malachaskos Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 θέλω να ρωτήσω τους mods εαν διέγραψαν κάποια μηνύματα ή θέματα το τελευταίο μισάωρο....και αναφέρομαι συγκεκριμένα στο θέμα που ζητούσαν stacking και το θέμα της της pokerstars με την αναμέτρηση....... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 έσβησαν κλείδωσαν...τα πάντα όλα.ούτε χαβαλέ δεν μπορούμε να κάνουμε.ενώ το ποστ περί ψυχολόγων ήτανε πολύ ωραίο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 "κύριε" υπεύθυνε του forum απαιτώ να μάθω τον λόγο!το θέμα με το παιδί απο την Κύπρο πρέπει να το κλειδώσετε αλλά να μας γράψετε τον λόγο (πχ. ελέγξαμε την ip και ναι ήταν το ίδιο άτομο )στο δεύτερο σβήσατε κάποια μηνύματα.... τη ξεφτίλα είναι αυτή ???? σβήστε το όλο η τροποποιείστε τα μηνύματα !!!πραγματικά το φόρουμ πάει από το κακό στο χειρότερο..... και πριν σβήσετε και αυτό το θέμα!!!!ρωτήστε και τους υπόλοιπους!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vasilis Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Σβήστηκαν μηνύματα και κλειδώθηκαν θέματα που ξέφευγαν σε αντεγκλίσεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς. Δε νομίζω πως πρέπει να απολογηθεί για κάτι τέτοιο ούτε το φόρουμ, ούτε ο moderator. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouv Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Πραγματικα ρε παιδες....πως εχει καταντησει ετσι το φόρουμ.. Τα καλα αρθρα καταπατουνται απο ηλιθια post τα οποια παραμενουν υπο την ανοχη των mods . Συμμετοχη πλεον σε αναλυσεις παρτιδων και σε στρατηγικες δεν υπαρχουν ουτε καν αρκετα αξιολογα αρθρα. Οσοι καλοι παιχτες υπηρχαν και ασχολουνταν καταφερατε να τους διωξετε.. η να μπαινουν μονο να διαβαζουν για κουτσομπολια, βρισιες και randomies . Δεν καθαριζετε τα αξιολογα αρθρα απο την καθε βλακεια που πεταει ο καθενας και τωρα διαγραφετε ποστ και θεματα χωρις αιτιολογια γιατι σας θιξανε τον εγωισμο... Καθεστε και μαλωνετε σαν τα μεσημεριανα με τους παιχτες για ενα ανουσιο θεμα..Οταν ασχοληθηκαμε με αυτο το φορουμ το καναμε γιατι φαινοταν το μονο που ειχε καλες συνεργασιες και προοπτικη αλλα τωρα εχει καταντησει σαν τις ειδησεις του star . Ετσι δεν παμε μπροστα!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Ήθελα να κάνω ένα post σχετικά με το άρθρο για τους challengers και αφού το έγραψα στο word και πάω να κάνω copy/paste βλέπω ότι έχει κλειδωθεί το θέμα!! Για ποιο λόγο κλειδώθηκε το θέμα?? Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα αν αφεθεί στην τύχη του θα καταλήξει σε προσωπικό καβγά, αλλά τι θα πει αυτό???? Να Σβήνονται τα post που είναι προσβλητικά- υβριστικά, το θέμα γιατί κλειδώθηκε?? Επειδή είναι ο εύκολος τρόπος??δεν συμφωνώ….. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 μας κοροϊδεύετε? 1. το θέμα με το παιδί από την κυπρο σε τη ξέφυγε δηλαδή ?δεν μπορείτε να μας πείτε αν είναι όντως αυτός ή άδικα τον χαρακτηρίζουμε απατεώνα?2. αφού σβήσατε τα μηνύματα με τα νύχια γιατί δεν σβήσατε και το αμέσως προηγούμενο ?"απρεπείς χαρακτηρισμούς" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 σιγά μν σβήσουν ποστ του χάλκ π τιμάει το γσοπ κάθε φορά με την συμμετοχή του.είμαι αγανακτισμένος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Βασιλη με το συμπαθειο φιλε αλλα ειναι πολυ παραλογο ολο αυτο. Αν ηθελες να κλειδωθει το ποστ δεν θα επρεπε να μπεις εξαρχης στην διαδικασια να απαντησεις. Ποσο μαλλον με αυτο τον τροπο (βαζωντας λινκ για ψυχολογους). Λογικο δεν ειναι μετα να συνεχιστει το θεμα?Ενας moderator πρεπει να ειναι πιο ψυχραιμος απο ολους τους ποστερς και πιστευω πως το γνωριζεις αυτο.Εφοσον τελος παντων εκρινες οτι ετσι επρεπε να κανεις και ετσι να απαντησεις ειναι ακρως παραλογο να κλειδωνεις μετα το θεμα.Φιλικα.ΥΓ:Σε ρωτησα αν θυμασαι το σκηνικο με το θεμα της "εθνικης ομαδας".. Σκεψου το...Ειναι 100% ιδια.GL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 wraio post duke. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 όσοι είναι αγανακτισμένοι να μαζευτούμε να κατέβουμε στο σύνταγμα.... χωρίς πλάκα αυτό το "από το κακό στο χειρότερο" το εννοώ και για αυτό το έχω έντονο και με μεγαλύτερη γραμματοσειρά (μου το διόρθωσαν αλλά το ξαναέκανα και θα το ξανακάνω)παιδιά γράψτε όλοι όσα παράπονα έχετε εδώ!!!είναι ευκαιρία να τα δουν και οι ίδιοι (καλοπροαίρετα βέβαια)Γρήγορα γιατί θα μας κλειδώσουν!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 είμαι aganaktismenos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 ούτε να γράφουμε με βολδ κ μεγάλη γραματοσειρα επιτρέπεται? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Φίλε pano είσαι αγανακτισμένος επειδή δεν σε αφήσε ο moderator να κοροιδέψεις τα νύχια του άλλου; Σκέψου το λίγο αυτό και δες ότι δεν έχεις δίκιο.Είμαι κι εγώ moderator στο φόρουμ, αλλά πάρα πολύ σπάνια σβήνω ποστ έως και καθόλου, συμφωνώ όμως πως κάθε είδους ειρωνεία (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου) πρέπει να σβήνεται, και αυτό θα ακολουθήσουμε από δω και πέρα. Το δύσκολο είναι ότι υπάρχουν πολλοί που παρεξηγούνται πολύ εύκολα όταν τους σβήνεις, όπως πχ τώρα ο panos, που καταφανώς οι προθέσεις του ήταν για χαβαλέ και ειρωνεία.Θα έρθουμε σε συνεννόηση με μερικά μέλη (όπως ο martin , ο dmelissourgos , ο foustouki από τους παλιότερους και πολλοί άλλοι) που συμφωνούμε όλοι πως έχουν καλή κρίση, ωραίο λόγο και κυρίως καλή διάθεση. Ίσως υπάρξουν κάποιες συνεργασίες λοιπόν, για καλύτερο moderating.Για το θέμα του promo του Stars, Duke, θα σου απαντήσω αμέσως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouv Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Να που απο αυτο βγαινει μια καλη εξελιξη.... Ωραια σκεψη Βασιλη μακαρι να υλοποιηθει στο επακρο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 baskont σου εστειλα ενα πμ με τις αποψεις μουτο οποιο συνοψίζεται σε αυτο το πολυ ωραιο gif + το απαραίτητο σωστό moderating Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 δηλαδή διαγράφηκε το ποστ του απατεώνα χωρίς να φάει ban ,μαζί με το άλλο nickname του το slavacy ?πριν από 1 μήνα είχε κάνει ποστ ότι θα παίξει όπως και να έχει το warmup και οποίος ήθελε μπορούσε να πάρει shares (η shears όπως του αρέσει να λέει),και τελικά δεν έπαιξε καν το τουρνουά.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 pano, είδες που γίνεσαι άδικος; Ο Hulk έχει έρθει μόνο στα Greek Series που κέρδισε πακέτο από satellite, δηλαδή σε 3 αν θυμάμαι καλά. Και κέρδισε και ένα. Δεν έχει πληρώσει ποτέ το buy in μόνςο του, και φυσικά δεν έχει την ειδική μεταχείριση που λες, ως τακτικός πελάτης. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα κοιμήθηκε στο Vardar τελευταία φορά! ΧαχαχαΑυτό είναι το κακό κάποιες φορές στα φόρουμ, πετάει ο άλλος μια κοτσάνα και δεν ξέρετε πόσο βαρετό είναι να απαντας σε κοτσάνες, συνέχεια και συνέχεια... Η "πέτρα του σκανδάλου" είναι η φράση κορυφαίος Έλληνας παίκτης, που μπήκε στον τίτλο. Ο martin το επισήμανε και ήταν 100% σωστός. Παρ'όλο που στα ενδότερα του άρθρου αναφέρεται ότι ο αγώνας είναι για τον καλύτερο μεταξύ των τριών, έπρεπε να γίνει καλύτερη επιλογή τίτλου από μας.ΒΤW, oύτε εγώ θεωρώ τον τρόπο βαθμολόγησης δίκαιο, νομίζω πως συμφωνούν οι περισσότεροι, ο giorgio το κάλυψε πλήρως.Δε διαφωνώ μαζί σου Duke, όπως και δε θα διαφωνήσω με οποιαδήποτε αντίδραση για καμπάνιες που προσπαθούν να οικειοποιηθούν πανελλήνιο χαρακτήρα. Το promo του Stars, όμως είναι κατά τι λιγότερο "πανελλήνιο". Δε μιλάει για 2004, για Ζαγοράκη κλπ. (όπως έγινε πέρυσι) ούτε εμπεριέχει τη λέξη "εθνικό" που έχει κάπως πιο βαρύνουσα σημασία από το "κορυφαίος της χρονιάς" ή "καλύτερος της χρονιάς".Το "εθνικό" όπως και να το κάνουμε είναι πιο αντιπροσωπευτικό από το "καλύτερος της χρονιάς", που βλέπουμε πια να χρησιμοποιείται ως όρος σε πολλές καμπάνιες, τόσες πολλές που πια έχει "καεί" κι όλας σαν σλόγκαν.Θα μου πεις "Βασίλη, δεν αντέδρασες όπως πέρυσι" και θα έχεις δίκιο. Όμως για να αντιδράσεις σε κάτι πρέπει να έχεις τη διάθεση, το χρόνο να κάτσεις να γράψεις ένα κατεβατό, τεκμηριωμένο, με επιχειρήματα κλπ. Ειδικά εγώ που όπως βλέπεις με περιμένουν πολλοί στη γωνία με το τουφέκι, lol. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είχα ούτε τη διάθεση, ούτε τον χρόνο και είναι τόσο απλό αυτό σαν εξήγηση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 δηλαδή διαγράφηκε το ποστ του απατεώνα χωρίς να φάει ban ,μαζί με το άλλο nickname του το slavacy ?πριν από 1 μήνα είχε κάνει ποστ ότι θα παίξει όπως και να έχει το warmup και οποίος ήθελε μπορούσε να πάρει shares (η shears όπως του αρέσει να λέει),και τελικά δεν έπαιξε καν το τουρνουά..Φυσικά και έφαγε ban Άκη, απλώς μπήκε με καινούριο nick μετά, και δεν μπορείς να ξέρεις ότι είναι ο ίδιος, από τα πρώτα ποστ. Ανέφερε ο malachaskos ότι είδε την IP του και συμπέρανε ότι είναι ο ίδιος, πως το είδες αυτό φίλε; Νόμιζα ότι μόνο οι mods μπορούν να δουν ΙΡs. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 1. θέλουμε ενημέρωσή όταν γίνετε κάτι! κλείδωσε για τους παρακάτω λόγους!!!!!κλείδωσες το θέμα του παιδιού είμαι 90% σίγουρος οτι είναι το φρενοκομίο αν δεν είναι????δεν πρέπει να το μάθουμε?2. όταν έχουν μια διαφωνία 2-3-5-50 άτομα σε ένα θέμα ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΚΆΠΟΙΟΥ (αναφέρομαι στους mod )! και φυσικά να κάνει υποτιμητικά σχόλια για ένα μέλος της κοινότητας ένας mod ειδικά στην περίπτωση σου που τα έχεις τσουγκρίσει αρκετές φορές με τον crf !3. εκτός από αυτά εχει και άλλα θέματα! που είπε πιο πάνω ο tzouv . πλέων δεν βλέπουμε σχολιασμό χεριών! αν θέλετε να αλλάξει αυτό υπάρχει τρόπος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 . Ανέφερε ο malachaskos ότι είδε την IP του και συμπέρανε ότι είναι ο ίδιος, πως το είδες αυτό φίλε; Νόμιζα ότι μόνο οι mods μπορούν να δουν ΙΡs.αν διαβάσεις τι έγραψα θα δεις οτι πρότεινα να δείτε εσείς την ip .... για να σιγουρευτούμε οτι είναι ο ίδιος και να μην τον κατηγορούμε άδικα!εγώ έγραψα αυτό!""κύριε" υπεύθυνε του forum απαιτώ να μάθω τον λόγο!το θέμα με το παιδί απο την Κύπρο πρέπει να το κλειδώσετε αλλά να μας γράψετε τον λόγο (πχ. ελέγξαμε την ip και ναι ήταν το ίδιο άτομο )" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Η IP δεν είναι η ίδια, όμως όταν υπάρχουν υποψίες (που είχαμε όλοι) ότι πρόκειται για το ίδιο μέλος που στο παρελθόν έχει ζητήσει staking και έχει κάνει λαμογιά, να μη σβήσεις το ποστ;Πες μου, πως θα καταλάβω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ο ίδιος ή όχι; Μπορεί κάλλιστα να αλλάξει ΙΡ. Δεν οφείλει όμως ο moderator, όταν ένα άτομο με πολλές αμφιβολίες πάνω του, ζητάει staking, να σβήσει το ποστ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Με την ευκαιρία, το staking από το φόρουμ δεν θα επιτρέπεται από εδώ και μπρος, εκτός κι αν περνάει από chip me up. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Με την ευκαιρία, το staking από το φόρουμ δεν θα επιτρέπεται από εδώ και μπρος, εκτός κι αν περνάει από chip me up .-1 σε λίγες μέρες σκεφτόμουν να ανεβάσω για ένα challenge και θα ζήταγα stacking και δεν έχω ιδέα από chipmeup Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Η "πέτρα του σκανδάλου" είναι η φράση κορυφαίος Έλληνας παίκτης, που μπήκε στον τίτλο. Ο martin το επισήμανε και ήταν 100% σωστός. Παρ'όλο που στα ενδότερα του άρθρου αναφέρεται ότι ο αγώνας είναι για τον καλύτερο μεταξύ των τριών, έπρεπε να γίνει καλύτερη επιλογή τίτλου από μας.wtf τώρα μου το έδειξαν αυτό...εδώ πααραδεχεσε ότι ήταν λάθος ο τίτλος και στο άλλο thread μου λες ότι θέλω ψυχολόγο...φανερά θες ψυχίατρο get help Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts