CyprusPokerSchool Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΑΠΌ ΑΎΡΙΟ ΡΧΊΖΩ ΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΆ VIDEOS ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΑ ΜΤΤ Τα videos θα είναι διαθέσιμα στο youtube και στο φακεβοοκεπλιζω να βοηθήσω όλους σε όλα τα επίπεδααπό αύριο ξεκινο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CyprusPokerSchool Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 ΑΠΌ ΌΤΙ ΕΊΔΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ Ο KASSPAV ΈΤΣΙ VIDEOS ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 mods check ip (frenokomeio/slavacy)sry αν κανω λαθος αλλα αυτο μου ηρθε πρωτα στο μυαλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CyprusPokerSchool Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 ΌΧΙ ΚΑΙ ΈΤΣΙ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Agrini69 Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 mods check ip (frenokomeio/slavacy)sry αν κανω λαθος αλλα αυτο μου ηρθε πρωτα στο μυαλο.+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CyprusPokerSchool Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 AN DEN ΕΊΜΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΧΤΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΠΛΆ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΊΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΆΨΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΌΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ FRENOKOMIO ΤΟΝ ΞΈΡΩΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΣΌΤΗ ΣΑΣ ΈΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Απορω καποιες φορες με την βλακεια καποιων ατομων..Η μαλλον με την εξυπναδα τους που φτασουν σε σημειο να θεωρουν χαζους τους αλλους.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Απορω καποιες φορες με την βλακεια καποιων ατομων..Η μαλλον με την εξυπναδα τους που φτασουν σε σημειο να θεωρουν χαζους τους αλλους..εξυπνάδα??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 αχαχα εισε θεός slavacy ς αγαπάμε ρε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CyprusPokerSchool Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 TO ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΊΝΑΙ Η ΖΉΛΙΑ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΕΔΏ ΑΠΌΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΈΚΑΜΑ ΛΆΘΟΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΤΗΚΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΤΕ ΟΥΙ ΕΊΜΑΙ Ο FRENOKOMIO Η SLAVACY ΜΉΠΩΣ ΕΊΜΑΙ Ο DURRRR ΓΙΑ ΕΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΜΊΑ ΦΟΡΆ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΈΞΥΠΝΟΥΣ ΣΑΝ FOUSTOUKI ΤΟΝ FRENOKOMIO ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΟΣ ΦΡΕΝΟΚΌΜΙΟΑΝ ΤΎΧΗ ΚΑΙ ΈΡΘΕΙΣ ΚΎΠΡΟ FOUSTOUKI ΜΕΝ ΑΝΑΦΕΡΊΕΣ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΤΟ ΥΣΕΡ FUSTOUKI Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 ΜΕΝ ΑΝΑΦΕΡΊΕΣ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΤΟ ΥΣΕΡ ΦΥΣΤΟΎΚΙ ρε φίλε αφού όπως λές δεν εισαι το φρενοκομίο τι ζόρι τραβάς? εκείνος ήταν ένας βλάκας! που νόμιζε οτι είναι και έξυπνος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 TO ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΊΝΑΙ Η ΖΉΛΙΑ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΕΔΏ ΑΠΌΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΈΚΑΜΑ ΛΆΘΟΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΤΗΚΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΤΕ ΟΥΙ ΕΊΜΑΙ Ο FRENOKOMIO Η SLAVACY ΜΉΠΩΣ ΕΊΜΑΙ Ο DURRRR ΓΙΑ ΕΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΜΊΑ ΦΟΡΆ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΈΞΥΠΝΟΥΣ ΣΑΝ FOUSTOUKI ΤΟΝ FRENOKOMIO ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΟΣ ΦΡΕΝΟΚΌΜΙΟΑΝ ΤΎΧΗ ΚΑΙ ΈΡΘΕΙΣ ΚΎΠΡΟ FOUSTOUKI ΜΕΝ ΑΝΑΦΕΡΊΕΣ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΤΟ ΥΣΕΡ FUSTOUKIΣτοιχημα οτι αν ερθω κυπρο για τουρνουα θα δειρουν εσενα και οχι εμενα?Και εγω θα τους καθοδηγω?Αιντε δρομο ban και περιμενουμε με αγωνια το νεο σου nickname που θα κανεις νεο λογαριασμο αυριο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 όντως με την πρώτη ανάγνωση μυρίζει slavacy / frenokomio .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Σταματά να μας κανείς ρεζίλι . PS : Αν έρθει κύπρο ο Στάυρος (φουστούκι) θα είναι μαζί με τους Paphos Maniacs και νομίζω ξέρεις τι εννοώ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 PS2 : Σταυρό σε περιμένω Κύπρο το summer Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Παρε πρωτα κανα τηλ να βρεθουμε απο βδομαδα να τα πουμε και το κανονιζουμε για το καλοκαιρι.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts