D.uK.e Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 +1 giorgio .. obv οτι ναναι συστημα βαθμολογησης και προφανως και οι 3 ειναι παικταραδες.. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Το ολο σκηνικο θυμιζει το κειμενακι που ειχε αναρτησει στην αρχη (μετα το αλλαξε) η poker gr για το τουρνουα με τις ομαδες απο καθε χωρα.Θυμασαι Βασιλη που ειχες αντιδρασει τοτε για το "εθνικη" Ελλαδος?Imo αυτο πιστευω οτι εννοει οποιος αντεδρασε για τον τιτλο του κειμενου.πέστα ρε δημήτρη...τότε ο κύριος basdonk ζοριζότανε...τότε δεν ήτανε διαφημιστική καμπάνια η εθνική .. ...τώρα είναι φανερό ότι είναι διαφημιστική καμπάνια lol ..πάλι ρεζίλι έγινες μπράβο... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΜARV89 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Ρε CRF τι μου φτιαξες.. Ξέρεις αν θα φάω εγώ σήμερα μετά απ αυτά τα λόγια ?Πάω γρήγορα να σβήσω το account μου στο land ..Κι από αύριο φτιάξε το crfland θα ποστάρεις μόνο σου θα απαντάς μόνο σου και θα σε και moderator (άμα βγάλεις αυτούς που έχεις τσακωθεί κ αυτούς που θεωρείς άχρηστους δε μένουνε και πολλοί παραπάνω ..)Κάθε φορά είσαι τόσο προβλέψιμος που ξέρω από πριν τι θα γράψεις .. καθεσε και ξεκατινιαζεσε με το κάθε nooba (including me -αναλογικά είναι σα να τσακονομε εγώ με κάποιον που έφτιαξε χτες account στη stars κ έχει κερδίσει ένα 6-max )μέχρι να φτιάξεις όμως crfland εγώ θα σχολιάζω ότι μου γουστάρει..Η χούντα ευτυχώς έχει περάσει..p s 1 να προσέξεις μη πετύχεις καμία διαφήμιση στο δρόμο και σου τι πει και μαλώσετε ..είναι πόλη προσβλητικές τώρα τελευτεα p s 2 VAMOOOS BARCAA !!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 εεεε HULK εδώ ^^^ έχω κάνει log in απ το δικό μου σε φίλο μου αλλά μάλλον ο crf το χάκαρε ..χαχαα Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 κοίτα να κόψεις κανένα νύχι ρε χάλκ κ άσε μας εμάς... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Ούτε που σε ξέρω αλλά σε ανέφερα πιο πάνω .. είσαι ο τύπος που έχει σηκώσει 6-max sng 6.5$ έτσι ? Τεσπα καλά να σαι κι εσύ .. νύχι έχω αφήσει πολλές φορές από τότε για να τα ξύνω όταν μου τη λένε τυπάδες σαν εσένα (πράγμα που δε κάνει ο crf ) αλλά συνήθως μου σπάει στη μπάλα .. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts