foustouki Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 mathewace στους 3 του Big 109$..Μαλλον θα γινει chop 3way..Κοντα στα 10Κvgg sir φιλαρακι μου σειρα σου να κανεις πανικο στο μαγαζι σου (coral) Εγω μια φορα ηρθα και σε εκανα ρεζιλι gg καιρος ηταν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 αχαηαηαηαηηαηάχα....ευχαριστώ φίλε μου...!!!!!!! αυριο σε παίρνω όπως είπαμε... ευχαριστώ όλους για το support ~~~~!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 έτοιμος ήμουν να φτιάξω topic χαχαχα αλλά με πρόλαβε ο foustouki mathew ace proffesoras τέλος !! Respect good game PS . ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΌΛΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 gg ρε φίλε!!!!έμαθα κερνάς coral!!! Σταύρο ντύσου... πάμε να τον βρούμε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 bravo re είπα σου ακριβώς τι θα γίνει στους 30.νομίζω ήμουν 100% μεσα.. πάμε γι' aλλα λαλεί τζιε ο charlies ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Paphos Maniacs Club Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 GO GO MATHEW GO κάνε μας περήφανους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Paphos Maniacs Club Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 έτσι έτσι δάσκαλε ....... Αυτό δεν είναι τίποτα . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 ο Charlies ακόμα ένα πιάσει πόντους για την ομάδα.. LOL ...Thnx Charlie μου!!!!!!!!!!!!! See υ σε ένα μήνα PS : Ταυτόχρονα όταν ήμουν στο FT daskalos20 ακόμα 10k caSH χθες στο 1001R1A τυρβο της Stars . Congrats άπειρα Ανδρέα μου!!!!! PS2 :Φέρτε μου τον Λαζαράκη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 nice one donk !! 5 digits always good !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 συγχαρητήρια παικταρά. συνέχισε τη βελτίωση. Eίναι μακρύς και επίπονος ο δρόμος προς την κορυφή ...του Λας βεγγας .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 pfff mathewments congrats ,ante next step twra, wsop event hu me scotty . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 πολύ καλός φοβερός!φάτα έξω όχι μέσα ξες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 congrats mathew οπως σου ειχα πει ηταν θεμα χρονου να ερθει το καλο cash σε ενα μεγαλο τουρνουα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 vgg bro! Many congrats!!!!! Keep it up!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 thnx donks !! lol !!kasspav : your turn toreador : didnt reach yours though .............Λουκά: ty ty ty Duke : Άιντε παοκααραααα Λευτέρη: :) .. Άστα αυτά και πάνε παίξε με τον Μπλομ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Πολλά congrats φίλε keep it up και συνέχισε την καλή προσπάθεια πολλά μπράβο !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouv Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 vgg φίλε μου. Άντε πάμε για τα επόμενα και μεγαλύτερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Πάμε για την διαμαντό-πιστα τώρα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 πολλά grats mathew . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 thnx all !.. btw lol στο OPR με έχει ότι τερματίσα 3os ,,,δεν βάλανε το deal Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 congrats mathew gg ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 ΤΟ ΌΠΡ ΚΑΙ ΤΟ SHARCK ΕΧΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΆΚΙΑ ΓΕΝΙΚΆ .ΕΜΈΝΑ ΤΟ SHARK Μ ΤΡΏΕΙ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΘΈΣΗ ΣΤΟ SUNDAY STORM ΚΑΙ ΤΟ ΌΠΡ 2 1050 TICKET .ΓΕΝΙΚΆ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΉΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΜΑΤΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 @Mathew ΑκηCongrats πολύ ωραίο cash και εις ανώτερα!@john4kos8 Ναι αλλά που κολλάει αυτό; Συν το ότι και τα 2 sites εμφανίζουν την επιτυχία του Mathew Ace. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 dmelissourgos ο λόγος που το λέει ο γιάννης είναι γιατί έγινε deal στους 3 και choparame equally παίρνοντας 9,9k each και αυτό δεν το δείχνει το OPR ..Whatever βέβαια ,,κουβέντα να γίνεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Ααα οκ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts