to pokerland me thn enopoihsi twn post se mia enothta den yparxei provlima na syzhtoyntai kai alla themata kai eidika gia toyto to thema ekseplaghn poy den to sxoliases perimena oti tha se endiefere.kai na soy pw thn alhtheia perimena me endiaferon thn apopsi soy. allh wra tha dwsw ena link apo ena forum opoy ginetai polemos pragmatikos metaksy propagandistwn ths megalhw alvanias kai ellhnwn melwn toy forum .to forum einai ellhniko kai oi propagandistes diateinontai oti einai ellhnes.thanks gia ton xrono soy Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
olga Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 aplos moy fanike paraxeno na kanei tetio post o anfropos opios exei gynaika rwssida....de perimena kati tetio:( :dry: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts