Antonis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Χέρι Πόκερ 15Kλασσικό λάθος που βλέπω σε τουρνουά και cash games.Bet εκτός θέσης σε draw.:laugh: :laugh: Συμφωνώ απόλυτα με την θέση και το σκεπτικό του pokerland.Κάποιες φορές θα κάνω check - raise αλλα οταν με βοηθά το flop (εχω ταυτόχρονα κάποιο ζευγάρι ή πάω και για κέντα) και ασφαλώς οταν κάνω αυτή την κίνηση ειμαι έτοιμος να πάω και τα ρέστα μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 πονταροντας κατι μεσαιο (το λιγοτερο) , δε δινεις πληροφοριες για το τι εχεις , και καλο ειναι να βαλεις αρκετα για να μην κανει raise καποιος και αναγκαστεις να βαλεις παραπανω για να δεις κιαλλο φυλλο.πολλες φορες παιζοντας check παιχτες με καλυτερο position , κανουν μπλοφα , εφοσον οι αλλοι εχουν παιξει check , και καλυτερα να πονταρεις στην αρχη 1.000 παρα να βρεθεις αντιμετωπος με μια δυσκολη αποφαση . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Η δύσκολη απόφαση δεν ειναι να καλέσεις το Bet του αντιπάλου σου αλλα το raise ή tο all-in στο λάθος bet το δικό σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts