Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Forum/mods/bans/POKER!!

Recommended Posts

Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να βρω τα στιγμιότυπα που είχα αποθηκεύσει με τα ποστ του συγκεκριμένου χρήστη. Επιφυλλάσσομαι να τα ανασύρω από τα καθημερινά backups

Πάντως ειρωνεύτηκε 2 φορές τον ksotirak όταν εκείνος έγραψε ότι το Profit του φαίνεται πολύ εύκολο, είπε σε έναν αρχάριο που ζήτησε συμβουλή για ΒΡ να παίξει σε ρουλέτα και ακόμη 2 ποστ που σβήστηκαν σήμερα κι αυτά επίσης εντελώς άκυρα. Εν συνεχεία εκνευρισμένος με τα σβησίματα άρχισε να βρίζει.

Πρόκειται για καθαρό σπαμάρισμα και πολύ φοβάμαι σκόπιμο. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιες βρώμικες επιθέσεις στο φόρουμ στο μέλλον.

Τεράστιο ψέμα!!!Παρακαλώ να ανακαλέσεις αλλιώς να το ποστάρεις ως απόδειξη ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι όταν ζητάει ένα νέο μέλος συμβουλή για BR management και ο άλλος του λέει να παίξει μαύρο-κόκκινο σε ρουλέτα σε ένα πόκερ φόρουμ (συν όλα τα υπόλοιπα ύποπτα μηνύματα του τις τελευταίες μέρες...) το ποστ του είναι ειρωνικό και για σβήσιμο. Και στο εξής τέτοια ποστ θα διαγράφονται επί τόπου και χωρίς εξήγηση/προειδοποίηση.

Αυτές τις οδηγίες έχουν όλα τα παιδιά που εκτελούν χρέη συντονιστή. Το φόρουμ θα γίνει λιγότερο ενδιαφέρον (θα λείψουν οι διαπληκτισμοί στυλ τηλεοπτικών παράθυρων), αλλά τελικά θα μιλάμε για πόκερ.

Ποιο από όλα δεν ισχύει; Το ότι τα ποστάριζε σκόπιμα για να χαλασει το φόρουμ; Το έκανε με τόση συνέπεια τις τελευταίες μέρες που το πράγμα βρωμάει από μακριά.

Νομίζεις ότι έχουμε προσωπικά με το συγκεκριμένο μέλος; Ούτε τον γνωρίζουμε , ούτε μας γνωρίζει. Μπορεί να είναι φίλος σου, αλλά για μας είναι άγνωστος.

Νομιζεις ότι δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε από τον ασχολούμαστε με τα ποστ του΄Έχουμε και παρα-έχουμε.

Μην βλέπεις λοιπόν συνωμοσίες και ίντριγκες. Θα προστατεύσουμε το φόρουμ από κάθε επίθεση. Τέλος.

καταρχας δεν μιλησα για συνωμωσια...Εσεις που "προστατευετε" το φορουμ εχετε αφησει απειρες τετοιες συζητησεις στις οποιες δεν εχω συμμετασχει ποτε(αλλα ας μην παρεκλινω απο τη συζητηση)...Επισης σε παρακαλω τσεκαρε αυτο για τη ρουλετα και δες οτι δεν το ειχε πει ο τεο.

τελικά θα μιλάμε για πόκερ.

Βλεπεις τελικα τι κανουν οσοι ειχαν διαθεση και κατι να πουν για ποκερ.Φευγουν απο το φορουμ.

Και απο την αλλη βλεπεις και κατα ποσο ποσταρουν strategy οι mods που διακαως θελουν να μιλησουμε για poker

Αυτο για τη Ρουλετα, το ειπε καποιος αλλος. Ο ΤΕΟ ειπε "παιξε 10 20 και καρφωσε τα". Την ιδια στιγμη, ειχε ανεβασει 2 απανωτα μηνυματα σε αλλο νημα, με το πρωτο να ειναι πεντακαθαρο τρολλαρισμα (δε θυμαμαι τι εγραφε, θυμαμαι ομως την εντυπωση που μου αφησε) και το δευτερο να ειναι "αντε ρε μουντροβλαχε βασκοντ, σβηστο" η καπως ετσι.

Ρε takearisk ακομα και αδερφος σου να ειναι, ειλικρινα.... Γιατι τον υπερασπιζεσαι;;; Το οτι σπαμαρε και τρολλαρε ανελεητα, δεν ηθελε μεγαλο IQ να το καταλαβεις.

Και μην κολλας στο αν εγραψε αυτος το μηνυμα για τη ρουλετα, η αν εγραψε αλλο πραγμα - που επισης ηταν τρολλαρισμα. Στο λεω ΕΓΩ οτι ΟΧΙ δεν εγραψε για τη ρουλετα. Αυτο εχει σημασια, στην τελικη;; Η το οτι τρελλανε το φορουμ στα trolling posts ?

να ρωρήσω κάτι?επειδή αναφέρεται συνεχώς το ποστ με την ρουλέτα ,αυτός που το έγραψε έφαγε ban ?Όχι ότι με νοιάζει ,ούτε το ξέρω τ παιδί,ούτε εχω κάτι μαζί του,απλά έχει αναφερθεί 10 φορές σε αυτό thread εκείνο το post και εχω περιεργεια να δω

Έχεις δίκιο και στα δύο:

1. Συγνώμη, δεν είπε αυτός για τη ρουλέτα (άλλος το συμπλήρωσε αυτό). Είπε το εξής:

«μπες σε ένα 10-20 και καρρφωσε τα»

το οποίο και σβήστηκε.

2. Η παρατήρησή σου για το παρελθόν είναι απολύτως αληθινή. Όμως ότι ίσχυε κάποτε δεν σημαίνει ότι θα συνεχίζεται εσαεί.

Είπαμε ότι στο εξής δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι το φόρουμ. Έγινε ολόκληρη συζήτηση για αυτό. Και αποφασίσαμε ότι στο εξής δεν θα επιτρέπουμε ειρωνικά σχόλια, αντεγκλίσεις, χαρακτηρισμούς, trolling κλπ

Και αυτό τηρούμε.

να ρωρήσω κάτι?επειδή αναφέρεται συνεχώς το ποστ με την ρουλέτα ,αυτός που το έγραψε έφαγε ban ?Όχι ότι με νοιάζει ,ούτε το ξέρω τ παιδί,ούτε εχω κάτι μαζί του,απλά έχει αναφερθεί 10 φορές σε αυτό thread εκείνο το post και εχω περιεργεια να δω

Ο masterTE0 αποκλείστηκε γιατί άρχισε τα μπινελίκια εκνευρισμένος που σβήστηκαν τα μηνύματά του και όχι γιατί έγραψε κάτι ειρωνικό.

the

Δεν γνωριζω, γνωριζω ομως οτι ο ΤΕΟ το ειχε παρακανει και γιαυτο εφαγε το ban . Αν μαλιστα κρινεις και απο την προτροπη του προς τον baskont "Ελα ρε μουρτζοβλαχε βασκοντ, σβηστο" , παει να πει πως ηταν και ο ιδιος συνηθισμενος να τρολλαρει και να βλεπει τα ποστ του να σβηνονται.

ΥΓ Βλεπω οτι με προλαβε ο moderator ...

@poliscas

ρε μαν κοντευεις 7κ posts και 3 χρονια που διαβαζω land one fkin hand δε σεχω δει να αναλυεις.

καντο ετσι για ξεκαρφωμα τι να πω, θελετε να μιλαμε και για Poker

Όπως είδατε δεν αναφέρθηκα στον τεο καθόλου,ούτε είπα ότι δεν έπρεπε να φάει ban .Ρώτησα απλά και μόνο επειδή αναφέρθηκε αρκετές φορές εκείνο το comment τη έγινε στο άλλο το παιδί, απλά για να ξέρω πως λειτουργεί πλέον το forum .Ειρωνεύεσαι και τρως ban ?Η απλά προιδοποίηση?Στις 3 καίγεσαι?

@poliscas

ρε μαν κοντευεις 7κ posts και 3 χρονια που διαβαζω land one fkin hand δε σεχω δει να αναλυεις.

Για να γινεται φυσιολογικη και εποικοδομητική συζήτηση σε ένα φόρουμ το οποιο ειδικευεται σε ενα συγκεκριμενο ζητημα (π.χ. ποκερ, μηχανες, ξιφασκια, κηπουρικη) πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ο webmaster να συμμετεχει με αναλυσεις;;;

Απο ποτε;;; :shock:

@poliscas

ρε μαν κοντευεις 7κ posts και 3 χρονια που διαβαζω land one fkin hand δε σ'εχω δει να αναλυεις.

Δεκτή η παρατήρηση και στο εξής θα προσπαθήσω να συμμετέχω. Ωστόσο έχω να ανοίξω πλατφόρμα από τότε που απόκτησα τα διδυμάκια μου, στις 1 Οκτωβρίου.

Επίσης η συντήρηση του site είναι full-time δουλειά, που πραγματικά την έχω αφήσει και αυτήν πολύ πίσω.

Αλλά το περισσότερο είναι ότι αισθάνομαι ότι «έχω μείνει πολύ πισω» ποκερικά κι επομένως θα είναι ίσως άκυρη η συμβολή μου.

@poliscas

Για να γινεται φυσιολογικη και εποικοδομητική συζήτηση σε ένα φόρουμ το οποιο ειδικευεται σε ενα συγκεκριμενο ζητημα (π.χ. ποκερ, μηχανες, ξιφασκια, κηπουρικη) πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ο webmaster να συμμετεχει με αναλυσεις;;;

Απο τοτε που οι mods εχουν τοσο εντονα το ματι τους πανω απο τους posters και προσπαθουν δια ροπαλου κοβωντας και ραβωντας να κρατησουν ενα καθαρο strategy φορουμ? Τι να πω..

Το εχω πει και θα το ξαναπω. Το μεγαλυτερο poker φορουμ στον κοσμο 2p2 ειναι ελευθερο απο τετοιες χουντικες τακτικες, ειναι τιγκα στην ειρωνια, προσφερει απολαυτικοτατο spamming, και ομως η poker κουβεντα παει συννεφο.

Σπασμωδικες, μιζερες, και στην τελικη κουτες οι αποφασεις σας

Το εχω πει και θα το ξαναπω. Το μεγαλυτερο poker φορουμ στον κοσμο 2p2 ειναι ελευθερο απο τετοιες χουντικες τακτικες, ειναι τιγκα στην ειρωνια, προσφερει απολαυτικοτατο spamming, και ομως η poker κουβεντα παει συννεφο.

Συμφωνω κατα καποιο τροπο μαζι σου και πιστευω ενα ποστ του στυλ "Παιξτα ολα στο μαυρο στην παρνηθα" δεν θα πρεπει να σβηνεται ειπαμε αλλο να βριζεις και αλλο να κανεις πλακιτσα/ πετυχημενη ειρωνια η w/e

Αλλα σχετικα με το 2plus2 αν και το παρακολουθω καθε μερα δεν μπορω να πω οτι θα εμπαινα στον κοπο να γραψω ακριβως για αυτους τους λογους.. Αν δεν εισαι respectable poster με 100mill κερδη δεν προκειτε να παρεις σοβαρη απαντηση..

Τεσπα δεν ειναι το 2plus2 το θεμα μας. οσο αφορα το land πιστευω να υπαρχει μεγαλυτερη ανοχη και να μην σβηνονται ετσι τα post αλλα με μετρο δεν χρειαζεται να φτανουμε και στο αλλο ακρο με βρισιμο και ειρωνεια σε καθε thread..

@poliscas

Απο τοτε που οι mods εχουν τοσο εντονα το ματι τους πανω απο τους posters και προσπαθουν δια ροπαλου κοβωντας και ραβωντας να κρατησουν ενα καθαρο strategy φορουμ? Τι να πω..

Johnny είναι ΕΝΑ πραγμα το moderating και ΑΛΛΟ πραγμα η αναλυση hands . Νομιζω οτι καταλαβαινεις τη διαφορα. Οταν ο ενας κανει το ενα πραγμα, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα κανει το αλλο!!!

Συμφωνω για την ειρωνια - οταν ομως ειναι ΕΞΥΠΝΗ . Οταν ενας μπαινει και ρωταει πως να διαχειριστει το BR του, και ο αλλος του γραφει "καρφωστα στο 10-20" την ιδια στιγμη που δεν εχει προσφερει ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικο, γενικοτερα, στο εν λογω forum , γιατι ο moderator να το ανεχτεί;

Δεν ξερω αν ειχες διαβασει καποια πραγματα που ειχα γραψει προσφατα. ΣΥΜΦΩΝΩ οτι καποια bans και διαγραφες posts εγιναν "ελαφρα τη καρδία" - ισως εδω βρισκει (λανθασμενα) εφαρμογη η εκφραση "μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα". Οι moderators προσπαθουν να βαλουν μια ταξη και ειναι γεγονος πως οι τελευταιες - καλοπροαιρετες, δεν αμφιβαλλω για αυτο - κριτικές χτύπησαν πολλά "καμπανακια".

Ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα ομως. Υπαρχει η ειρωνια "για την ειρωνια", η κοροϊδία, και η εξυπνη ειρωνια που εχει ΣΚΟΠΟ και ΣΤΟΧΟ. Ειμαι σιγουρος οτι οταν αυτος ο σκοπος ειναι η βελτιωση ενος παικτη στο ποκερ (αυτος δεν ειναι ο γενικοτερος μας στοχος εδω περα), η ειρωνια δεν προκειται να διαγραφεται.

Φιλικά.

Συμφωνω για την ειρωνια - οταν ομως ειναι ΕΞΥΠΝΗ . Οταν ενας μπαινει και ρωταει πως να διαχειριστει το BR του, και ο αλλος του γραφει "καρφωστα στο 10-20" την ιδια στιγμη που δεν εχει προσφερει ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικο, γενικοτερα, στο εν λογω forum , γιατι ο moderator να το ανεχτεί;

Υπαρχει η ειρωνια "για την ειρωνια", η κοροϊδία, και η εξυπνη ειρωνια που εχει ΣΚΟΠΟ και ΣΤΟΧΟ.

Ε εντάξει τώρα τι να πω , δε θεωρω οτι μπορει καποιος να αναλαβει τετοιο ρολο κριτη για πολλους λογους.

Το πιο απλο να μην αντιλαμβανεται καν τι θελει να πει ο αλλος όπως εγινε και στην περιπτωση διαγραφης του post μου.

Μετα μπορει να μη διακρινει στοχο στο post ενω μπορει να υπαρχει.

Τελος μονος σου λες οτι εχεις διαφορετικα κριτηρια για την "ελευθερια" που παρεχεις αναλογα τον poster.

Οπως καταλαβαινεις ο λογος ειναι πολυδιαστατος και sry αλλα δεν μπορεις να εχεις fkin idea για το τι μπορει να εννοει καποιος οταν θα διαβαζεις ενα "υποπτο"(lol) post προσπαθωντας να καταλαβεις αν εχει στοχο η αν ειναι εξυπνο.

2011 και ακομα υπαρχει κοσμος που νομιζει οτι η λογοκρισια μπορει να βοηθησει οπουδηποτε.

Και 50 posts την ημερα να κοβετε, οτι strategy ειναι να γραφει θα γραφει.

Johnny22 εχεις κολλησει στο σβησιμο του δικου σου ποστ, ενω εγω σου μιλαω για τη διαγραφη του ΤΕΟ. Αν συμφωνεις οτι ο τυπος ΤΡΟΛΛΑΡΕ ακαταπαυστα, τοτε δε διαφωνουμε πουθενα.

Αν πιστευεις οτι πισω απο το "μουρτζοβλαχε Βασκοντ, σβησε το ποστ μου" υπαρχει καλοπροαιρετος στοχος, τοτε φοβαμαι οτι εισαι απο τους λιγους.

Και προφανως δεν μπορω να παιξω εγω η καποιος αλλος το ρολο του κριτη , αλλα καποια πραγματα ρε συ , πως να το κανουμε, ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ! Και η περιπτωση του ΤΕΟ που εστελνε μηνυματα μονο και μονο για να διαλυσει τα νηματα εβγαζε ματια!

Προσωπικα αν ειχα/ εχω / αποκτησω δικαιωματα moderator προφανως και δε θα εσβηνα στην πρωτη ειρωνια κατι. Αλλα οταν ενας τυπος εχει 20 αναρτησεις εκ των οποιων οι 15 ειναι ειρωνικες...Δεν θα εχω και πολλα περιθωρια.

Τεσπα, δεν εχει νοημα, εχεις την αποψη σου και εχω τη δικη μου. Ο καιρος θα δειξει αν και ποιος απο τους 2 μας εχει δικιο. Προτιμω παντως ενα φορουμ διχως ΑΝΟΗΤΕΣ ειρωνιες - εστω και ως προιον "λογοκρισιας" - παρα ενα μπ@@ελο που καποιος θα φοβαται να ρωτησει πως να επενδυσει τα $500 , γιατι θα διαβασει ειρωνικες απαντησεις.

Καλο σου βραδυ.

Johnny22 κατά τη γνώμη σου ποιο είναι το όριο της καθαρότητας του forum και της λογοκρισίας; Ή μήπως θεωρείς ότι δεν πρέπει να σβήνεται κανένα post;

ο masterTeo εγραφε με τον τροπο που εγραφε για να σαμποταρει το φορουμ σας..

ενδιαφερουσα οπτικη!

imo οποιος εχει το ελαχιστο IQ θα καταλαβει οτι η ειρωνεια του τεο και ολων των αλλων που μιλησαν ετσι από κατω ηταν πετυχημενη.και αυτο γιατι αυτος που ανοιξε το thread , μόλις ελαβε μια απαντηση εγραψε το τελικο πλανο του που ηταν μια randomia και μισή! αυτο δεν το ειδε κανεις σας κ δεν το αναφερει???ουτε εκατσε να ακουσει όσο το δυνατόν περισσότερους ούτε προφανως ενδιαφερθηκε να λαβει υποψιν του όσα διάβασε. αρα γιατι ποσταρε?δλδ αυτό ήταν thread για BRman. και το χάλασαν οι είρωνες? αυτος ειναι που σπαμαρει εμενα.οχι εγω εκεινον αν του πω μαυρο στην παρνηθα η οτι αλλο.με τις randomies χαλάει ένα φόρουμ κ όχι από την ειρωνική η ελιτίστικη συμπεριφορά κάποιων.

επιτέλους καταλάβετε κάποιες διάφορες.

Πήρε και σοβαρές απαντήσεις όμως τις οποίες πιθανώς να έλαβε υπ' όψη του. Γιατί λες ότι το τελικό του πλάνο είναι randomia; Αυτό επέλεξε να κάνει και το είπε. Randomia θα ήταν μετά από όλα αυτά που του πρότειναν να πει, "οκ θα τα παίξω στη ρουλέτα". Το πλάνο των τουρνουά που θα ακολουθήσει δεν είναι randomia, άλλο αν είναι κακό για σένα.

Johnny22 εχεις κολλησει στο σβησιμο του δικου σου ποστ, ενω εγω σου μιλαω για τη διαγραφη του ΤΕΟ

FAIL

. Αν συμφωνεις οτι ο τυπος ΤΡΟΛΛΑΡΕ ακαταπαυστα, τοτε δε διαφωνουμε πουθενα.

level?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...