Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Forum/mods/bans/POKER!!

Recommended Posts

Το πλάνο των τουρνουά που θα ακολουθήσει δεν είναι randomia, άλλο αν είναι κακό για σένα.

stick to modding imo

Γιατί;

Δεν μου απάντησες πάντως σε αυτό που σε ρώτησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το πλάνο των τουρνουά που θα ακολουθήσει δεν είναι randomia, άλλο αν είναι κακό για σένα.

stick to modding imo

Γιατί;

.

google it

Δεν μου απάντησες πάντως σε αυτό που σε ρώτησα

only to extreme cases

Τι ακριβώς να googlaro; Αν είναι σωστό το bankroll management; Φυσικά και είναι λάθος, λόγω του μεγάλου ρίσκου. Αυτό τι σημαίνει ότι το thread δεν έχει θέμα το bankroll management; Ή μήπως πρέπει να θεωρηθεί "randomia" και να σβηστεί;

Τέλος πάντων, έχεις κάποια διαφωνία ή απλά γράφουμε για να γράφουμε; Ο τύπος που έφαγε ban trollare και έβριζε, το δικό σου post σβήστηκε γιατί αποκάλεσες κάποιον "τσόγλανο" και γενικά θα σβήνονται αρκετά post που μέχρι τώρα τα ανεχόταν το pokerland. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε αυτήν την κουβέντα.

αυτος ειναι που σπαμαρει εμενα.οχι εγω εκεινον

+inf

in a perfect world θα το καταλάβαιναν και οι "mods" αυτό.

Τι ακριβώς να googlaro;

ο πρώτος moderator στην ιστορία που δεν καταλαβαίνει την γλώσσα των forum

Johnny22 is owning this thread

qft

δεν είχα δώσει την σημασία όλο αυτό τον καιρό ,σε όλη αυτή την ιστορία με tis κόντρες..τους εγωισμούς κ τα bam ..κάποια διάβαζα για καθαρά αναψυχικους σκοπούς ,κάποια αλλά αγνουσα γιατί βαριόμουνα αφανταστα την ολη φαση...

ολοι οσοι εχουν -ειχαν ενεργο ρολο στο foroum το εκαναν για την αγαπη τους γ το ποκερ,για την εξελιξη, τη βελτιωση!δεν νομίζω ότι τους απασχολούσε η ενημερωτική πλευρά περισσότερο..από τη στιγμή π έχει αρχίσει ο τομέας αυτός να γίνεται πρωταγωνιστής νομίζω εκ το πραγμάτων θα αλλάξει κ το φόρουμ....προς το καλυτερο η το χειροτερο,αυτο ειναι υποκειμενικο κ απο ποια πλευρα το βλεπεις....

ξενερωσα παρα πολυ χτες οταν επειχιρησα να στειλω ενα πμ sto harima ένα xeri για να συζητήσουμε κάποια πράγματα..κ είδα ότι έχει bam ...έμεινα μα....

δεν μπορούσα να καταλάβω πως ένας από τους πιο σοβαρούς χρήστες είχε απομακρυνθεί από τη "παρέα"...ενας χρηστης που απο το λιγο που ειμαι εγω, εδινε σοβαρες κ μετριμενες,απαdισεις...κ βοητηουσε τους νεοτερους!

οποτε παιρνω θέση κ εγω υπερ του harima

Προσωπικές απόψεις:

1. Κάθε γνώμη είναι δεκτή αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. Φυσικά και είναι εποικοδομητικός ο διάλογος που περιλαμβάνει διαφωνίες, οι οποίες όμως τεκμηριώνονται και δεν θίγουν ή προσβάλλουν τον άλλον.

2. Η -καλώς εννοούμενη- ειρωνία είναι θεμιτή σε ένα διάλογο, γιατί προσδίδει μια ευχάριστη νότα. Άλλο όμως να συζητάμε φιλικά με τον Βασίλη μια πάσα που εμπλεκόμαστε και οι δύο, το ύφος να είναι φιλικό και να τον αποκαλέσω «τσοπάνη», και άλλο να συζητάμε ένα χέρι π.χ. του Σταύρου, να συμμετέχουν στη συζήτηση 10 μέλη και ξαφνικά να αποκαλώ κάποιον τσοπάνη. Πως γίνεται ο ξεχωρισμός της «καλής» με την «κακή» ειρωνία; Εύκολα! Αρκεί κάποιος να παρακολουθεί την συζήτηση.

3. «ξύνω τα νύχια μου για καυγά». Παλιά παροία, που υποδυκνείει ότι ο «τάδε» ψάχνεται να τσακωθεί. Αν δεν θέλω να τσακωθώ μαζί του, τον αφήνω να τσακώνεται μόνος του! Γιατί να υπάρχουν οι συνεχείς απαντήσεις των «μοντερέιτορς» όταν δεν υπάρχει καν θέμα;

4. Διευθύνω έναν ιστότοπο, βάζω κανόνες, τους τηρώ και σε όποιον αρέσει. Φυσικά, είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις και καλοπροαίρετες κριτικές.

5. ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ως «μοντ» να έχω περισσότερη υπομονή και να μην πέφτω στην παγίδα να ακολουθώ τους διαπληκτισμούς στο φόρουμ, για να μην χαλάω κι εγώ το ίδιο το φόρουμ μου.

Θα το επαναλάβω για μια ακόμη φορά. Όσοι πηγαίναμε τακτικά στα Σκόπια, γνωρίσαμε από κοντά το ήθος και την αυταπάρνηση των παιδιών. Και του Βασίλη και του Σταύρου και και και... Οι ίδιοι παραμένουν και σήμερα. Με τα καλά τους και τα κακά τους. Γιατί αυτή η ξαφνική εμμονή από κάποιους;;;

ΥΓ Σταύρο να σου ζήσουν τα μαμούνια!

Το γνωρίζω ότι η «βουβή πλειοψηφία» δεν ενδιαφέρεται για όλους αυτούς του διαπληκτισμούς, που μας έχουν κουράσει αφάνταστα.

Όσον αφορά την υπόθεση του harima , το ζήτημα έχει λήξει από την πλευρά μας και το ban άρθηκε. Αρκεί να ζητήσει ο ίδιος από το σύστημα ένα νέο κωδικό και μπορεί να συνδεθεί κανονικά.

Όπως είδατε δεν αναφέρθηκα στον τεο καθόλου,ούτε είπα ότι δεν έπρεπε να φάει ban .Ρώτησα απλά και μόνο επειδή αναφέρθηκε αρκετές φορές εκείνο το comment τη έγινε στο άλλο το παιδί, απλά για να ξέρω πως λειτουργεί πλέον το forum .Ειρωνεύεσαι και τρως ban ?Η απλά προιδοποίηση?Στις 3 καίγεσαι?

lol εγώ τη γλύτωσα αδερφέ

Προφανως σε ρωταω διοτι αν οντως οι mods γινουν πιο αυστηροι με τις ειρωνειες κτλ σε χερια, που εμενα προσωπικά μου την βιδώνουν, τοτε θα μπορει ο καθενας να ποσταρει πιο ανετα χερια χωρις τον "φοβο" του κραξιματος από τον καθε "τεο". Τετοιες ειναι οι ειρωνειες που με σταματησαν να ποσταρω μαζικα χερια απο την μελετη μου. Και εκανα αυτο που ηθελες και συ...συζητηση με ατομα που εκτιμάω κτλ και προφανώς σκοπός τους ειναι να γινουμε καλυτεροι

Προφανως σε ρωταω διοτι αν οντως οι mods γινουν πιο αυστηροι με τις ειρωνειες κτλ σε χερια, που εμενα προσωπικά μου την βιδώνουν, τοτε θα μπορει ο καθενας να ποσταρει πιο ανετα χερια χωρις τον "φοβο" του κραξιματος από τον καθε "τεο". Τετοιες ειναι οι ειρωνειες που με σταματησαν να ποσταρω μαζικα χερια απο την μελετη μου. Και εκανα αυτο που ηθελες και συ...συζητηση με ατομα που εκτιμάω κτλ και προφανώς σκοπός τους ειναι να γινουμε καλυτεροι

αυτό+1

Τετοιες ειναι οι ειρωνειες που με σταματησαν να ποσταρω μαζικα χερια απο την μελετη μου.

Τις θυμαμαι αυτες τις ειρωνιες που λες, ειδικα απεναντι στο προσωπο σου. Γιατι, παρατηρω το blog και την προσπαθεια που κανεις, και μου φανηκαν τοσο ακυρα καποια replies που πηρες, που με βγαλανε απο τα ρουχα μου.

Νομιζω ομως οτι θα εκλειψει το εν λογω φαινομενο απο εδω και στο εξης...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...