tsiou_tsiou Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 καλησπέραΈxω μια απορία-διαφωνία με τους φίλους μου που παίζουμε πόκερ στα σπίτια μας.την ώρα του Heads-Up οι μισοί λένε ότι το πρωτο φίλο μιραζετε στον ντίλερ ενώ οι άλλοι μισοί λένε ότι το πρώτο φίλο μιραζετε στον άλλο παίχτη, μπορεί κάποιος να με απάντηση ?Το λογικό είναι να μοιράζετε το φίλο στον 2ο παίχτη κ όχι στον ντίλερ, κάποιοι λένε όμως ότι μόνο στο Heads-Up αυτό αλλάζει.....Ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 Στο χεαδς υπ δεν μοιράζονται φύλλα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
loizos83 Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 μια η άλλη φίλε μου... αυτό το αποφασίζει ο εκάστοτε TD τώρα εσείς πρέπει να ορίσετε ποιος θα είναι ο TD στα σπίτια που παίζετε... ελπίζω να σε κάλυψα!!!Φιλικά Saf34ro Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 η απάντηση σου λογικά υπάρχει εδώ : http://www.fidpa.com/international-poker-rules/απλά αφιέρωσε λίγο χρόνο να δεις τους κανόνες . εγώ όσο είδα παντός δεν είδα να αναφέρεται κάτι τέτοιο επίσημα . από εκεί και πέρα πάει όπως το συμφωνήσετε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kitrinopapi Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι το πρωτο φυλλο μοιραζεται κανονικα στον δευτερο παιχτη (οχι αυτον που εχει το button) με την διαφορα οτι το button βαζει το small blind και μιλαει πρωτα preflop. Μετα το flop η παρτιδα συνεχιζεται κανονικα οπως τα ξερεις.Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι ειναι universal κανονας που εφαρμοζεται παντου ετσι...Hope that helps!Edit:Μετα απο 10 δευτερολεπτα ψαξιμο που βαρεθηκα να κανω πιο πριν στη σελιδα που προτεινε ο lalimenos βρηκα και αυτο: http://www.fidpa.com/international-poke ... s-up/#2-42 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2011 στο nbc National Heads Up Poker Championship μοιραζουν πρωτα φυλλα στο bb Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts