kasspav Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Εστειλα αυτό το email στο καζινο Παρνηθας και όταν και αν μου απαντήσουν ενημερώνω... Κυριε/α Υπευθυνε/η, Με όλο τον σεβασμό θα ήθελα να σας εκφράσω μία επιθυμία που από εμπειρεία μου, εκφράζει κατα της άποψή μου, το σύνολο της ποκερικής κοινότητας. Το καζίνο σας αποτελεί τον πλησιέστερο και μοναδικό προορισμό για κάτοικο Αθήνας, για να παίξει ΝΟΜΙΜΑ, το αγαπημένο μας και παγκοσμίου διαδεδομένου παιχνιδιού TEXAS HOLDEM. Εχω ταξιδεψει σε αρκετες χώρες και εχω δει από κοντά πως χειριζονται το συγκεκριμένο παιχνίδι card rooms που ειναι στο χώρο χρόνια. Κατα την γνώμη μου, δύο είναι τα βασικά στοιχεία που απουσιάζουν από το δικό μας πόκερ room. Τα προσιτά όρια 1-2 και τα εβδομαδιαία καλού structure τουρνουα. Η τεκμηρίωση είναι απλή. Οσων αφορά τα blinds είναι τόσο υψηλά που ήδη ο χώρος των φυσιολογικών παιχτών δεν δυναται να ανταπελξέθει σε καθημερινή βάση, ενώ σε αντίθεση θα μπορουσαν τα τραπέζια 1-2 να ειναι συνεχώς γεμάτα. Ετσι ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η διάδοση και δυνάμωση του χώρου σε βάθους χρόνου. Τα εβδομαδιαία τουρνουα, λογικού buyin και καλού structure, που θα ξεκινάνε νωρίτερα από τις ώρες αιχμής θα μπορουν να γεμίζουν αργοτερα τα cash τραπέζια και την ίδια ώρα δημιουργουν προυποθέσεις αναπτυξης του παιχνιδιού. Οι προτάσεις μου στηρίζονται στην δημοτικότητα του παιχνιδιου στους νέους κυρίως ανθρώπους, και δεδομένου της οικονομικης καταστασης της χώρας θεωρώ ότι τετοιου ειδους αλλαγές είναι απαραίτητες. Δεν θα επεκταθώ άλλο καθώς ο κ.Τσονουλης που έχεται ως poker manager γνωρίζει πάρα πολύ καλά το αντικείμενο για να γίνω κατανοητός και είναι ο πλέον αρμόδιος. Απλά θελησα να κανω κατι προς αυτην την κατευθυνση, αφού η απραγία από μέρους μας δεν θα φέρει αποτελέσματα.Ευχαριστώ για τον κόπο που κανατε να το διαβάσετε...Με εκτίμηση Παυλος "kasspav" ΚασσελουρηςΥΓ Παρακαλώ να προωθηθει όπου κρίνετε αναγκαίο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 +++ελπίζω να μην χρειαστεί second barrel Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Καλη επυτιχια σου ευχομαι αν και οι αποψεις μου σου ειναι γνωστες πλεον...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αν είναι να κάνουν το 1/2 όπως εδώ στην θεσσαλονίκη τότε να σας λείπει μάγκες. (Προφανώς αμφιβάλλω ΕΆΝ το κάνουν να το κάνουν διαφορετικό..επομένως..) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xadiss7 Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 "nice" ποστ ++ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Οσοι περισσοτεροι στειλουν τοσο καλύτερο...μην ντρεπεστε, και στειλτε μήπως και γίνει τιποτε, και αναφερατε και αυτο που ειπε ο Mathew . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 πολύ καλή κίνηση πάντως έχω την εντύπωση χωρίς όμως να είμαι και εντελώς σίγουρος γιατί έχω παίξει κας μόνο σε τρίς χώρες εκτός ελλάδας ότι πουθενά δεν είναι φτηνο το 1/2 παντού είναι λίγο πιο ακριβό απο τα μεγαλύτερα στεικς μπορούμε αν κάποιοι έχουν ανάλογη εμπειρία να τήν μεταφέρουμε συγκεκριμένα όποιος λοιπόν ξέρει νούμερα ακριβώς ας τα γράψει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Ευχαριστώ για τον κόπο που κανατε να το διαβάσετε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Ευχαριστώ για τον κόπο που κανατε να το διαβάσετε... lol Περα από την πλάκα, το "κατι" από το "τίποτε" είναι καλύτερο. Το ειχα πει και στο παρελθόν. Αμα θέλετε υπό την αιγίδα και συντονισμό του ποκερλαντ ας συντάξουμε ενα κειμενο με τα usernames μας και ας το στειλουμε. Δεν θα χάσουμε τίποτε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 ρε κασσπαβ το ποκερλανδ. Διέγραψε το ποστ μου για το regency . υπάρχει?τα παιίδα... του ποκερλαντ. ! το διέγραψαν. . δεν υπάρχει αυτοπ πουζω.αυτή ιευκολια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Καλά_Azar 1. Το ποστ σου σβήστηκε γιατί περιείχε βρισιές. Γράψε κάτι χωρίς βρισιές (όπως τόσες καυστικές κριτικές που έχουν γίνει για την απαράδεκτη γκανιότα), και δεν πρόκειται να σβηστεί.2. Επιτέλους σεβάσου το φόρουμ και γράψε σωστά ελληνικά. Αν δεν μπορείς τότε γύρισε το πληκτρολόγιο στα Αγγλικά και ο μετατροπέας θα κάνει καλύτερη δουλειά.Αφού ποστάρεις κάνε τον κόπο και δες τι έγραψες. Διαβάζεται ή όχι; Και διόρθωσέ το αν θες να σε διαβάζουν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts