malachaskos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Ένα χέρι που δεν ξέρω τι είναι το σωστό..... πρόκειται για το 11$ the big (χτες)Seat 1: pokerKOSTArS (7844 in chips)Seat 2: tzelgio11 (7727 in chips)Seat 3: Brownie814 (5989 in chips)Seat 4: nahkanuija (3110 in chips) is sitting outSeat 5: dinkelberg (2155 in chips)Seat 6: edduardoG (5464 in chips)Seat 7: el-tiburon0 (5403 in chips)Seat 8: Legion@ry (1770 in chips)Seat 9: Call Me, Mug (11240 in chips)pokerKOSTArS: posts the ante 20tzelgio11: posts the ante 20Brownie814: posts the ante 20nahkanuija: posts the ante 20dinkelberg: posts the ante 20edduardoG: posts the ante 20el-tiburon0: posts the ante 20Legion@ry: posts the ante 20Call Me, Mug: posts the ante 20Brownie814: posts small blind 75nahkanuija: posts big blind 150*** HOLE CARDS ***Dealt to pokerKOSTArS [Kc Ac]dinkelberg: foldsedduardoG: foldsel-tiburon0: foldsLegion@ry: foldsCall Me, Mug: foldspokerKOSTArS: raises 300 to 450tzelgio11: calls 450Brownie814: foldsnahkanuija: folds*** FLOP *** [Qc 7c 6c]pokerKOSTArS: bets 300tzelgio11: raises 300 to 600pokerKOSTArS: raises 450 to 1050tzelgio11: calls 450*** TURN *** [Qc 7c 6c] [Qd]pokerKOSTArS: checkstzelgio11: checks*** RIVER *** [Qc 7c 6c Qd] [Qs]pokerKOSTArS: checkstzelgio11: bets 1200pokerKOSTArS: ?????????τι κάνουμε? Στο φλοπ ήθελε μεγαλύτερο raise ? στο turn ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Θα εκανα call στο flop απλα, δε βρισκω λογο για raise..Στο turn ειμαι c/f και στο river οκ προφανως fold. Αλλα δεν ξερω απο tournaments και δυναμικες εκει με τα stacks etc. οποτε μπορει να ειμαι way off...Μπορεις να πεις οτι ειναι καπως passive line να παιξεις το ΑΚ αλλα γενικα το προτιμω απο το να γινω stack off εκει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 c / f το turn ???τοσο ευκολα πετας χρωμα επειδη διπλωσε μια νταμα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Επιπλέον πληροφορίες: ο τύπος είναι Έλληνας και έπαιζε 30/13.ευχαριστώ για την απάντηση. εγώ έκανα fold στο river γιατί στην ουσία το μόνο που κέρδιζα ήταν αν είχε και αυτός χρώμα και τίποτα άλλο! στο turn σίγουρα δεν θα πήγαινα fold ! μάλιστα νομίζω ότι στο turn έπρεπε να επιδιώξω να μπούμε all in Αλλά είναι γενικά σωστό το παίξιμο μου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 c / f το turn ???τοσο ευκολα πετας χρωμα επειδη διπλωσε μια νταμα?Αν δεν πετυχαινα flush, sorry δεν το διευκρινησα καλα.. Περισσοτερο εστιασα στο flop play, turn αν δεν πετυχουμε(που ειναι και το πιο πιθανο) Δεν ειδα οτι πετυχε το nut flush. Τοτε θα πονταρα στο turn σιγουρα αλλα επειδη δεν θα το επαιζα ετσι γενικα εστιαζω στο flop play που θα εκανα εγω.ΥΓ: Αν ειναι Ελληνας jam the turn ευκολα, Σε 30/11 ιδιαιτερα περιμενω να εχει παρα πολλα hands που κερδιζουμε εκει στο turn, straight draw/ any Q/ slow played AA/KK/ ειναι πιθανα(επειδη ειναι Ελληνας περισσοτερο) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Μεγαλυτερο raise στο flop και bet στο turn . As played fold river Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Ναι αν το παιξει ετσι ομως πως θα κανει fold στο river που θα εχει βαλει το μισο του stack μεσα.? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 πιο φλυση να πετύχει??το έχει πετύχει από το φλοπ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Απλα call flop,check-raise turn και shove river..Αυτο το λεω σαν γενικο line και οχι στην συγκεκριμενη που βγηκε Q river..Η q sto turn δεν ειναι σιγουρο οτι μας χαλαει..Οποτε στην προκειμενη check-fold river σιγουρα..Αποκλειεται εκει ο αντιπαλος να μετατρεπει μικροτερο χρωμα σε μπλοφα.Αν κανεις raise flop καντο μεγαλυτερο και κανε bet και turn. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Ναι δικιο εχεις, 3η φορα το εκανα misread το hand, νομιζα κυνηγαει και πετυχε στο turn. Not paying attention WTF? Βαλτα και εσυ με χρωματα... Απο μακρια που βλεπω δεν ξεχωριζουν καλα.. To multitable tabs στον firefox φταιει.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Απλα call flop,check-raise turn και shove river..Αυτο το λεω σαν γενικο line και οχι στην συγκεκριμενη που βγηκε Q river..Η q sto turn δεν ειναι σιγουρο οτι μας χαλαει..Οποτε στην προκειμενη check-fold river σιγουρα..Αποκλειεται εκει ο αντιπαλος να μετατρεπει μικροτερο χρωμα σε μπλοφα.Αν κανεις raise flop καντο μεγαλυτερο και κανε bet και turn.+1. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LaB Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Απλα call flop,check-raise turn και shove river..Αυτο το λεω σαν γενικο line και οχι στην συγκεκριμενη που βγηκε Q river..Η q sto turn δεν ειναι σιγουρο οτι μας χαλαει..Οποτε στην προκειμενη check-fold river σιγουρα..Αποκλειεται εκει ο αντιπαλος να μετατρεπει μικροτερο χρωμα σε μπλοφα.Αν κανεις raise flop καντο μεγαλυτερο και κανε bet και turn.μάλλον δεν είναι αυτό το καλύτερο line για το hand . call flop ,check call το turn και bet στο river να φανεί bluff . μιλάμε πάντα για φυσιολογικά turn river όχι για το QQ . εφόσον δεν έκανες βετ στο turn , ο παίχτης ήταν έλληνας και το τουρνουά μικρού buy in ,θα βορούσε να χει από q3 suited που ήθελε να το παίξει μέχρι 56 με ένα club . δε νομίζω να βρεις δλδ το τη θα πρεπε να κανείς στο river . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε ένα πολύ μικρό POT που και μπλόφα να νομίζει οτι είναι δεν θα αξίζει το ποτ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 solid poker skillz in the thread Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 31 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαίου, 2011 Εγω προσωπικά αυξανω περισσοτερο στο φλοπ και πολύ πιθανο να κανω αλλιν αφου μπορει να με βαλει σε απλό Ac και δείχνει να του αρεσει το board. Στο τυρν πονταρω αρκετα χωρις να εχω σκοπο πασο (πιθανο να μπουν ολα τα λεφτα εδω). Στο ριβερ τελος αφου χανω από τα παντα που μπορει να κραταει. Η αληθεια ειναι οτι το check behind στο turn με εχει μπερδεψει στο τι κραταει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 31 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαίου, 2011 κανένας δεν είπε τίποτα για το cbet ,σας αρέσει?θα έκανα λοιπών μεγαλύτερο bet στο φλοπ 1/2 pot περίπου και σίγουρα reraise αρκετά μεγαλύτερο.bet στο turn και εκεί νομίζω θα έχει ξεκαθαρίσει πια το χέρι.οκ,το river όπως παίχτηκε το χέρι είναι άθλιο αλλά και πάλι call θα έκανα απέναντι σε έλληνα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 31 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαίου, 2011 συμφωνώ απόλυτα παύλο... και για το flop και στο turn ήταν άνετα all in . αλλά πήγα να του πάρω όσα περισσότερα μπορούσα ΤΡΟΜΆΡΑ ΜΟΥ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts