mparzokas Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 mparzokas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 vamvoux Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
En1gma86 Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 En1gma86 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 μηπως θα επρεπε να μετρουν τα speed tour και τα tour με κατω των 1000 gtd στο leaderboard? υπαρχουν ωρες που μονο speed tours εχουν gtd ανω των 1000 και τα normal εχουν μικρα η και καθολου gtd,οποτε ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Αλλωστε και στο leaderboard του paradise μετρουν και turbo tours και any gtd.ps για να μαι ειλικρινης δεν θα εξεφραζα την αποψη μου αν δεν εκανα ενα συμπαθητικο cash σε turbo tour,αλλα ακομα και αν ισχυσει απο αυριο θα ειναι καλυτερο και πιστευω οτι θα συμφωνουν και οι περισσοτεροι συμμετεχοντες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Φίλε birbilis, πρώτα πρώτα ο διαγωνισμός έχει αρχίσει και δεν είναι σωστό να αλλάξουν οι κανονισμοί τώρα.Επιπλέον, αν παρατήρησες ο μαθηματικός τύπος του Party επιβραβεύει κατά μεγάλο βαθμό το ύψος του cash. Αν λοιπόν βάλουμε όλα τα τουρνουά μέσα, θα υπάρχει τεράστιος φόρτος υπολογισμών από μικρά cashes (4 και 5 βαθμοί) που θα παίζουν όμως πολύ μικρό ρόλο στο τέλος (αφού μετρούν οι 10 καλύτερες επιδόσεις). Πολύς κόπος δηλαδή σε υπολογισμούς για μικρή, ασήμαντη ουσία.Με τα speed και τα κάτω των $1000GTD, το πρόγραμμα ξεφεύγει πάρα πολύ σε όγκο, ίσως και πάνω από 100 τουρνουά την ημέρα. Το tracking, τα αποτελέσματα κλπ είναι πολύ πιο χρονοβόρα διαδικασία, ήδη χρειάζονται 2-3 ώρες με τις βαθμολογίες για αυτό το πρόγραμμα (περίπου 35 τουρνουα την ημέρα). Στο Paradise Leaderboard βάλαμε τα turbo γιατί είχε μικρότερο πρόγραμμα και έπρεπε να το εμπλουτίσουμε λίγο παραπάνω. Στο Party δε χρειάζεται, είναι ήδη πολύ πλούσιο το πρόγραμμα των MTΤs και όπως παρατήρησα τα τουρνουά που ισχύουν για το Camp, σταματούν κάθε μέρα στις 4 το πρωί και ξεκινούν και πάλι στις 10, πολύ λογικές ώρες δηλαδή.Για τον επόμενο μήνα όμως μπορουμε κάποιες(πάντα ευπρόσδεκτες) παρατηρήσεις σας να τις συμπεριλάβουμε στους κανονισμούς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 οκ εχεις δικιο,δεν υπολογισα τη διαδικασια του tracking και εφοσον εχει ξεκινησει με αυτους τους κανονες ετσι πρεπει να συνεχισει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jpant13 Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 jpant13 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Agelos_21 Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Βάλτε και μένα μέσα : Agelos1984 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Προστέθηκαν οι νέοι παίκτες και ανανεώθηκε η βαθμολογία, μαζί με τις πρόσφατες επιδόσεις από την προηγούμενη ανανέωση.http://pokerland.gr/party-poker-summer-camp Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ALL IN??? Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 το νικκναμε είναι : αλεξρηγός .......euxarhstw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Danny Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 hatzinicash Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 γράψε με και μένα. θα δοκιμάσω την τύχη μου και εκεί. ξεκινώ σημμερα. ΤΏΡΑ.το nickname μου είναι vassilis21 εκεί.παρακαλώ επιβεβαίωσε την συμμετοχή μου: vassilis21 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 ΟΚ φίλε, ανανεώνω τη βαθμολογία και συμπεριλαμβάνω όλους τους διαγωνιζομένους (είχα και κάποιες συμμετοχές από e-mail), με τις επιδόσεις τους μέχρι στιγμής.Σε δυο ωρίτσες θα είναι updated. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Έτοιμη η ανανεωμένη βαθμολογία, με τις πιο πρόσφατες επιδόσεις. Ο grail1974 προηγείται.Θυμίζω ότι:Tα τουρνουά που θα δίνουν βαθμούς στους παίκτες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είναι: Τουρνουά ΝL Texas Hold'em με εγγυημένο (GTD) έπαθλο από $1000 και πάνω, με κανονικό structure (όχι turbo δηλαδή, ή speed όπως λέγoνται στο Party Poker) και άνω του $1 buy in. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα satellites (qualifiers).Εγγραφες γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011.http://pokerland.gr/party-poker-summer-camp Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Ανανεώθηκε η βαθμολογία, είχαμε μερικές καλές επιδόσεις από την τελευταία ανανέωση (πριν 2 ημέρες) και ανακατατάξεις στον πίνακα. Μερικοί παίκτες αντιλήφθηκαν το value του πρωταθλήματος (μικρός ανταγωνισμός και €2.000 στους 4 πρώτους νικήτές) και συμμετέχουν με μεγαλύτερη συχνότητα.Στο πρωτάθλημα μετρούν οι 10 καλύτερες επιδόσεις μέσα στο μήνα, υπάρχει πολύς χρόνος δηλαδή για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει σήμερα. Εγγραφές μέχρι την 1η Ιουλίου με τους γνωστούς τρόπους (γράφετε το nickname σας εδώ).Ανανεωμένη βαθμολογία στο παρακάτω link (κάντε κλικ στο tab ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ). Στην ίδια σελίδα μπορείτε να βρείτε και τους κανονισμούς του πρωταθλήματος.http://pokerland.gr/party-poker-summer-camp Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Στο tab ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ πρόσθεσα και όλες τις επιδόσεις των παικτών μέχρι στιγμής (για να μπορείτε να κάνετε επαληθεύσεις και να παρακολουθείτε συνολικά την εξέλιξη). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JPan Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Βασίλη, αν κοιτάς μόνο το opr, έχει χάσει το χτεσινό $33, 2000Gd (5.40 EDT), που μπορείς να το δεις εδώ: http://pokerprolabs.com/1BE28E9199F1F96 ... 5DCA5.aspxή εδώ:http://www.pocketfives.com/tournament/826026/Έχω την εντύπωση ότι η 2 μου θέση ($596.85) σε αυτό το τουρνουά δεν υπολογίστηκε. Αν μπορείς κοίταξε το.Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Σωστός φίλε (και congrats), το είδα και στο sharkscope. Θα το προσθέσω με την επόμενη ανανέωση. Τελικά χάνει μερικά τουρνουά το opr και χρειάζεται λίγο προσοχή, τσεκάρετε αν μπορείτε όσοι συμμετέχετε τα αποτελέσματα σας, μην χάσουμε κανένα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2011 Ανανεώθηκε η βαθμολογία με τις επιδόσεις που σημειώθηκαν μέχρι σήμερα το πρωί. Γερή μάχη μεταξύ grail1974 και εμού για την κορυφή, ενώ δυναμικά μπαίνουν οι vassilis21, johnie_greek και En1gma86.http://pokerland.gr/party-poker-summer-campΣτο tab ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ βρίσκονται όλες οι επιδόσεις των διαγωνιζομένων (για επαληθεύσεις κλπ, τσεκάρετε κι εσείς μήπως υπάρχει κάποιο λάθος).Οι εγγραφές λήγουν στις 30 Ιουνίου για όποιον θέλει να συμμετάσχει από σήμερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Τι γίνεται φίλε grail1974; Πήρα πρωτιά σε τουρνουά αλλά χάρηκα μόλις μια μέρα την κορυφή, αφού την επομένη κέρδισες κι εσύ το ίδιο τουρνουά!!! Καλή φάση φίλε, ωραίος αγώνας!Ανανεώθηκε η βαθμολογία για όσους ενδιαφέρονται, http://pokerland.gr/party-poker-summer-camp Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JPan Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Όντως Βασίλη, ωραίος αγώνας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος μου δίνει ένα extra κίνητρο. Good Luck φίλε και ....see you at the tables. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 γιατί φίλοι μου μετά από καμία ώρα παιχνιδιού στο πάρτυ πόκερ μιονετε ο χρόνος αντίδρασης μου , έτσι ώστε να μην προλαβένο να απαντήσω στο 1 - 2 δευτερόλεπτα , η και στο 0 , οπότε μου πέτα άμεσος τα φύλα. Έχε πετάξει άσσους , ρηγάδες .3 πηγαδες κτλ. . Δεν μπορώ να παίξω πάνω από 2 τραπέζια , και αυτά με μοιονεκτημα , και επειδή μου τη σπάει παίζω λίγο.Γνωρίζετε κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Ανανεώθηκε η βαθμολογία του leaderboard, με τις επιδόσεις μέχρι τις 12:00.Στο tab Πρόγραμμα τουρνουά του παρακάτω Link (http://pokerland.gr/party-poker-summer-camp), υπάρχουν όλες οι επιδόσεις των παικτών, για να μπορείτε να κάνετε τις επαληθεύσεις σας. Στο Σαββατοκύριακο είχαμε καλές επιδόσεις από εμένα και τον bad69beat4u, που μπήκε στην 4άδα που θα μοιραστεί €2.000.Αν βρίσκετε συναρπαστικό τον συναγωνισμό, θυμίζω ότι δηλώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος του μήνα (δηλώνετε το nick που χρησιμοποιείτε στο Party, σε αυτό το thread).(grail1984, περιμένω απάντηση με καλό cash! GL ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JPan Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Congrats Βασίλη, εντυπωσιακό σερί!!! Ευχαριστώ για την δεκαετία που μου αφαίρεσες.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Congrats Βασίλη, εντυπωσιακό σερί!!! Ευχαριστώ για την δεκαετία που μου αφαίρεσες.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts