Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Το Cake Poker κατέσχεσε κέρδη $60k από παίκτη online πόκερ!

Recommended Posts

Ένα… εφιαλτικό σενάριο που δεν θα ‘θελε να ζήσει κανείς αντιμετωπίζει πλέον ένας παίκτης online πόκερ που κατάφερε μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών να κερδίσει $60.000 στο Cake Poker, αλλά η ιστοσελίδα του κατέσχεσε το ποσό!

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μας δουλευουν ετσι??? Τι σχεση εχει να κανει το που απεκτησαν τα χρηματα οι χαμενοι? Αν δεν ειναι chip dumping τοτε δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τα παρουν από τον νομιμο νικητη...αν θελαν ας παγωναν την παρανομη δραστηριοτητα πριν κατσουν απεναντι σε κανονικους αντιπάλους.

<<Ο εν λόγω παίκτης που αγωνίζεται online ως “Tony Guoga” (καμία σχέση με τον Τόνυ Τζι), εισήλθε στην πλατφόρμα του Cake Poker πριν από λίγες εβδομάδες και αποκόμισε σημαντικά κέρδη από τον “MaxSteak” παίζοντας κυρίως σε 10/20, 25/50 και 50/100nl games.>>

Μα καλά ρε παιδία σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση ότι ένας νεοεισαχθείς παίκτης ξεκινάει online grinding σε τόσο υψηλά stakes και σαν να μην έφτανε αυτό καταφέρνει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να έχει τόσο μεγάλα κέρδη?

Δεν ξέρω από την μια θα έπρεπε να είμαι με το μέρος αυτού του παίκτη γιατί είναι καθαρά θέμα δεοντολογίας,αλλα απ'την άλλη σαν άτομο που δεν αρκούμαι μόνο στα γεγονότα όπως φαίνονται προβληματίζομαι.

Τέλος αν και είμαι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΟΣ στο πόκερ,από τι ακριβώς φέναιται ότι δεν είναι chip dumping?Εμένα γιατί μου φέναιται ότι είναι?

Λίγο μετά το black friday ένας νεοεισαχθείς παίκτης ξεκινάει online grinding σε τόσο υψηλά stakes σε ένα από τα sites που εξακολουθούν να δέχονται αμερικάνους... Πραγματικά πρόκειται περί άλυτου μυστηρίου!

Όσο για το cake απορώ πόσο ηλίθιοι ή πόσο χρεωμένοι μπορεί να είναι για να κάνουν μια τέτοια κίνηση αντί να κοιτάνε πως θα μαζέψουν όσο περισσότερους πελάτες μπορούν από σταρς/τιλτ.

Λίγο μετά το black friday ένας νεοεισαχθείς παίκτης ξεκινάει online grinding σε τόσο υψηλά stakes σε ένα από τα sites που εξακολουθούν να δέχονται αμερικάνους... Πραγματικά πρόκειται περί άλυτου μυστηρίου!

Όσο για το cake απορώ πόσο ηλίθιοι ή πόσο χρεωμένοι μπορεί να είναι για να κάνουν μια τέτοια κίνηση αντί να κοιτάνε πως θα μαζέψουν όσο περισσότερους πελάτες μπορούν από σταρς/τιλτ.

genius ucthetruth

<<Αν ήταν chip dumping θα του κλείδωναν τον λογαριασμό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, απλώς του κατέσχεσαν τα κερδισμένα.>>

Όπως ήδη είπα και πρίν ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ POKER ΟΥΚ ΟΙΔΑ,γι'αυτόν τον λόγο ξαναρωτάω:

Αν η Cake POKER δει ότι οι 2 παίκτες δεν παίζουν από την ίδια IP,και γενικότερα αν δεν μπορέσει με κάποιον τρόπο να συνδέσει κάπως τα 2 account άρα αμέσως επόμενο είναι να μην του παγώσει τον λογαριασμό,σωστά?Και ποιός λέει όμως με σιγουριά ότι κάτι τέτοιο και πάλι δεν μπορεί να ισχύει?(δηλαδή να μιλάμε για το ίδιο άτομο στου οποίου την κατοχή βρίσκονται οι 2 λογαριασμοί)

*Ξέρω είναι λίγο θεωρίες συνομωσίας,αλλά δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. :mrgreen::mrgreen: