Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Θρίαμβοι για rott_bite, Όθωνα Κατάκη, Θοδωρή Αηδονόπουλο, ap

pokerland

Recommended Posts

Η καθιερωμένη μας κυριακάτικη αναζήτηση στα τραπέζια του PokerStars ‘έφερε στο φως’ για μια ακόμη φορά αρκετά μεγάλα ταμεία από Έλληνες και Κύπριους παίκτες με τα συνολικά έπαθλα να ξεπερνούν τα $115.000!

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το τουρ με CRF και JOHNY θέλω UPDATE parakalw

Αν εννοείς το $530 Sunday 500 ο crf88 τερμάτισε στην 15η θέση ($3.712) και ο J0hnny_Dr@m@ στην 16η ($2.636)

ευχαριστώ

αλήθεια? πω πω κάποια στιγμή το πρωί είδα ότι είχαν φτάσει και 1μιλλ

ατυχία μεγάλη

έχουμε ΘΡΕΑΔ να δούμε πως χασάν ? 50-50 ? COIN FLIP ?

με ποσά BB μπήκαν ALL ΙΝ?

Καθηγητής ο moderator της stars , όταν μείναμε 3 και τον φωνάξαμε για να κάνουμε deal εγώ είχα 11 εκατομύρια chips , ο δευτερος 2.5 εκατομύρια και ο τρίτος 1.5Μ , το chip chop που έβγαλε μου έδινε $12 600 αντί $12 373 που έπερνε ο πρώτος! :D:D:D

Καθηγητής ο moderator της stars , όταν μείναμε 3 και τον φωνάξαμε για να κάνουμε deal εγώ είχα 11 εκατομύρια chips , ο δευτερος 2.5 εκατομύρια και ο τρίτος 1.5Μ , το chip chop που έβγαλε μου έδινε $12 600 αντί $12 373 που έπερνε ο πρώτος! :D:D:D
Εσύ γιατί ήθελες deal με αυτά τα στακκ ? Μπήκα όταν έιχατε μείνει 3 και δεν το πίστευα οτι δεχόσουν...παραλίγο να το σπάσω το pc . Ευτυχώς που δεν βγήκατε sit out μέχρι να έρθει ξανά ο moderator .

ο πρώτος έπερνε $12 373 και ο δευτερος 8500 περίπου και ο τρίτος 5 500, κάπως έτσι, και εγώ δεχόμουν με 11 500 στο deal. δηλαδή το θεωρείς κακό deal αυτό? ας μας πει την γνώμη του και κάποιος πιο εμπρειρος να μάθουμε.

Όχι δεν το θεωρώ κακό deal άμα έπερνες 11.5κ αλλά σίγουρα δεν θα δεχότανε κανείς για 1κ που περισσεύε καλύτερα να ρισκάρανε Οπότε για να μιλάμε για πραγματικό deal θα έπερνες λιγότερα πράγμα που σίγουρα δεν σε συνέφερε αφού είχες το 60% των chips του τραπεζιού στα 3 άτομα.

Εγώ αυτό το deal εκεί θα δεχόμουν μόνο άμα μου δίνανε $12.000

ΕΣΎ Κ ΈΝΑ $ ΝΑ ΈΠΑΙΡΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΣ ΘΑ ΉΣΟΥΝ ΈΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΈ DEAL Κ ΜΙΛΆΣ?

Εγώ αυτό το deal εκεί θα δεχόμουν μόνο άμα μου δίνανε $12.000

ΕΣΎ Κ ΈΝΑ $ ΝΑ ΈΠΑΙΡΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΣ ΘΑ ΉΣΟΥΝ ΈΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΈ DEAL Κ ΜΙΛΆΣ?

Α' Ερωτηση :

Ολοι οι υπολοιποι που μιλανε εχουν κανει deal και μαλιστα εν γνωση σου;

Β' Ερωτηση :

Τι ακριβως προσφερεις στο thread με το μυνημα σου;

Όχι δεν το θεωρώ κακό deal άμα έπερνες 11.5κ αλλά σίγουρα δεν θα δεχότανε κανείς για 1κ που περισσεύε καλύτερα να ρισκάρανε Οπότε για να μιλάμε για πραγματικό deal θα έπερνες λιγότερα πράγμα που σίγουρα δεν σε συνέφερε αφού είχες το 60% των chips του τραπεζιού στα 3 άτομα.

Φίλε είμουν κάθετος, θέλω 11.5Κ τους είπα και βρείτε τα υπόλοιπα μετάξι σας. Δεν υπήρχε περίπτωση να δεχόμουν κάτω από 11.5Κ σε εκείνο το σημιο.

ο πρώτος έπερνε $12 373 και ο δευτερος 8500 περίπου και ο τρίτος 5 500, κάπως έτσι, και εγώ δεχόμουν με 11 500 στο deal. δηλαδή το θεωρείς κακό deal αυτό? ας μας πει την γνώμη του και κάποιος πιο εμπρειρος να μάθουμε.

Το σύστημα για deal του stars δουλευει ως εξής :

Είμαστε πχ 3 άτομα. Όλοι περνούμε τα λεφτά του τρίτου και μετά μοιραζόμαστε τα υπόλοιπα λεφτά αναλογικά με της μάρκες μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ευνοείτε πάντα αυτός που έχει παραπάνω μάρκες.

Ακραίο παράδειγμα: Είμαστε 3 σε ένα τουρνουά που ο πρώτος παίρνει 10κ ο δεύτερος 6κ και ο τρίτος 4κ. Οι μάρκες είναι όλες μαζί 1.000.000 και εγώ έχω 998.000 και οι άλλοι 2 από 1.000. Αν κάνουμε deal τότε θα πάρουμε όλοι από 4κ που είναι το έπαθλο της τρίτης θέσης. Μετά μένουν 8k τα οποία αν μοιραστούν αναλογικά θα πάρω εγώ 8.000*99,9% = 7992 + τα 4000 που πήρα = 11992 που είναι περισότερα από την πρώτη θέση εξού και το παράδοξο στην περίπτωση σου. (είχες τεράστιο προβάδισμα σε μάρκες) Δεν ξέρω γιατί δεν το διορθώνουν αλλά έτσι είναι και mods προφανώς δεν μπορούν να κάνουν τπτ απλά βάζουν τα νούμερα σε ένα πρόγραμμα και τους λέει τι να κάνουν.

Οπότε ναι αν έχεις διάφορα σε μάρκες είναι σχεδόν πάντα σωστό να κανείς deal και μάλιστα να δώσεις και μερικά λεφτά στα short stacks .

Ακόμα και με άσχετους να παίζεις το πλεονέκτημα σου δεν είμαι με τπτ τόσο που να καλύπτει το edge που περνεις από το deal επειδή είσαι chipleader ειδικά σε τέτοια tour με πολύ ρηχά stacks .

Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως ακριβώς δουλέυει το σύστημα μου φάνηκε τόσο μεγάλη η διαφορά στα stack που θεώρησα πιο σωστό πως έπρεπε να παίξει κανονικά.

My bad

Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως ακριβώς δουλέυει το σύστημα μου φάνηκε τόσο μεγάλη η διαφορά στα stack που θεώρησα πιο σωστό πως έπρεπε να παίξει κανονικά.

My bad

Ο δεύτερος έπιασε τον τρίτο, έχασα και εγώ 1-2 pots και με τα blinds 100Κ/200Κ πήγαμε στο Heads up με 8.5Μ εγώ και 6Μ ο αντίπαλος περίπου. οπότε της 11.5Κ τις παίρνεις στους 3 εύκολα.....