kasspav Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Εκμεταλλευόμενος το break από το online , αμα υπάρξει λογική συμμετοχή για σήμερα κατα τις 18:00 στο Olympiko ή Kitchen Bar για αλλαγή. Pm με... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Μου φαίνεται πως όλοι θα πάτε http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/210627972310743....χαχαχα Παράθεση
ULTRA_BURNT Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 μήπως να το κάνες σαβ/κο???? Παράθεση
tsakatsoukas Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 εγώ είμαι μέσα πάντως αλλά δε ξέρω άμα θα είναι το datsun έτοιμο το χω στο συνεργείο Παράθεση
tsiou_tsiou Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 καλησπέρα κασσπαβ , είμαι καινούριος στο φόρουμ και γενικά στο πόκερ . θα ήθελα να ρωτήσω αν στην επόμενη συνάντηση γίνετε να παρευρεθο και εγώ για να πάρω κάποιες άποψης από τους πιο "έμπειρους" αν μπορώ να το πω έτσι, και επειδή ασχολουμε και αρκετά με το ονλινε πόκερ υα ήθελα και κάποιες συμβουλές από εσένα ιδικά περί Holdem Μαναγερ.Ευχαριστώ . Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 καλησπέρα κασσπαβ , είμαι καινούριος στο φόρουμ και γενικά στο πόκερ . θα ήθελα να ρωτήσω αν στην επόμενη συνάντηση γίνετε να παρευρεθο και εγώ για να πάρω κάποιες άποψης από τους πιο "έμπειρους" αν μπορώ να το πω έτσι, και επειδή ασχολουμε και αρκετά με το ονλινε πόκερ υα ήθελα και κάποιες συμβουλές από εσένα ιδικά περί Holdem Μαναγερ.Ευχαριστώ . tsiou οταν κανουμε study group ειναι ανοιχτο σε όλους. Απλά επειδή δυστυχως εξαρταται μόνο από μενα πότε και αν θα γινει, δυσκολευουν τα πραγματα λόγω χρονου. Παράθεση
Recommended Posts