Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Party Poker Leaderboard

baskont

Recommended Posts

Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές το τελευταίο διήμερο στο leaderboard, κυριως επειδή είχε προβλήματα το Network και πολλά τουρνουά ακυρώθηκαν. Η βαθμολογία ανανεώθηκε, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την τσεκάρουν.

Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχών. Αν νομίζετε πως στο επόμενο 10ήμερο (το leaderboard ολοκληρώνεται στο ξημέρωμα της 10ης Ιουλίου) μπορείτε να διεκδικήσετε μερίδιο από τα 2.000 ευρώ που θα μοιραστούν οι 4 πρώτοι της βαθμολογίας, απλώς αναγράψτε το nickname σας εδώ και... gl!

Να σημειώσω πως και το Party Poker θα διοργανώσει καινούριο Leaderboard τον Ιούλιο (από 10 Ιουλίου μέχρι 10 Αυγούστου) με τα ίδια έπαθλα. Θα ισχύσουν όμως περισσότερα τουρνουά (θα συμπεριλάβουμε και τα turbo και αυτά που έχουν μικρότερο GTD έπαθλο), όπως το ζητήσατε πολλοί από εσάς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν βλεπω να εχει περαστει μια βαθμολογια μου της Δευτερας (27/06).προκειται για cash 138$ περιπου,το τουρ ειχε ολοκληρωθει κανονικα δεν υπηρχαν προβληματα τοτε.

nice move για το επομενο leaderboard :D

bad69beat4u

δεν βλεπω να εχει περαστει μια βαθμολογια μου της Δευτερας (27/06).προκειται για cash 138$ περιπου,το τουρ ειχε ολοκληρωθει κανονικα δεν υπηρχαν προβληματα τοτε.

nice move για το επομενο leaderboard :D

bad69beat4u

δικο μου λαθος,δεν ειχα προσεξει οτι το gtd ηταν χαμηλο.

Δημοσιεύθηκε ανανεωμένη βαθμολογία, όπου έχουμε πάλι αλλαγή στην κορυφή! Ο grail1974 κέρδισε ένα 4.500GTD (cash $1296) και πέρασε για έναν πόντο μπροστά! Μπράβο φίλε!

Ο bad69beat4u πέρασε 3ος, ενώ είχαμε πρωτιά και από τον jpant13 (1ος σε $5.000GTD, έπαθλο $1.163).

Το Leaderboard ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου (συμπεριλαμβάνονται δηλαδή και τα τουρνουά που διεξάγονται στις 9 Ιουλίου).

Είχαμε και νέα συμμετοχή στο πρωτάθλημα, από τον HPanigma, Χάρη πήρες βαθμούς για ένα cash που έκανες στις 30 Ιουνίου, θα συμπεριληφθεί στην επόμενη ανανέωση της βαθμολογίας.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του leaderboard! To τελευταίο τουρνουά που μετράει είναι το $2.000 GTD, στις 4:00 το πρωί της Κυριακής, ενώ αμέσως μετά από αυτό το τουρνουά ξεκινά το επόμενο leaderboard, που θα διαρκέσει από τις 10 Ιουλίου, μέχρι τις 10 Αυγούστου, με τα ίδια ακριβώς έπαθλα!

Για το νέο leaderboard, γίνεται δεκτή η αίτηση σας να συμπεριλάβουμε στα τουρνουά που δίνουν βαθμούς στο Leaderboard και τα turbo (speed, όπως λέγονται στο Party), ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής.

Δηλαδή με την έναρξη του νέου Party Poker Summer Camp, τα τουρνουά που ισχύουν είναι αυτά που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

- Είναι Texas Hold'em No Limit

- To buy in τους (χωρίς το fee) είναι από $1 και πάνω

- Έχουν guaranteed έπαθλο από $500 και πάνω.

Όλοι οι παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρώτο Leaderboard, αυτόματα εγγράφονται και για το νέο. Όσοι καινούριοι θέλουν να συμμετάσχουν, θα υπάρχει νέο thread για συμμετοχές, από τη στιγμή που θα δημοσιεύσουεμ την επίσημη ανακοίνωση του 2ου leaderboard. Θα έχει γίνει μέχρι το βράδυ.

Ανανεώνω σε λίγο και τη βαθμολογία του leadeboard που τελειώνει σήμερα για να μπορείτε να κάνετε τους υπολογισμούς σας και να δείτε τι χρειάζεστε την τελευταία ημέρα.

Ανανεώθηκε η βαθμολογία, μέχρι και τα τουρνουά που έγιναν χθες. Έχουμε μάχες για τις θέσεις, οι mousakas84 και En1gma86 πλησιαζουν στα έπαθλα, ενώ ο bad69beat4u με δυο καλά cashes σήμερα μπορεί και τη δεύτερη θέση (εγώ δεν θα παίξω, λόγω δουλειάς στα updates του Greek Poker Cup, οπότε grail1974, λογικά είσαι ο νικητής).

Φίλε, θα προσθέσω το cash που μου είπες στην επόμενη ανανέωση, τα τελικά αποτελέσματα δηλαδή, που θα βγουν αύριο το μεσημέρι.

οκ Βασίλη, ευχαριστώ. Αν και δεν ήταν καλό που είσουνα off μετά τη Δευτέρα. Ελπίζω να "ρεφάρεις" στο leaderboard του Ιουλίου. Καλή συνέχεια

απο οτι βλεπω δεν εχει περαστει ακομα η τελικη βαθμολογια του πρωτου leaderboard και σε συνδυασμο με το οτι δεν μου εχουν μπει χρηματα στο account μου να υποθεσω οτι εμεινα εκτος 4αδας η οτι απλα τα χρηματα θα μπουν οταν ανανεωθει η βαθμολογια(οπου ελπιζω να εμεινα στην 3η θεση η εστω στην 4η)?

καλο αυτο,απλα επειδη δεν εκανα καποια καλη βαθμολογια την τελευταια μερα με ενα καλο cash απο τους παικτες στις θεσεις 4,5 μπορει να με περασαν.

congrats για την πρωτια σου και τις επιδοσεις σου btw

Γυρίζω σε 2 ώρες από συνέντευξη με Ντίκο και δημοσιεύω τα τελικά. Τα έπαθλα θα μπουν μέσα στην εβδομάδα στους νικητές (μέχρι Παρασκευή απόγευμα).

Δημοσιεύθηκαν τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου Party Poker Summer Camp, που διήρκεσε από 10 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου 2011!

http://pokerland.gr/party-poker-summer-camp

Άξιος νικητής ο grail1974 (262.85 βαθμούς), που εκτός από τα €1000 της πρώτης θέσης, απεκόμισε και καθαρά κέρδη περίπου $2.400 συμμετέχοντας σε 130 MTTs (avg buy in $31, ROI πάνω από 60%)!!!

Στη δεύτερη θέση εγώ (baskontbg, 246.11 βαθμούς), με $2.800 καθαρά κέρδη κατά τη διάρκεια του leaderboard (avg buy in $30, ROI 75% περίπου σε 150 τουρνουά), κερδίζω και τα €600 της δεύτερης θέσης.

Στην τρίτη θέση ο bad69beat4u (190.71) με $3000+ καθαρά κέρδη σε 80 τουρνουά, πάνω από 130% ROI! Κερδίζει και €300 για την τρίτη θέση στο Leaderboard

Στην τέταρτη θέση ο vassilis21 (142.71 βαθμούς) που έπαιξε μόλις 42 τουρνουά (καθαρό κέρδος $300 περίπου), κερδίζει τα €100 της τέταρτης θέσης στο leaderboard.

Παρακαλώ στους νικητές να μου στείλουν PM με τον αριθμό τηλεφώνου τους, για να επικοινωνήσουμε σχετικά με το πως θα λάβουν τα έπαθλα που κέρδισαν από το Party Poker Summer Camp του Ιουνίου.

• 2 weeks later...

φίλε baskont δεν εχω πάρει ακόμη τα 100 ευρώ από την 4 θέση του ιουνίου . σου εχω στείλει pm αργοπορημένα γιατί είχα κάτιάλλες υποχρεώσεις εκτός πόκερ και δίνω τηλέφωνο όπως ζητησες και σου προτείνω να περαστούν τα 100 ευρώ στο λογαριασμό μου partypoker είτε στην πόκερσταρς αν σε βολεβει..σου γράφω τα ονόματα των λογαριασμό μου. αν προτιμάς άλλο τρόπο στείλε πμ είτε πάρε τηλέφωνο.