tsiou_tsiou Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σε σχέση με τα στατιστικά μου στην pokerstars1) πως μπορώ να δω πως τα έχω πάει στα τουρνουά που έχω παίξει, p.x σε ποσα έχω κερδίσει σε ποσα έχω χάσει, σε ποσα έχω πληρωθεί.2)επειδή παίζω πολλά Heads-Up,θα ήθελα να δω πως τα έχω πάει εκεί συγκεκριμένα, p.x αν έχω παίξει 100 και έχω κερδίσει τα 70 πως μπορώ να το δω αυτό?3) Θέλω να δω αν είμαι + η - ,ανάλογα με τις κατάθεσης που έχω κάνει τα λεφτά που έχω μέσα και τα χρήματα που έχω παίξειΕυχαριστώ εκ τον προτερων Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαίου, 2011 τσέκαρε είτε το sharkscope .com η το pokerprolabs .com γτ από ότι κτλβα θες στατιστικά γ sitngo .αν θες κ για mtt officialpokerrankings .com Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 13 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2011 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σε σχέση με τα στατιστικά μου στην pokerstars1) πως μπορώ να δω πως τα έχω πάει στα τουρνουά που έχω παίξει, p.x σε ποσα έχω κερδίσει σε ποσα έχω χάσει, σε ποσα έχω πληρωθεί.2)επειδή παίζω πολλά Heads-Up,θα ήθελα να δω πως τα έχω πάει εκεί συγκεκριμένα, p.x αν έχω παίξει 100 και έχω κερδίσει τα 70 πως μπορώ να το δω αυτό?3) Θέλω να δω αν είμαι + η - ,ανάλογα με τις κατάθεσης που έχω κάνει τα λεφτά που έχω μέσα και τα χρήματα που έχω παίξειΕυχαριστώ εκ τον προτερων Φίλος για το τελευταίο σκέλος της ερώτησης σου πηγαίνεις στο Cashier πατας history και μετα κατω δεξιά request playing audit θα σου στείλουν email με το σύνολο των καταθεσεων-αναλήψεων. Ελπιζω να σε βοήθησα Παράθεση
Recommended Posts