PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 έπαιξα στο λουτράκι πρώτη μ φορά το satelite κ έχασα στην 16 θέση .το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν έκανα λάθος η όχι σε κρίσιμα χέρια ,,,1:έχω Κκ ΣΤΟ BB με τα βλιντ 75/150 κ έναν λιμπερ κ ένα ραισερ στα 600..stuck 4800 μάρκες απόφαση αλλ in ...2:έχω 44 cut οφφ βλινδς 200/400 ante 50 στυκκ 5900 αλλ ιν χωρίς δράση πίσω μ 3:exw j5 στο bb blinds 200/400 άντε 50 stack 1800 λίμπ αλλ in μπροστά μ μετά από κανα 5 λετπο σκέψη fold 4:q9 στο sb 200/400 άντε 50 στακκ 1800 κάνε σε δράση λίμπ αλλ in 5:a10 στο ββ βλινδς 400/800 ante 100 stack 9000 το button all in 3000 i call 6:utg AA βλινδς 400/800 άντε 100 stack 5800 raise 2000 7:aq sb blinds 400/800 άντε 100 stack 5100 αλλ ιν το button με στακκ 6000 η call ευχαριστώ...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 περιμένω γνώμες..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 2,5,6,7 είναι στάνταρ .. Τώρα στο 3 δν κατάλαβα έχει κάνει ένας limp και ο άλλος all ιν??Στο 1 πάλι τ play δν είναι κακό αν και μπορείς να κανείς only call για trap Και στο 4 πιστεύω ότι είναι shove από το sb !!Αυτά κατά τν γνώμη μ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Παναγιώτη τα χέρια που μας δείχνεις είναι σωστά για μένα όλα..θέλω να σε ρωτήσω αν μπορώ για τα προκριματικά εκεί..α) το cap συμπληρώθηκε; πόσοι παίκτες ήταν;β) βρήκες θέση αυθημερόν ή γράφτηκες νωρίτερα;γ) το βρήκες τούρμπο το τουρνουά; πόσα χέρια ανά λέβελ ή ώρα μέτρησες;δ) ήταν εύκολο το field ή βρήκες και καλούς παίκτες; Τζογάραν ή παίζαν σωστά;Θέλω να παίξω τα live προκριματικά και επειδή είμαι λίγο μακριά θέλω να ξέρω αν αξίζει ο κόπος να κάνω τόσα χιλιόμετρα. Και αν κάποιος άλλος έχει να μας πει την γνώμη/εμπειρία του θα ήμουν υπόχρεος.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
streetAcer Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 πόσα άτομα συμμετείχαν στο sat?Τι έγινε τελικά στη συνέχεια στα χέρια που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω. Θα προσπαθήσω να πω την γνώμη μου εκτιμώντας.1. Μέσα στο ποτ έχεις 975. Περίπου το 20% του στακ σου. Είναι σωστό το all-in. 2. Το ποτ έχει (με 10 ante) 1100. Πάλι 20% του στακ σου. Είναι σωστό το all-in και εδώ αν αυτοί που μένουν να μιλήσουν έχουν παρόμοιο στακ με σένα. 3. το στακ το δικό σου όποιο κι αν είναι (γιατί δεν γίνεται κατανοητό ποιό είναι) είσαι autofold. Σε sat δε σε ενδιαφέρει να έχεις τις πιθανότητες να διεκδικήσεις την πρωτιά αλλά να έχεις μπροστά σου μάρκες. Έχεις 9 χέρια ακόμα μετά από αυτό για να τα σπρώξεις.(αν είσαι εσύ αυτός με τα 1800)4. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Αν όλοι έχουν πάει πάσο μέχρι εσένα, είσαι auto-all-in.5. Είναι σχεδόν 100% call. Εκτός αν έχεις βάσιμες πληροφορίες ότι είσαι απέναντι σε πολύ σφιχτό παίκτη. 6. Λάθος. Είσαι all-in γιατί το ίδιο θα έκανες με any A και με any pair. To μικρό raise δείχνει εξαιρετική δύναμη με αυτό το στακ. Δεν θες να δείξεις αδυναμία εδώ αλλά να πάρεις ένα call.7. Είναι στανταρ all-in ακόμα κι αν είχε κάνει all-in πριν από σένα το button εκτός κι αν έχεις read για τον αντίπαλο. Το θέμα είναι ότι ήσουν short όλη την διάρκεια από ότι φαίνεται. Αν κάπου πρέπει να εστιάσεις είναι στο να μαζέψεις μάρκες νωρίτερα. Και στο σημείο που το ποτ έχει πάνω από 1000 να βρεις τρόπους να το κλέβεις. π.χ. από τα 9000 που ήσουν με 3 steals πρίν φτάσει το button σε σένα θα είχες 15500 και το call στα 3000 δε θα σου στοίχιζε το ίδιο. Φέρνω παράδειγμα, μην το πάρεις τις μετρητοίς. Δε ξέρω τι έγινε σε εκείνα τα χέρια. Απλά σου δείχνω τι επιρροή θα είχε στο παιχνίδι σου ένα πιο υγιές στακ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 φίλε γιώργο το καπ δεν συμπληρώθηκε είμασταν 37 κ ξωρες πριν π φτάσαμε είχαν γραφτεί λιγότεροι απ τους μίσους ..το τουρνουά ήταν πιο τυρβο κ απ τα turbo κ yphrxe ένα επίπεδο η πολύ καλό η πολύ κακό..έβλεπες φοβισμένους παίχτες έβλεπες κ τζογαδόρους..αλλά σίγουρα θέλει τύχη κ όχι λάθος έκανα μερικά λάθη στην αρχ παρασυρόμενος από τη δράση αλλά δν μ στοίχησαν πολύ... αλλά έπεσα σε δύσκολες αποφάσεις κ έφαγα κ το sackout μου τα χέρια ανά ώρα δν μέτρησα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι νόμιζες ότι άλλαζε κάθε 5 λεπτά π σημαίνει ότι δν ήτνα πολλά ίσως κ κάθε 10 να άλλαζε καλή εμπειρία είχα βγάλει κ το βου ιν απ το κας από έναν κύριο μεγάλης ηλικίας κ όλα οκ προσωπικά εγώ πλωων θα το προσπαθήσω στο ίντερνετ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 nerig έχει λιμπαριε ένας σφιχτός παίχτης κ έχει πάει αλλ ιν ένας άλλος με ικανοποιητικό στακκ εκεί ξέρω ότι είμαι κομμιτεδ στο bb αλλά δν μ πήγε καρδιά να το παίξω εκεί το τουρνουά το έπαιξα με το q9 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
betonme Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 για ποιο λόγο στο 2 πας ρέστα 15bbs ενώ στο 6 με 7bbs κανείς απλά raise ?? αν είχες εκεί 44 να φανταστώ πάλι θα έκανες raise στα 2.000 σωστά ?? γενικά όταν είσαι για ρέστα παίζεις ρέστα με ότι κ να έχεις..επίσης στο 1 32bbs ρέστα μου φαινοντα πολλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 street acer στο 3 έχω στακκ 1800 στο 4 έχει limparei ένας μπροστά μ κ ένας άλλος πάει αλλ ιν κ με καλυπτουν κ οι δύο κ shortstack το αλλ ιν...betonme απ τη στιγμή π έχουν μπει τα άντες στο παιχνίδι δν metrame σε ββ αλλά στην μεταβλητή M π εκείνη τη στιγμή ήταν 5.6 στα 9 atoma δλδ σχεδόν 6 γύρους epiviwshs οπότε τα 44 ta θεώρησα καλή επιλογής χωρίς δράση μέχρι το κυτ off για all ιν.. στο 6 απλά επειδή είχα αλλάξει τραπέζι κ ήταν loose αποφάσισα να πιάσω κάποιον π δν ξέρει τη σημάνει το μην raise με τοso μικρό stack χωρίς επιτυχία Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 δεν έκατσα να πω αν έφαγα sackout η σε τη χέρια έπεσα γιατί δν έχει σημασία... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
betonme Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2011 με τα 4ρια καλά έκανες..δεν είπα το αντίθετο..απλά θα έπρεπε να πας ρέστα και με τους άσσους αυτό εννοούσα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 ναι μετά το συνηδειτοποίησα αλλα εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα οτι το επιπεδο ειναι χαμηλο για να καταλαβουν την κινηση κ το ββ ειχε πολλεσ μαρκεσ κ ισως καλουσε κ χωρις καλο φυλλο απλα δν το καταλαβα οπως το εθεσες πριν.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 street acer η αλήθεια είναι ότι στα αρχικά στάδια δν μπόρεσα να προσαρμοστώ αμέσως κ στο 1 με τους ρηγάδες έπαιξα φοβισμένα ίσως να πρεπε να κάνω 3 βετ να πάρω 1 καλλ εκεί κ ίσως να διπλασιάσω..έπιασα κ αλλά καλά φύλλα αλλά δν πήρα call στη συνέχεια άλλαξα τραπέζι κ εκεί π λες για της 9 χιλιάδες γινόταν χαμός γτι ήτνα όλοι shortstack ..γενικώς το toyrn ήτνα τόσο turbo (20 λεπτά) π δν προλαβαίναμε να κάνουμε γύρο οπότε χρειαζόσουν τύχη....εκεί με τα 44 περνώ call από a3 με άσσο στο river με το a10 πέφτω σε 1010 με 10 στο flop κ στο aq πέφτω σε ακ...δλδ τα παιδιά είχαν τοπ range για το stack τους κ εγώ απλά δν μπορούσα να μην μπω....θέλει κ τύχη δν πειράζει νεχτ time Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
streetAcer Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 for sure man...πάντως πραγματικά στα live turbo είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να ανοίξεις το range κάνοντας το παράλληλα και πετυχημένα και χωρίς να ρισκαρεις το τουρνουά σου. gg next time. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ Κ***TURBO ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΛΆΘΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΟΠΌΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΑΊΖΩ ABC ΆΝΤΕ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΝΑ ISOLATION ΣΕ ΚΑΝΑ ΘΎΜΑ Κ ΌΤΑΝ ΑΝΈΒΟΥΝ ΤΑ BLINDS ΤΌΤΕ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΞΎΛΟ Π ΈΧΟΥΜΕ ΦΤΙΆΞΕΙ Κ IMAGE Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 θα μπορούσε να μας ενημερώσει κάποιος αν τα προκριματικά super satellite Τετάρτη 6 Ιουλίου13:00, Main Event - Day 1A, buy in €1000+100, cap 10019:00, Super Satellite: 5 θέσεις για το Main Event, buy in €150+15, cap 40Πέμπτη 7 Ιουλίου13:00, Main Event - Day 1B, buy in €1000+100, cap 10019:00, Super Satellite: 5 θέσεις για το Main Event, buy in €150+15, cap 40θα γίνουν σίγουρα ;γιατί άκουσα ότι αν συμπληρωθούν οι θέσεις δεν θα γίνουν. Ποτέ μπορούμε να το μάθουμε αυτό ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2011 Όπως επίσης και πότε θα ανοίξουν οι εγγραφές για αυτά τα 2 Super Satellite Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts