solipsistis Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Εχει βουλωσει ολο το σιτε αν ειναι δυνατον... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
badjesgt Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 τεχνικο πρόβλημα μου απαντήσαν μετα απο 5 μαιλ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
karaFLUSH Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΦΤΑΊΝΕ ΓΙΑ ΌΛΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gunner Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Τα τουρνουά διακόπηκαν και ο καθένας πήρε το μερίδιο που του αναλογούσε απ το πράιζπουλ με βάση του στακ που είχε εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
solipsistis Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Τπτ ρε αφου σαπισε κ η σταρς η μονη λυση ειναι να βγουμε στο δρομο..αφου δεν μπορουμε να κανουμε τους χαζους αλλο δεν κανουμε κ κατι χρησιμοι ε φιλοι μου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Roll Forward (No Players in the Money)• 50% of the award pool is distributed evenly among all remaining players• 50% of the award pool is distributed proportionally according to the chip count Roll Forward (Players are in the Money)• Each player receives the minimum prize not yet awarded at the time of cancellation• The remainder of the award pool distributed is distributed proportionally according to the chip count http://www.pokerstars.com/poker/tournam ... ellations/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 η σταρς μου μοιραζει κλειστα χαρτια, μπορω να δω τι εχω μονο οταν παω foldεχει τυχει σε κανεναν ???----fixed ctrl +h Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts