Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Forum/mods/bans/POKER!!

Recommended Posts

w0undy :

Μάλιστα. Το υπερμεγεθος pokerland ΞΕΤΡΎΠΩΣΕ αυτό το πως το λένε, το Stars και μας το έφερε στην Ελλάδα. Αν είναι να αρχίσετε σοβαρό modding ξεκινά από το post σου imo. Ο stikis μπαίνει πλέον καζίνο, περιμένουμε να ξαναποστάρει ο crf για να κερδίσουμε 100ευρο, το pokerland μας έφερε το stars στην ελλάδα αλλά οι μαλακίες στο φόρουμ κομμένες..

Απλα αυτο.

Ευκολο ειναι Βασιλη να χαρακτηριζεις το επιπεδο των ποστ των αλλων αλλα δεν μου φανηκε πουθενα οτι προσπαθησες να κρατησεις εσυ ψηλα το επιπεδο. Ισα ισα.

Οπως ο ανωνυμος randomas που κρυβεται πισω απο μια οθονη και τρολαρει συνεχως, ετσι και εσυ αντι να το σταματησεις αυτο σε παρα πολλες φορες το συνεχισες και μαλιστα σε καποιες το αρχισες.

Μιλαω για το ο Καλυτερος Ελληνας παικτης.

Κανενας δεν ειχε επιτεθει προσωπικα σε καποιον μεχρι να ποσταρεις κατι για ψυχιατρους κλπ..

Ε πως θελεις να αποφυγεις το αναμενομενο οταν βαζεις και συ το χερακι σου στην καταρευση του επιπεδου?

Τον Στικι τον συμπαθω ιδιαιτερα και τον ξερω 4-5 χρονια.

Ειναι δυνατον ομως να ανεβαζετε ολοκληρο thread για το οτι εκλεισε τα 22 και μπορει να μπει σε καζινο? Κιαυτο καταλαθος εγινε?

Και το κυριοτερο φιλε: Πως περιμενεις να κρατησει το site ενα σταθερο επιπεδο την στιγμη που εσεις οι mods του site δεν συμμετειχατε ποτε ενεργα σε οποιαδηποτε αναλυση παρτιδας εχει ανεβει?

Και λαθος να κανατε ρε παιδια και να πεταγατε και καμια μαλ@κια, στη τελικη εχετε ενα site που διαθετει ενα φορουμ για συζητησεις και αναλυση παρτιδων. Ε αν εσεις δεν προσπαθειτε να βελτιωθειτε να το βελτιωσετε και να προσφερετε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

Παντα θα ελπιζετε να βρεθει ενας Crf η ενας SickSick (πχ) να ασχοληθει και να ανεβασει το επιπεδο? Που στη τελικη δεν εχουν και την υποχρεωση!

Ελπιζω να βγει κατι καλο απο την συγκεκριμενη συζητηση και να βγαλετε σωστα συμπερασματα.

GL

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν θα ξεχασω που μια μερα ηταν στις πρωτες ειδησεις της σελιδας οτι καποιος τυπος εκλεισε τα 23 και μπορει να μπει στα καζινο !!!

Όχι και καποιος τυπος!! Ο στικις δεν ειναι τυχαιος..

το παιδί μπορεί να μην είναι τυχαίο αλλά δεν είναι και είδηση αυτή τώρα . να κοβουμαι και τούρτες αν ειναι ετσι

θα ηθελα να πω και εγώ την γνωμη μου , καταρχήν δεν θα παρω μέρος στη διαμάχη όμως η αλλήθια είναι ότι πρέπει να υπάρχει ενας αυτονοητος σεβασμος , εγώ προσωπικά θα ήθελα περισσότερα thread στρατηγικής και φυσικά τα χέρια να μην ανεβαινουν τόσο χύμα , γιατι τις περισσότερες φορές δεν καθομαι να ασχοληθω , εξαλλου υπάρχουν καποια σιτε που κανεις paste το hand για ποιό νοικοκυρεμένα πραγματα , τι θελω να πω, λέτε πχ διαγραφη ποστ για ασχετα πραγματα, η αυτή η βλακεία που εχει μπει με το shift +space και τα πεσισσότερα thread είναι σαν ανάπηρα και δεν έχετε βάλει σαν κανονισμο να ανεβαίνουν τα χερια σωστά , επίσεις δεν υπάρχουν θεματα για sng κτλ η γνωμη μου είναι οτι θα πρεπει να ακούσετε τις κριτικες όλων γιατί το φορουμ η αλληθια είναι οτι υπολειτουργεί .

Εγώ προσωπικά απλά θα ήθελα εντελώς ειρηνικά να καταδικάσω το κατεμένα αδικαιολόγητο bannarisma του harima γιατί περί αυτού ξεκινησε το thread από τον Σταυρο και μπράβο του που το ξεκίνησε. Πιο πριν όμως υπήρξαν πυροτεχνήματα και αιχμές για τα ευνόητα (πριν το thread εννοώ ). Θα ήθελα να προβώ σε έκκληση δημόσιας απολογίας από τους mods για την υπερβολική αυτή ενέργεια αφού το συγκεκριμένο άτομο ουδέποτε προκάλεσε προβλήματα στο φόρουμ και on the contrare τυγχαινε (τουλάχιστον τα ποστς του ) αρκετού σέβας από εμέ. Δεν είναι δυνατόν στην προσπάθεια μας να δείξουμε το "νέο πρόσωπο" του moderating η του Λαντ , να προβαίνουμε σε βεβιασμένες και κακές Στρατηγικά κινήσεις . crf πλέον δεν ποστάρει, sick sick δεν ποστάρει κλπ κλπ. Από ποιον θα μάθουμε κάτι παραπάνω? Μήπως υπάρχει λόγος που δεν ποστάρουν πια? Στα καλά καθούμενα τη έγινε? Όλοι οι καλοί πόστερς σταμάτησαν? Μήπως φταίει κάτι????? Έμειναν ελαχιστοτατοι και τους bannaroume κιόλας? Νοσταλγώ της παλιές εποχές πριν περίπου 2 χρόνια , όταν τοπ πεκτες έκραζαν ΕΜΈΝΑ για άθλια plays η ποστς. Τουλάχιστον με έκραζαν τοπ πεκτες.

Δεν θα ξεχασω που μια μερα ηταν στις πρωτες ειδησεις της σελιδας οτι καποιος τυπος εκλεισε τα 23 και μπορει να μπει στα καζινο !!!

Όχι και καποιος τυπος!! Ο στικις δεν ειναι τυχαιος..

το παιδί μπορεί να μην είναι τυχαίο αλλά δεν είναι και είδηση αυτή τώρα . να κοβουμαι και τούρτες αν ειναι ετσι

Πηρατε ενα θεμα που ειχε ως βαση τον χαβαλε...δεν χαλασε και ο κοσμος...καλο ειναι να γελαμε και λιγο, μεταξυ τα βρισιδια μεταξυ μας...

Δεν είναι δυνατόν στην προσπάθεια μας να δείξουμε το "νέο πρόσωπο" του moderating η του Λαντ , να προβαίνουμε σε βεβιασμένες και κακές Στρατηγικά κινήσεις ...

Ανδρέα δεν έχει κανείς από εμάς προσωπικά με τον harima . Εγώ τουλάχιστον δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Το μπανάρισμα δεν έγινε για να δείξουμε σε κανέναν τίποτε, αλλά γιατί αποκάλεσε όλους εμάς που δουλεύουμε στο λαντ «καραγκιοζάκια».

Γράφεις ότι δεν ήταν καλή κίνηση από άποψη στρατηγικής. Φίλε μου και ο ίδιος ο moorman να με αποκαλούσε καραγκιόζη, πάλι το ίδιο θα αντιδρούσα γιατί υπάρχει και μία αξιοπρέπεια που μπαίνει πάνω από όλα.

Από την άλλη ειμαι βέβαιος ότι αν όλη αυτή η συζήτηση γινόταν μετά από ένα GSOP για παράδειγμα, δηλαδή ζωντανά και όχι μέσω ίντερνετ, δεν θα οξύνονταν τόσο τα πράγματα και δεν θα υπήρχαν χαρακτηρισμοί. Αλλά δυστυχώς σε αυτό το ρημάδι το μέσο είναι εύκολο να ξεφύγει κανείς στα ..κοσμητικά επίθετα.

Το γνωρίζω αυτό γιατί έχω υποπέσει κι εγώ σε μερικά σφάλματα, και το καταλαβαίνω. Νο hard feelings λοιπόν για κανέναν, όμως το φόρουμ πρέπει να λειτουργήσει και να προχωρήσει.

Τέλος, εννοείται ότι είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε θελήσει να επιστρέψει στην κοινότητα (είτε αυτο-αποκλείστηκε , είτε αποκλείστηκε από εμάς). Οι παρεξηγήσεις είναι για να λύνονται και κανένας δεν είναι αλάνθαστος (αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές).

Σταυρο δεν θα μπορουσα να διαφωνησω καθολου αν εβλεπα την ιδια αντιμετωπιση και απο εσας.

Trollarei καποιος που γραφει οτι του κατεβει και συμφωνουμε ολοι πιστευω.

Το αρθρο με τα γενεθλια του Στικι (δεν φταιει σε τιποτα προφανως) δεν ειναι trollarisma σε ενα forum επιπεδου?

Οποιος βριζει η προσβαλει ειναι απαραδεκτο. Συμφωνω.

Οταν το κανει ενας Mod και μαλιστα πρωτος τι ειναι? Δικαιολογημενος?

Γιατι να μην ειναι και ο αλλος δικαιολογημενος τοτε?

Να σου πω τελος οτι με τη ποκερλαντ οι Ελληνες κερδισαν αρκετα πραγματα κυριως στην ενημερωση γυρω απτο ποκερ και αυτο ειναι η αληθεια.

Η ποκερλαντ ομως κερδισε ακομα περισσοτερα απτον οποιοδηποτε συμμετειχε ενεργα σε σχολιασμο και αναλυσεις παρτιδων.

Γιατι πολυ απλα το site δεν προσεφερε ποτε κατι τετοιο.

Οποτε οσες συζητησεις-αναλυσεις υπηρξαν εδω και 2.5 χρονια που παρακολουθω εγω τουλαχιστον, βασιστηκαν σε ανθρωπους που τελειως αφιλοκερδος ασχοληθηκαν και προσπαθησαν να ανεβασουν το επιπεδο εδω μεσα.

Πιστεψεμε για να ανεβασετε το επιπεδο, χρειαζεστε πολυ περισσοτερο τετοιους ανθρωπους (giorgio,safesteps,crf κλπ) με ενεργη συμμετοχη εδω μεσα,απο οποιονδηποτε ευεξαπτο η αυστηροτερο mod.

GL

Τέλος, εννοείται ότι είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε θελήσει να επιστρέψει στην κοινότητα (είτε αυτο-αποκλείστηκε , είτε αποκλείστηκε από εμάς). Οι παρεξηγήσεις είναι για να λύνονται και κανένας δεν είναι αλάνθαστος (αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές).

Read more: Pokerland Φόρουμ - Forum/mods/bans/POKER!! - Σελίδα 4 από 4 http://pokerland.gr/forums/leitourgies- ... z1OEXveMQI

+1000

Καλησπέρα και από μένα.

Είναι γεγονός πως στο forum συμμετέχω πολύ σπάνια πλέον. Παρολαυτά, μια που είμαι στο Pokerland ως ενεργό μέλος (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) κοντά στα 4 χρόνια, και έχω παρακολουθήσει την εξέλιξή του σχεδόν από τη γέννησή του, είπα να γράψω 1-2 πράγματα, ελπίζοντας να συνεισφέρω στη συζήτηση που κάνουμε και στη λύση των προβλήματων που φαίνεται να έχουν προκύψει.

Ας τα πιάσω από την αρχή. Δεν διάβασα το post του Harima. Δεν ξέρω επίσης ποιος moderator είναι υπεύθυνος για το ban. Ισως το post να μην επρεπε να σβηστεί - εμπιστεύομαι καλώς ή κακώς το λόγο του ‘foustouki’ σε αυτό, ίσως επίσης και το ban-αρισμα του ιδιου να ηταν υπερβολικό. Ίσως όμως και ο χαρακτηρισμός ‘καραγκιοζηδες’ να είναι καπως βαρύς απέναντι σε καποιους ανθρωπους (moderators) οι οποίοι δεν έχουν δώσει το δικαίωμα σε κάποιον για τέτοιους χαρακτηρισμούς. Το να σφετερίζεσαι το δικαιωμα του moderating , καταλήγοντας πολλές φορές, σε λάθος χειρισμούς του, σηκώνει φυσικά κριτική και μάλιστα έντονη, αλλά οι χαρακτηρισμοί τέτοιου τύπου δεν νομίζω ότι έχουν θέση στο forum.

Εν προκειμένω πάντως, ίσως θα ήταν καλύτερο να ειχε απλα σβηστεί η λέξη αυτή, με κάποια σύσταση ενδεχομένως από κάτω, και στη συνέχεια να ακολουθούσε η απάντηση του οποιουδήποτε (moderator, συντακτη του site κλπ) στον οποίο απευθυνόταν η κριτική.

Η φραση μου, πιο πάνω “οι οποίοι δεν έχουν δώσει το δικαίωμα σε κάποιον για τέτοιους χαρακτηρισμούς” μου δίνει αφορμή να αναφερθώ στο post του Βασιλη ( baskont ) στο οποίο παρέπεμπε τον Χρήστο (crf88) σε κάποιον ψυχολογο. Νομιζω οτι ήταν “foul” του Βασιλη αυτό, αλλά επίσης νομίζω ότι το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο Βασίλης. Το κακο ειναι δυστυχως, σε αυτή την περιπτωση, πως ο ίδιος ο Βασιλης, ο οποίος προσπαθει (άμεσα ή έμμεσα) για ένα ‘άλφα’ επίπεδο στο forum με συστάσεις, παρατηρήσεις, διαγραφες posts κλπ υπέπεσε σε αυτό το “foul” κάτι που εκ των πραγμάτων καθιστά αυτό το... “παράπτωμά” του ακόμα πιο “έντονο” στα μάτια όλων αυτών που κατά καιρούς είδαν posts - δικά τους, ή άλλων - να χάνονται εξαιτίας της “αυστηρότητας” που ήθελε να επιβάλλει ο Βασιλης , ο Σταύρος, ή οποιοσδήποτε άλλος εκτελούσε χρέη moderator στο forum. Ανακεφαλαιώνοντας - νομίζω πως θα μπορούσε ο Βασιλης να είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα κάπως πιο ήρεμα και πιο, χμ , “ντελικάτα” ας το πω έτσι .

(...συνεχίζεται)

Θέλω επίσης να αναφερθώ στο θέμα που προέκυψε με την “Είδηση” ότι ο Stikis έκλεισε τα 23. Νομίζω ότι είναι λίγο... άδικο, να το πω; το να μένουμε / μενετε στο εν λόγω θέμα. Ομολογω οτι οταν ειδα την συγκεκριμένη είδηση παραξενεύτηκα και κάπως “ξενέρωσα” - αυτό το τελευταίο , επειδή συμβάλλω και εγώ στα ειδησιογραφικά θέματα του Pokerland. Εγώ, αν ημουν webmaster, θα το προτιμουσα ως ενα thread στο forum στο οποιο φιλοι κ γνωστοι του Στικι θα κανανε την πλακα τους.

Παρολαυτά, αν ρίξετε μια ματιά στο ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ περιεχόμενο του Pokerland, θα δείτε πως καλύπτει : Νομικά θέματα, επιτυχίες Ελλήνων παικτών, ανακοινώσεις για μεγάλα events, recaps σημαντικών ή όχι τουρνουά, θέματα από την επικαιρότητα του παγκόσμιου πόκερ... κλπ. Με όλο το θάρρος, δηλαδή, δε νομίζω ότι σε αυτό τον τομέα το Pokerland υστερεί κάπου. Επομένως, όταν μέσα στις 100 ειδήσεις της εβδομάδας, βρίσκουμε ΜΙΑ που δεν κολλάει και που ΠΡΟΦΑΝΩΣ μπηκε για τον χαβαλε, νομιζω ότι είναι άδικο να πιαστούμε από αυτό (βάζω ΚΑΙ εμενα μεσα γιατι, όπως σας είπα, μου έκανε αρνητική εντύπωση) και να κρίνουμε το Pokerland από αυτό λέγοντας πως “το site παει κατα διαολου, δεν υπαρχει τιποτα αλλο να διαβασω παρα μονο για τον Stiki που εκλεισε τα 23!” κλπ...

Συμφωνω οτι θα ηθελα τους καλους παικτες να γραφουν εδω. Μου έχουν λείψει οι μέρες που σχολιάζανε hands ο SickSick, ο Crf, ο Antonis, ο Γιώργος ο Καπάλας, ο Ηλίας ο Ζωγράφος, ο Θοδωρής ο Αηδονόπουλος κλπ κλπ κλπ - η λίστα είναι μεγάλη. Κάποιοι πάντως (όχι απαραίτητα από τους προαναφερθέντες!) με είχαν ξενίσει όταν τους έβλεπα να απαντούν απαξιωτικά σε newbies του Poker οι οποίοι ενδεχομένως να είχαν ξεκινήσει να παίζουν πριν μια βδομάδα και αναρωτιοντουσαν γιατι να σπάνε οι Άσοι τους από Q-J! Αυτό, το αναφέρω για να τονίσω ότι, ακόμα και με την παρουσία “πρωτοκλασσάτων” Ελληνων παικτών εδώ στο forum , είχαμε γίνει μάρτυρες θεμάτων... απείρου κάλλους. Για να μην αναφερθώ σε ... ιστορικά ξεκατινιάσματα στο forum ακόμα και μεταξύ γνωστών παικτών, που στα δικά μου μάτια δε μου είχαν δώσει ποτέ το δικαίωμα να πιστέψω ότι θα εμπλέκονταν σε καυγάδες ,μεσα σε ενα poker-ικό forum!

Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, το τονίζω, για να μην παρεξηγηθώ. Οι πιο παλιοι θαμώνες του forum σίγουρα έχουν γίνει μάρτυρες αυτών που περιγράφω. Και πάλι, επίσης, τονίζω ότι θέλω τα πρωτοκλασσάτα ονόματα να γυρίσουν ως ενεργά μέλη στο forum. Όχι τίποτα άλλο - μπας και μάθω και εγώ τίποτα νεότερο, που οι γνωσεις μου εχουν μεινει στο continuation bet ! :lol:

(...συνεχίζεται)

Να σταθώ λίγο - γιατί, τώρα το είδα... - στο τελευταίο post του DUKE τον οποίο σέβομαι , από το λίγο που τον γνωρίζω μέσω της ενεργής συμμετοχής του στο forum. Φιλε DUKE (συγνωμη, δεν ξερω το μικρο σου ονομα..) εισαι λιγο αδικος οταν λες οτι το “site δεν προσέφερε ποτέ κάτι τέτοιο”. Μπορει να μην έχουμε 2-3 άρθρα στρατηγικης καθε εβδομαδα, όμως τετοια αρθρα υπαρχουν στο τμήμα του Pokerland “Στήλες Ποκερ”. Κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί πολύ καλά άρθρα από παίκτες όπως ο Κουρής, ο Πρωτόπαππας , ο Σφωρος , ο Πιττας, αλλά και από άλλους που - γιατί Σταύρο - Poliscas???? :P - δεν μπορώ να τους δω αυτή τη στιγμή στο αντίστοιχο μέρος του site. Ειναι γεγονός πως τα εν λόγω άρθρα έχουν μειωθεί τελευταία, αλλά αν κοιτάξουμε πίσω στα τελευταία 2.5 χρόνια (περίοδο που αναφέρεις εσύ στο post σου) οι δημοσιεύσεις ήταν αρκετές.

Ελπιζω η συζητηση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο για την “αναγέννηση” του forum. Πραγματικα , και περα της οποιασδηποτε συνεργασίας που ειχα κ εχω με το Pokerland, οφείλω να πω πως “δεν του αξίζει” να ερημώσει. Το forum έχει “ιστορικό” παρελθόν, αφού έχουν δώσει το παρόν σχεδόν άπαντες οι παίκτες που κατά καιρούς σημείωσαν θεαματικά αποτελέσματα στο πόκερ. Ένα μικρο λιθαράκι - το πιο μικρό, ίσως... - θέλω να βάλω εγώ από σήμερα, αποφασίζοντας να συμμετέχω ενεργά σε όποιες συζητήσεις θέλω και μπορώ. Τωρα θα μου πειτε “ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που νομιζεις οτι με το να απαντας στα topics αναβαθμιζεις το forum;”. Δεν έχει τέτοιο σκοπό η συμμετοχή μου. Περισσότερο θέλω, με την κίνησή μου, να παρακινήσω όλους αυτούς, που κάποτε σαν μια μεγάλη παρέα ανταλάσσαμε πειράγματα, κριτικές, απόψεις και γνώμες, να επιστρέψουμε σιγά σιγά στο forum στο οποίο κάναμε τα πρώτα μας “ποκερικά” βήματα.

Υ.Γ. Θέλω να τονίσω ότι όλα τα παραπάνω μου σχόλια είναι ανεπηρέαστα από τυχόν... ‘ιστορίες’ που λαμβάνουν χώρα ΠΙΣΩ από τα γραφόμενα στο forum. Κατα καιρούς, προσπαθώντας να βρω το δίκιο μου ή να πείσω κάποιον για κάτι εδώ στο forum, μάθαινα εκ των υστέρων διάφορες λεπτομέρειες της εκάστοτε ιστορίας που με έκαναν να αναθεωρήσω για πολλά...

ΥΓ 2 Συγνώμη για το μέγεθος των posts μου τα οποία, σας διαβεβαιώ, γίνανε δίχως καμία εξωτερική παρέμβαση...

Θεμη χαιρομαι πολυ που παιρνεις θεση γιατι αποσο εχουμε μιλησει σεβομαι και γω αρκετα τη γνωμη σου.

Εγω περισσοτερο αναφερομουν σε απαντησεις-βοηθειες σε threads στρατηγικης και σε ερωτησεις για παρτιδες γενικοτερα.

Προφανως και γνωριζω οτι υπαρχουν στο site καποιοι πολυ καλοι posters οπως ο giorgio η ο safesteps που κατα καιρους ανεβαζουν πολυ ωραια αρθρα.

Αλλο ειναι ομως αυτο, με αυτο που ειπα.

Εννουσα καθημερινη ενεργη συμμετοχη και οχι μια στο τοσο ενα αρθρο.

Η προταση μου ηταν αντι να γινει πιο "σκληρο" το moderating (που καποιοι πιστευουν οτι αυτο θα ανεβασει το επιπεδο-κατι που δεν ισχυει) να προστεθουν στην ομαδα σας καποιοι παικτες οι οποιοι θα συμμετεχουν ενεργα σε θεματα στρατηγικης (που αυτο θα κανει πραγματικα πολυ καλο στο φόρουμ και λογικα θα ανεβασει το επιπεδο).

Ολο αυτο οχι ως παρατηρηση-υποδειξη αλλα παραπανω ως φιλικη συμβουλη.

GL

ένας από τους πολλούς λόγους που το hand analysis πεθαίνει είναι γιατί έτσι κι αλλιώς θα πέθαινε από τη νοοτροπία του Έλληνα. Για τον Έλληνα "φταίει πάντα ο άλλος", ενώ ο ίδιος είναι φυσικά και φυσιολογικά ξερόλας. Το πόκερ είναι ένα άθλημα, επαναλαμβανόμενων μεν αλλά με διαφορετικές συνθήκες δε, φάσεων. Κάθε "φάση" του είναι τόσο ίδια αλλά και τόσο διαφορετική. όσο δύσκολο είναι κάποιος να καταλάβει πως χάνεται το γκολ πάνω στη γραμμή άλλο τόσο δύσκολο είναι να δεχτει τους άσσους του να σπάνε.

Επίσης είναι ένα άθλημα που απαιτεί πειθαρχεία τόσο πνευματική όσο και οικονομική. Τα κοινά χαρακτηριστικά του έλληνα που χρεώθηκε 17 πιστωτικές χωρίς να κατανοεί ότι δεν είναι freeroll money.

Επομένως οι συζητήσεις χεριών είναι σχεδόν σίγουρο ότι όσο σοβαρές ή αστείες, amateur ή advanced θα spammαρονται κάποια στιγμή από άτομα που η άποψη τους δεν επιδέχεται διαφορετικότητα όχι γιατί δεν είναι πιθανώς σωστή αλλά γιατί η δικιά τους είναι πιο σωστή.

Το ποκερ τελικά για να μπορείς να το συζητήσεις πρέπει να δεχτείς ότι σε board K-2-Q μπορείς να συζητάς 30' με κάποιον για το τι να κάνεις με τα 9άρια σου εκεί..δεν έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το τι είναι σωστό μαθηματικά...

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. το αν έχω κερδίσει χίλια ευρώ παραπάνω από τον Μήτσο ή τον Βασίλη δεν μου δίνει το δικαίωμα να τον ειρωνευτώ για μια παρτίδα που την σκέφτηκε αλλιώς. ας αποδεχτούμε λοιπόν όλοι ότι ξέρουμε ότι δεν ξέρουμε και τότε θα μπορεί να γίνεται unspammed κουβέντα.

το pokerland είναι ένα railbird / trolling / whining forum και όταν η ίδια η παρέα που το συντηρεί δεν μπορεί να προσφέρει την παραμικρή σπίθα στρατηγικής ενώ ταυτόχρονα διώχνει όποιον μπορεί, αυτό δε θα αλλάξει ποτέ.

Read more: Pokerland Φόρουμ - Forum/mods/bans/POKER!! - Σελίδα 3 από 4 http://pokerland.gr/forums/leitourgies- ... z1OGuYuZAF

+1000

Πολύ εύστοχο το post του StreetAcer . Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αυστηρά "πρέπει" στο πόκερ - αναφέρομαι στα "πρέπει" που να τα καθορίζει κάποια.. 'νομοθεσία' , και όχι στα "πρέπει" που σε κάνουν πιο κερδοφόρο παίκτη , ο καθένας μπορεί να παίξει ΟΠΩΣ θέλει, και να κατηγορήσει ΟΠΟΙΟΝ και Ο,ΤΙ θέλει όταν χάσει το hand .

Και δυστυχως κάποιοι δε σηκώνουν κουβέντα! Τέτοια posts , τώρα που το συζητάμε, έχω δει πάρα πολλά στο παρελθόν : ο original poster απορεί πώς γίνεται να χάνει το hand βρίζοντας την τύχη του, το πρόγραμμα, τον donk αντίπαλό του και δε σκέφτεται ούτε μια στιγμή ότι ΙΣΩΣ να έκανε κάτι λάθος και ο ίδιος! Και, ουαί και αλλοίμονο οταν κάποιος πιο έμπειρος του δίνει τη συμβουλή : "Όταν καταλάβεις ότι ΕΣΥ εχεις το λάθος, θα έχεις κάνει το 1ο βήμα προς το να γίνεις καλύτερος παίκτης" !!!

Και, φυσικά, επειδή πάντα κάποιοι έμπειροι παίκτες που θα απαντήσουν θα είναι πιο "καυστικοί" στην κριτική τους (επειδή όπως λένε έτσι κάνουν τον άλλο να σκεφτεί πιο σοβαρά - δεκτό, ως ένα βαθμό) ο original poster θα "φορτώσει", θα αρχίζει να απανταει με βρισιδια, καντήλια και δε συμμαζεύεται - ξεχνώντας το πιο βασικο : οτι ο εμπειρος παικτης που του απαντησε , αφιερωσε ΧΡΟΝΟ για να το κανει - και το έκανε χάρη στην καλή του διάθεση να βοηθήσει, διχως στην τελική να χρωσταει ΤΙΠΟΤΑ για να απαντησει !

Αναμφισβήτητα είναι και θέμα νοοτροπίας λοιπόν. Σε κάποια στοιχηματική εκπομπη στο ραδιόφωνο, ο - αρκετά γνωστός στη Β. Ελλάδα - παραγωγός έλεγε , πολύ εύστοχα : "Κάθεστε και ακούτε μια εκπομπή για το στοίχημα. Ακούτε 5, 10, 20 προγνωστικά. Επιλέγετε τα 4 και τα παίζετε. Αν πέσετε μέσα στις προβλέψεις σας , είστε οι "Θεοι" του στοιχήματος, διαλέξατε σωστά, κρίνατε σωστά και δε σας πιάνει κανένας!!! Αν όμως χάσετε, φταίει ο βλακας tipster που σας τα έδωσε". Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο πόκερ. Όταν σπασουμε τους Άσους του αντιπάλου χάρη σε κάποιο 3-4 outer , έχουμε ξεχάσει το hand στα επόμενα 5 λεπτά! Οταν ομως σπασουν οι Ασοι μας, είμαστε ικανοι να γραψουμε βιβλιο ολόκληρο, να ποστάρουμε σε κάθε ποκερ φορουμ παγκοσμιως κανοντας συνεχως refresh για να διαβάσουμε συγκαταβατικά σχόλια κλπ κλπ κλπ...

Δεν είναι τυχαίο ότι το "Poker Mindset " είναι για πολλούς ένα από τα καλύτερα βιβλία για το πόκερ που υπάρχει!

Προσωπική σου άποψη και σεβαστή. Ο dmelissourgos μόλις έγινε moderator και δεν έσβησε κανένα ποστ.

Αν εννοείς το δικό σου ποστ πριν 5 λεπτά που αποκαλούσες ένα άλλο πρώην μέλο μας «τσογλάνι» δεν νομίζω να είχες την απαίτηση να παραμείνει στο φόρουμ.

Το έχουμε πει: στο εξής ειρωνικά σχόλια, υβριστικά ποστ, άκυρα κλπ θα σβήνονται επι τόπου χωρίς προειδοποίηση. Όποιος δε το κάνει αυτό συστηματικά θα μπανάρεται για ένα διάστημα.

Εδώ και 2-3 μέρες το φόρουμ παραμένει καθαρό από ειρωνίες κι επιθέσεις και στο εξής έτσι θα παραμείνει. Όποιος ενδιαφέρεται να μιλήσει για πόκερ είναι καλοδεχούμενος, όποιος θέλει να προσβάλει, να κάνει χαβαλέ στις πλάτες άλλων , να ειρωνευτεί κλπ. όχι.

Αρκετά χαλάσαμε το θέμα. Μεταφέρω τα άσχετα μηνύματα στο θέμα που αφορά το moderating και ξεθάβω τα μηνύματα του μαςτερΤΕ0 για να δείτε ότι κάποιοι προσπαθούν σκόπιμα να «χαλάσουν» το φόρουμ, αλλά φυσικά αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να περάσει.

η land εχει γινει μια χουντα οπου ο καθε μελισσουργος γινεται πρασινος και σβηνει οτι του καπνισει

Ο Μελισσουργός έγινε "πράσινος" γιατί δεν ειρωνευόταν και δεν έβριζε, σε αντίθεση με κάποιους χρήστες των οποίων τα posts σβήνονται και θα σβήνονται, αν έχουν τέτοιο χαρακτήρα.

Όπως, ίσως, ήδη διάβασες εγώ δεν έχω σβήσει κανένα post.

Ε ενταξει το να αποκοβεις μια λεξη απο το περιβαλλον της και να την παρουσιαζεις μονη της ειναι τελειως ακυρο και μπορει να γινει μονο για να εξυπηρετησει σκοπους( συγκεκριμένα να με παρουσιαζεις εμενα να εχθρευομαι εναντιον του masterteo, ενω στην πραγματικοτητα το σχολιο μου ήταν υπερ του poster.)

Μετά όλα αυτά περί καθαρότητας που αναφέρεις είναι ακριβώς αυτά που παραπεμπουν στην καινουρια χουντική land, οπου πραγματικά ο κάθε mod αποτι βλεπω κανει οτι του καπνισει.

Πραγματικα απιστευτο το ποσο πισω βλεπω να πηγαινει το site τελευταια ,με πρωτεργατες τους mods.

Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να βρω τα στιγμιότυπα που είχα αποθηκεύσει με τα ποστ του συγκεκριμένου χρήστη. Επιφυλλάσσομαι να τα ανασύρω από τα καθημερινά backups

Πάντως ειρωνεύτηκε 2 φορές τον ksotirak όταν εκείνος έγραψε ότι το Profit του φαίνεται πολύ εύκολο, είπε σε έναν αρχάριο που ζήτησε συμβουλή για ΒΡ να παίξει σε ρουλέτα και ακόμη 2 ποστ που σβήστηκαν σήμερα κι αυτά επίσης εντελώς άκυρα. Εν συνεχεία εκνευρισμένος με τα σβησίματα άρχισε να βρίζει.

Πρόκειται για καθαρό σπαμάρισμα και πολύ φοβάμαι σκόπιμο. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιες βρώμικες επιθέσεις στο φόρουμ στο μέλλον.

Johny22 έγραψες επί λέξη:

«Αλήθεια; Έ, τον τσόγλανο!»

Αυτό ήταν όλο κι όλο το ποστ. Ποια λέξη σου αποκόψαμε;

Ε ναι ο mod με εμφανιζει να αποκαλω ton teo τσογλανι ενώ στη ουσία το post μου ειναι ειρωνία που έχει σκοπό να κατακρίνει την ευκολία με την οποία σβηνονται μηνυματα.

Α ξεχασα, απαγορευεται η ειρωνια.

gl με το φορουμ σας με κουρασατε αφανταστα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...