CharliesGunner Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2007 baskont me to tournoua ti ginete ??mexri pou imaste? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2007 Θα γίνει στο Hellenic Poker. Περιμένουμε το OK από την Boss για το σετάρισμα. Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές από την πρώτη στιγμή και θα διαρκέσουν μέχρι την έναρξη, στις 20 Δεκεμβρίου, θα βγει ανακοίνωση αμέσως μετά την επιβεβαίωση από την Boss. 10€+1€, unlimited rebuys + 1 add on θα είναι το τουρνουά με το σύνολο του prize pool στην οικογένεια του Thunder. Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και κάποιες εταιρείες για να προσθέσουν χρήματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2007 Δεν εχω λογ/σμο στην Hellenic και δεν θα μπορέσω να παίξω.Παρόλα αυτά θα προσθέσω στο prize pool 5Χbuy-in +rebuy +addon = 70euro στην μνήμη του Γιάννη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:Δεν εχω λογ/σμο στην Hellenic και δεν θα μπορέσω να παίξω.Παρόλα αυτά θα προσθέσω στο prize pool 5Χbuy-in +rebuy +addon = 70euro στην μνήμη του Γιάννη.αντωνη σορρυ ρονγκ μπουττονειχες καρμα 0 πηγα να το κανω +1 αλλα χτυπησε ο δαιμων του πληκτολογιου :laugh: θα επανορθωσω τις επομενες μερες γιατι τωρα δεν εχω δικαιωμα να το κανω:S Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts