Jimmakos Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2007 Γεια χαρά,Παίζω πολύ πόκερ εδώ και καιρό, και σκέφτηκα σήμερα να δείξω το παιχνίδι μου σε ένα sng τουρνουά των $55. Δείτε το και ακούω σχόλια ή και συμβουλές.ΒίντεοΤο βιντεάκι είναι μέσω του website μου, ελπίζω να μην ξεμείνω από bandwidth. :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Jimmakoπροσπάθησα να δω το video που ετοίμασες αλλά μάλλον... ξέμεινες από bandwidth! :woohoo: Nα είσαι σίγουρος όμως ότι θα ξαναπροσπαθήσω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Jimmakos Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Εμ, εντάξει, είπαμε ότι φοβήθηκα για το bandwidth, αλλά έχω μπόλικο. Μάλλον κάτι συνέβη όταν δοκίμασες. Τώρα μόλις το ξαναδοκίμασα και φαίνεται να είναι οκ. Πρέπει να το δουν πάνω από 3,000 άτομα για να μείνω από bandwidth. Χεχε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
=Thunder= Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Το video είναι περίπου 65ΜΒ επόμένως έχετε λιγάκι υπομονή μέχρι να κατέβει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Jimmakos Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Εχμ, υποτίθεται ότι όσο κατεβαίνει μπορείτε να το βλέπετε κιόλας. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι γίνεται, αλλά κι από τα βίντεο άλλων που έχω δει, έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει. Τέσπα, δεν είναι και κανένα φοβερό βίντεο, ίσως κάνω κανένα καλύτερο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts