Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΝΕΑ ΔΙΑΦΙΜΙΣΤΙΚΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Recommended Posts

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ""ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ 2011"" (ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ )

Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ

ΒΑΣΔΟΝΚ 70

HULK 40

ΜΑΛΑΚΆΚΟΣ 20

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν λίγες μέρες σε άλλο ελληνικό φόρουμ είχε γίνη μια επίθεση στον crf88 γ ένα hand και είχαν grafti polles randomies ενάντια σε έναν από τους καλύτερους έλληνες mtt pextes .eki οι ipefthinoi του forum γνωρίζοντας κάποια πράγματα όσον αφορά το πόκερ σημαζεψαν το συγκεκριμένο thread .εδώ στο thread με τους challengers όπου ο crf εξέφρασε τιν προσωπική του άποψη για το όλο σκηνικό και τρόπο axiologisis κάποιοι τον εστιλαν σε ψυχολόγο.και roto ξεκάθαρα εγωισμό δεν είχατε ποτέ?εσείς δεν θηχτικατε ποτέ στην ζωή σας για κάτι ? εμένα προσωπικά με μάθανε ότι με εγωισμό και πίσμα καταφερνeiς πολλά στην ζωή σου. ο άνθρωπος αυτός είχε της balles να το πι ξεκάθαρα .εσείς το κάνατε ποτέ σας ? ξέρετε τη καταφέρατε?να dioxete μακριά έναν paikti με τεράστια εμπeιρια που ότι έχει petixi σε ποκερικό επίπεδο eine άξιο θαυμασμού και συγχαρητηρίων.λίγοι μινανε πια στο φόρουμ με αξιόλογες apopsis τουλάχιστον προσέξτε αυτούς .για όσους βιαστούν να απαντήσουν με randomies τον crf ούτε καν τον γνωρίζω και ίσα κ ίσα σε δικό μ ποστ παλιότερα που είχα ποστάρι μια randomia όσον αφορά ένα hand μ με είχε θύξη προσωπικά αλλά παρ όλα αυτά όταν ξύπνησα από τα κλικκ κλικκ αναγνώρισα την αλιθια , κρίμα σε όσους δεν ξέρουν να αναγνωρίζουν την αληθια.τον νου σας ο giorgio έχει μινει και ο safestapes άμα φυγούν και αυτοι = αυτοκτονία για το φόρουμ

Καλά δεν είναι ανάγκη να τον γλύψουμε, εξάλλου είναι tiltmonkey και του αρέσουν αυτά επειδή του ανεβάζουν λίγο την πίεση.. μάλλον το αντίθετο δηλαδή, ο crf θα χανόταν από το forum αν DEN του βάζανε κάθε τόσο κανα link για ψυχολόγο... ;)

Εγώ άλλο δε ξεκατινιαζομαι ! βρες άλλο να αρπαχτεις για να τη βρίσκεις ..

το φόρουμ δε φταίει τίποτα να ανέχεται όλες της μπούρδες που λέμε (αν και είμαι σίγουρος ότι όλοι το διασκεδάζουν αρκετά )

Ισως να ωριμάσεις λίγο όταν πας 60-70 και θα βαριεσε να γράφεις ότι μπούρδα σου ρθει στο καθένα προς το παρόν λυπήσου λίγο τον εαυτό σου μ αυτά που γράφεις ...

τεσπα εγώ αυτά είχα να πω και ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω !!

Δε κρατάω καμία κακία παρόλο που με προσβάλεις αλλά θα ήθελα να μη πεις χειρότερο χαρακτηρισμό απ αυτό που ήδη είπες γιατί τότε μάλλον θα προσβληθώ παρά της απαιτήσεις σου ...

καταρχήν ούτε εγώ έχω κάτι μαζί σου.μπλεχτικές στο thread και έδωσες πάτημα στο basdonk να συνεχίσει αυτή τη βλακεία...επειδή δεν απάντησα επί της ουσίας και το πήρα στο χαβαλέ αν μου βρείτε πουθενά στο σάιτ της ποκερσταρς κάποια καμπάνια που να λέει ""best greek player "" θα βγω να παραδεχτο δημόσια ότι είμαι καραγκιόζης .. επειδή δε θα το βρεις σκέψου αν εσύ και ο βασδονκ γράφετε ότι σας έρθει σε μένα,...να λυπηθώ τον ευατό μου και να πάω σε ψυχολόγο επειδή έχω δίκιο δηλαδή?? εσείς έχετε το πρόβλημα

The Race is On to crown the 2011 PokerStars Player for Greece!In 2011, three of Greece’s best up and coming players have taken on a unique challenge: Stavros 'IDOLLS' Kalfas, George 'gkap13' Kapalas and Alexis 'J0hnny_Dr@m@' Zervos are competing to determine which one of them is the best all around player this υεαρ

και για οποίων εκεί έξω δε γαμοκαταλαβαίνει αγγλικά και αυτα που λέει το κείμενο του φαίνετε ίδιο με την ανάδειξη του κορυφαίου έλληνα παίκτη http://www.eurodiastasi.gr/

επίσης έχω να πο ότι σας έχω βαρεθεί basdonk και λοιπούς και αποφάσισα να μη ξαναασχοληθώ ..δεν είστε ικανοί ούτε να με ταρακουνίσετε λίγο να σκεφτο κάτι καλό να γράψω...σα να παίζεις hu με ένα παιδάκι 5 χρόνων μου φαίνετε ....καλό καλοκαίρι

επειδή δεν απάντησα επί της ουσίας και το πήρα στο χαβαλέ αν μου βρείτε πουθενά στο σάιτ της ποκερσταρς κάποια καμπάνια που να λέει ""best greek player "" θα βγω να παραδεχτο δημόσια ότι είμαι καραγκιόζης

http://www.pokerstars.com/gr/sites/challengers/

επίσης έχω να πο ότι σας έχω βαρεθεί basdonk και λοιπούς και αποφάσισα να μη ξαναασχοληθώ ..δεν είστε ικανοί ούτε να με ταρακουνίσετε λίγο να σκεφτο κάτι καλό να γράψω...σα να παίζεις hu με ένα παιδάκι 5 χρόνων μου φαίνετε ....καλό καλοκαίρι

Μόλις κέρδισα €100, σε στοίχημα ότι θα έγραφες ποστ ότι δεν ξανασχολείσαι, δεν ξαναγράφεις κλπ. :)

"Τρέχουν" ακόμη €100 ότι θα ποστάρεις για άλλη μια φορά πόσα κέρδη έχεις και €100 ότι θα ξαναδούμε ποστ σου στο Pokerland σε διάστημα 45 ημερών. :)

Μόλις κέρδισα €100, σε στοίχημα ότι θα έγραφες ποστ ότι δεν ξανασχολείσαι, δεν ξαναγράφεις κλπ. :)

"Τρέχουν" ακόμη €100 ότι θα ποστάρεις για άλλη μια φορά πόσα κέρδη έχεις και €100 ότι θα ξαναδούμε ποστ σου στο Pokerland σε διάστημα 45 ημερών. :)

όταν όμως ο μαστερτε0 είχε ποστάρει θρεαδ π είχε τίτλο κάρφωμα γρεεκ πόκερ cup και σε έβριζε επειδή έχασε τ στοίχημα μαζί μου (ω ναι πόνταρα ότι προφανώς θα το καρφώσεις αμέσως το διαγράψατε, τ παιδί έχασε κ 100 ευρώπουλα κ όχι τίποτα άλλο είμαστε και φοιτητές...Επίσης όταν έχασε τ στοίχημα μ είπε το ήξερα ότι είναι άσχετος(άλλη λέξη βσκα ειπώθηκε αλλά ελπίζω σε λίγη λογοκρισία αυτή τη fora) αλλά λέει δν νόμιζα τόσο πολύ ν το καρφώσει έτσι...

LOL , με έβριζε κάποιος επειδή έχασε στοίχημα ότι θα πάω καλά στο τουρνουά και απορείς που το σβήσαμε;

Και που το ξέρεις ότι το "κάρφωσα"; Ήταν εκεί κάποιος από τους δυο σας; Αν θυμάμαι καλά έχασα 1/3 του στακ μου με πάσο σε μια επιτυχημένη μπλόφα αντιπάλου (all in στο river παίζαμε δεύτερο level), μετά με Κ-Κ έχασα το άλλο 1/3 από σετ 4άρια και τα ρέστα μου με Α-Q σε φλοπ Α-7-6, από Α-Κ.

Να σε ρωτήσω κάτι όμως. Μη μου πεις ότι είσαι φοιτητής σε ΑΕΙ;

1.το παράδειγμα το ανέφερα γτ από της 2 κατινιές στο φόρουμ έμεινε αυτή που δεν σε έθιγε εσένα...

2.προτιμώ προσωπικά κάποιος να βρίζει έναν που δεν τον πάει,συμπαθεί,κτλ γτ είναι πιο antrikeio παρά κ καλά γενικά σχόλια κατινιστικού χαρ/ρα όπως το στοίχημα που έβαλες,η σε άλλο thread λέγοντας ότι κάποιος ενοχλήθηκε δεν θυμάμαι ακριβώς τη φράση και βαριέμαι να psaxnw αλλά ήταν μεγάλος γρίφος πάντως να κτλβουμε ποιον εννοούσες.

3.Στο πόκερ κερδίζει σύμφωνα με άπειρα άρθρα τ ποκερλαντ μακροπρόθεσμα ο καλός,αλλά ονλινε κ λιβε τόσο καιρό είσαι στην αρνητική πλευρά τ variance (αυτό υποθέτω θες να μας πεις αλλά υποθέτω ο crf είναι γελοίος όταν ποστάρει τ κέρδη του,όταν εσύ ποστάρεις της ατυχίες σου απλά υπερασπίζεσαι τν εαυτό σου)

4.Παραδέξου ότι είσαι θύμα προκαταλήψεων κ άβουλο ον,δεδομένου ότι κανείς διαχωρισμό στην εκπαίδευση υπονοώντας ότι οι φοιτητές τει είναι υποδεέστεροι από αυτούς των ΑΕΙ υποτιμώντας έτσι ένα τεράστιο αριθμό σπουδαστών

5.ΑΕΙ είμαι κ η σχολή μου έχει βάση γύρω στο 18(πάλι μέσα έπεσες τσακάλι)

PS1 :πάλι καλά που κέρδισες τ στοίχημα κ ελπίζω ν ξαναγράψει ο χρήστος ώστε να κερδίσεις και τα αλλά πρέπει κάπως να κερδίσεις από το πόκερ κ μεταξύ μας δεν βλέπω άλλη δίοδο ...

Ψ2:Πρώτη φορά γράφω τόσο μεγάλο μνμ έλεος...

takearis, μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις για οποιονδήποτε και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αρνητική σου άποψη για μένα ως παίκτη. Δεν έχω δηλώσει ποτέ επαγγελματίας παίκτης, αντίθετα πολλές φορές έχω χαρακτηρίσει το παιχνίδι μου μέτριο. Δεν θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο, αφού στα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιζα πόκερ περιστασιακά, χωρίς να μπω σε διαδικασία μελέτης και εξέλιξης, αφού δεν υπήρχε χρόνος να το κάνω. Έχω επιλέξει ως βασική μου απασχόληση κάτι άλλο από το να παίζω πόκερ. Για χομπίστας πάντως δεν τα πηγαίνω και άσχημα.

Από την αρχή του χρόνου παίζω πάντως πιο συστηματικά, ελπίζοντας πως θα καταφέρω κάτι καλό.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, θύμα προκαταλήψεων και άβουλο ον, όπως με λες, δεν θα προσπαθήσω καν να σου αλλάξω τη γνώμη, αφού με απόλυτη ειλικρίνεια, δε με ενδιαφέρει και πολύ. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα είχες καλύτερη γνώμη αν με γνώριζες καλά, και αν δεν με έκρινες μόνο από την "κόντρα" που έχω με τον crf , ο οποίος είναι προφανώς ένας άνθρωπος που θαυμάζεις. Όχι όμως εγώ, αφού έχω διαφορετικά κριτήρια για τους ανθρώπους, από το πόσο ROI έχουν στο πόκερ.

Α, κάτι τελευταίο που το ξέχασα πριν. Όταν σε ρώτησα αν είσαι φοιτητής σε ΑΕΙ, δεν εννοούσα κάποια αντίθεση με τα ΤΕΙ. Τα σχόλια σου, τόσο τώρα όσο και στο παρελθόν, (συγνώμη για την ειλικρίνεια μου, αλλά προσπαθώ να γίνω πιο αντρίκιος όπως είπες) δε μου δείχνουν "μελλοντικό επιστήμονα" και ήθελα πράγματι να μου διευκρινήσεις αν σπουδάζεις να γίνεις τέτοιος.

Καλή σταδιοδρομία λοιπόν...

τ άβουλο ον το είπα όσον αφορά το υποτιμητικό σχόλιο σου για τα παιδιά στα τει...(μην το αρνηθείς τώρα είναι αργά).Όσον αφορά τν crf πιστεύω είναι στους 3 καλύτερους παίκτες mtt αλλά πίστεψε με(δεν σε ενδιαφέρει βέβαια αλλά θα ήθελα να το τονίσω) γ τν χαρ/ρα του δεν είπα κάτι ούτε καλό ούτε κακό γτ απλά δεν τον γνωρίζω. ..Ούτε τον δικό σου χαρ/ρα έκρινα,μόνο την προσωπικότητα σου(έχοντας πάει σε ΑΕΙ εσύ που έμμεσα κανείς βραγγινγκ καταλαβαίνεις ελπίζω τη διάφορα ) και ενδεχομένως το ποιον σου καθώς εγώ αυτά που πιστεύω τα εκφράζω χωρίς υπονοούμενα ,κ όχι "δήθεν"...Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση περί χαρ/ρα τώρα...Όσον αφορά το άλλο π είπες,αν νομίζεις ότι περίμενα να σου την πει κάποιος crf γ να σχηματίσω άποψη απλά μπορούν πολλά άτομα από την παρέα μου να επιβεβαιώσουν σχολιασμούς άρθρων σου...Τέλος θέλω μια διευκρίνηση...Από που κατάλαβες ότι κρίνω τους ανθρώπους από το ROI ?Υποθέτω το κριτήριο κάποιου που υποτιμά τα παιδιά από τει δεν ανήκει στην κατηγορία κριτηρίων που πρέπει να ενστερνιζόμαστε...

Α, κάτι τελευταίο που το ξέχασα πριν. Όταν σε ρώτησα αν είσαι φοιτητής σε ΑΕΙ, δεν εννοούσα κάποια αντίθεση με τα ΤΕΙ. Τα σχόλια σου, τόσο τώρα όσο και στο παρελθόν, (συγνώμη για την ειλικρίνεια μου, αλλά προσπαθώ να γίνω πιο αντρίκιος όπως είπες) δε μου δείχνουν "μελλοντικό επιστήμονα" και ήθελα πράγματι να μου διευκρινήσεις αν σπουδάζεις να γίνεις τέτοιος.

Καλή σταδιοδρομία λοιπόν...

μπράβο τώρα το έσωσες ...

Πως εχουν καταντήσει έτσι τa πόκερ φόρουμ ρε παιδιά?Αυτό δεν είναι pokerland ,Βγάλτε Την Καφρίλα Σας Τζάμπα Είναι ,πρέπει να λέγεται.

Αν δεν ξανάποστάρει το δροσερό αλάνι, τα παιδιά που μπορούν να πουν 2 λόγια και να αρπάξεις οτιδήποτε είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

PEACE

ps :'δροσερό' υποθέτω λόγο τον πολλών ιsτορίων

Πράγματι χρειάζεται να αλλάξουν πολλά πράγματα και θα αλλάξουν. Υπάρχει πολύς κόσμος που μπορεί να προσφέρει σε θέματα χεριών, στρατηγικής κλπ. και πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ζητάς.

επειδή δεν απάντησα επί της ουσίας και το πήρα στο χαβαλέ αν μου βρείτε πουθενά στο σάιτ της ποκερσταρς κάποια καμπάνια που να λέει ""best greek player "" θα βγω να παραδεχτο δημόσια ότι είμαι καραγκιόζης

εγώ έλεγα από παλιά ότι είσαι καθυστερημένος αλλά δυστηχώς ήταν φραγμένο παντού το στοίχημα ...have fun with the 100 euros http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=320213&cid=25

μόνο εγώ δεν βλέπω κάπου στο λινκ που έβαλες ότι δεν λέει πουθενά best greek player ???και απλά λέει παίχτης του 2011!!

κια μήπως βασκοντ έχεις κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον crf ??γιατί αν θυμάμαι καλά και σε παλιότερο thread τα είχες βάλει μαζί του.η απλά σε έχει επηρεάσει μια πάλια ελληνική παροιμία:οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!

υ.γ. congrats για την επιτυχια των 100 ευρω....ggogogoogogogo