Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

100x3.30R 180man Pokerstars Stacking

tavou

Recommended Posts

καλησπέρα κi από μένα και good luck πάνω από όλα...τα 3.3 rbuy της σταρς για μένα τουλάχιστον είναι τρομερά προσοδοφόρα....το θέμα είναι τη στρατηγική θα ακολουθήσεις πρώτα από όλα στο rbuy period , στο middle stage πριν bubble κ φυσικά στο final table ... θέλουν όμως υπόψιν μεγάλο volume κ υπομονή γιατί η διακιμανση είναι πολύ μεγάλη...γενικώς θα λεγα πως δεν είναι δύσκολα σε field tour ...ίσα ίσα!!!

η μόνη δυσκολία για μένα πιστεύω πως είναι ο turbo χαρακτήρας που απλά αυξάνει τον παράγοντα τύχη...θα σου παραθέσω κάποια πράγματα από όσα έχω δει εκ πείρας από τα συγγεκριμένα τουρ κ ελπίζω να σε βοηθήσω...καταρχάς τα 1000$ θεωρώ εκ πείρας πως είναι οκ αν παίζεις σωστά κ λίγα tbls ανά μέρα ΑΛΛΆ είναι λίγα εάν παίζεις π.χ 5-6 τουρ ανά ώρα που σημαίνει πως θα χεις λογικά 12-13 + tbls κάθε φορά...αυτό το λέω γιατί...

1ον +tbls χωρίς εξικιωση σημαίνει χειρότερο παιχνίδι από μέρους σου και 2ον δεν συμφωνούν τα δεδομένα αυτά με τη στρατηγική που ακολουθείς απόλυτα...πρώτα από όλα να σου μιλήσω λίγο για το rbuy period ... να χεις στο νού σου πως όλοι στο σημείο αυτό επιθυμούν να χτίσουν το stack τους...αυτό σημαίνει πως θα δουν περισσότερα φύλλα κ θα κυνηγήσουν τα ΠΆΝΤΑ και με οποίο κόστος ειδικά αν είναι αδύναμοι παίχτες...

αυτό σημαίνει πρακτικά το εξής : εάν π.χ έχεις κάποια premium hands κ δεις ότι έχουν γίνει raise reraise η κάποιο ασυνήθιστα μεγάλο raise χωρίς σκέψη shovareis κατά 90% θα πάρεις call από χειρότερο φύλο ...επίσης θα δεις πολλές φορές 3way -4way all in κάτι που για μένα είναι ιδανικές ευκαιρίες ιδικά αν έχω παρά πολύ καλό φύλο η εάν έχω φύλα που μετράνε απίστευτα σε τέτοιες καταστάσεις όπως είναι τα suitted connectors ...

όλα αυτά στα λέω πρώτα από όλα γιατί θεωρώ ότι η τακτική του 1rbuy 1 addon είναι ξεκάθαρα losing strategy για μένα κ θα στο διακαιολογίσω...εδώ ξεκάθαρα πρόκειται για turbo τουρ.εάν πάρεις κεφάλι στην αρχή κ χτίσεις μεγάλο stack έχεις ΤΕΡΆΣΤΙΟ πλεονέκτημα έναντι τον άλλων..ιδαλως θα σε φάνε τα blinds κ θα αναγκαστείς σε μια κίνηση all in απελπισίας με μέτριο φύλο λόγω του Μ factor sou !!!νοιμζω δε χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό...μπορεί το average buy in σου να ανέβει αλλά θα έχεις perissoteres βλέψεις για πρωτιά κάτι που θα πρέπει να ναι ο μόνος σου στόχος...και όχι το itm imo !!!!

όσον αφορά το middle stage θα λεγα ότι μπορείς να σε λίγο πιο loose λόγο των μικρών blind ιδικά εάν έχεις μεγάλο στακκ ( η σημασία του στακκ που σου λεγα) ώστε να δεις περισσότερα φλοπ,καθώς και να προσέξεις λίγο στο κλέψιμο των blinds από θέση καθώς είναι σχετικά μικρά τα blinds κ μπορεί να πάρεις call από πιο μέτρια φύλλα, οπότε καλό είναι να χεις πάντα φύλλο..όσο πλησιάζει το bubble το game διαφοροιείται σε push /fold καταστάσεις...εάν έχεις στακκ μεγάλο είναι το σημείο που πρέπει να πιέσεις σε λογικά πλαίσια κ από θέση συνήθως ενώ εάν είσαι οριακός νομίζω ένα tight game περιμένοντας την κατάληλη σιτγμή να shovareis πάντα αποδίδει....

τώρα για το late stage αυτό που θα σε συμβούλευα είναι πάντα το tight game γιατί σε αυτό το σημείο οι παίχτες δύσκολα ρισκάρουν κ προσέξουν να βρουν την κατάληλη ευκαιρία να φτάσουν όσο πιο ψηλά...το πιο σημαντικό βέβεα είναι καθορίσεις τα range κυρίως στα shove all in των αντιπαλλων σου..και αυτό σημαίνει παρακολουθήσει κ σημειώσεις για όλους τους παίχτες....κ κυρίως μην φοβάσαι τους regulars και θα σου εξηγήσω το λόγο...οι περισσότεροι από αυτούς είναι αυτό που λέμε rakeback pros με οριακά κερδοι αν δεις τα stats τους ...παίζουν επί το πλείστον 24+ tbls σε διάφορα stakes με αποτέλεσμα να μην σκέφτονται ιδιαίτερα σε πολλές καταστάσεις να shovaroun με πολύ οριακά φύλλα του τύπου α6-α7 off κj suitted any suttied κ.τλ. είτε για να κλέψουν blinds είτε γιατί το Μ τους έχει πέσει στα 10 ββ ...

με αλλά λόγια γνώση του range του κάθε παίχτη =μέγιστη επιτυχία...ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά...αν θες κάτι pm .....GOOD LUCK !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

John Artega παίζω 10 tables μαζί ευτυχος το βράδυ ανοίγουν κάπως γρήγορα !!!

Για να φτάσεις final 3 όπως βλέπεις και πάνω στην εικόνα αυτά που βγήκα 2ος και 5ος έτρεξαν πάνω κάτω 140 λεπτά άρα εκεί γύρω βάλε :)

Τώρα για ROI δεν ξέρω αν καπιος ξέρει αλλά εμένα μου φενετε μπέρδεμα λόγο τον rebuys γιατί και άλλους παίχτες να κοιτάς δεν ξέρεις με ποσά rebuys παίζουν για να βγάλεις ικανοποιητικά αποτελέσματα ! Οποίος γνωρίζει ας μας πει :)

Καλημέρα :D

το roi σε σε αυτά τα τουρς από τους καλούς regulars κυμαίνεται από 20% έως και 40% μερικές φορές.οτιδήποτε πάνω από 30% είναι κομπλέ αν ψαχτείς λίγο θα βρεις ποιοι είναι αυτοί...βέβαια υπάρχουν κ κάτι μικροεξαιρέσεις όπως πχ ένας αργεντινός π τσέκαρα με ροι εξωπραγματικό 56% σε τεράστιο δείγμα...

sport billy ευχαριστώ για της συμβουλές και πάνω από όλα που έκατσες να γράψεις τόσο μεγάλο κείμενο :)

για το πρώτο σκέλος λοιπόν μπορεί με το τουρ να μην είμια τόσο εξικιωμένος αλλά με το 10tabling είμαι εφόσον παίζω παρά πόλη καιρό 10+ tables :)

Επίσης στο 3way και 4way κανείς λάθος ... περισότερο 5way και family all in βλέπω χαχαχα :P

όσον αφορά middle stages ti καλό ti μέτριο ti τέλειο stack να έχεις σχεδόν κάθε απόφαση είνια push / fold άρα εκεί σωστά όπως είπες βρίσκουμε σωστά spots για να κλέβουμε blinds !

Αλλά στο bubble αν έχω stack ποτέ tight ...πιέζω συνεχώς αυτούς που φενετε ότι φολδάρουν για να μπουν itm :) Εκτός αν είμαι psilodead και με πιέζουν αυτοί :P

Και όσον αφορά αυτό που είπε για τους 24+tables χτες βαρέθηκα να βλέπω platinum star και supernova με 25+ και 35+ tabling :P

Σου στέλνω ΠΜ αν έχεις skype να τα λέμε και εκεί ;)

γενικά έχει πολλά για να checkareis stats opr sharkscope κ.τλ. το θέμα είναι αν θες να δεις μόνο στα στα συγγεκριμένα τουρ το roi τους...δεν το χω ψάξει μάλλον το pokerprolabs το προσφέρει αυτό αλλά και πάλι όπως θα δεις το profit σε αυτά τα τουρ όπως κ σε κάθε rbuy είναι στο περίπου γτ πολλοί απλά χρησιμοποιούν το μέσω όρο buy in του συγκεκριμένου τουρ...πράγμα που σημαίνει εάν esi έχεις κάνει 4rbuys +1 add on δεν το υπολογίζει....ελπίζω να κτλβες...

να τον ακούς τον κεχ είναι πεχτούρα κ πατριώτης χεχεχεχε όπως κ ο potis :lol:

5ο Update

Halfway down

Συνεχίζουμε όμορφα μετά το χτεσινό session αν και ένα τραπέζι έφυγε στο bubble με 9Q vs 8Q και μπορεί να το σήκωνα αυτό αν εμπενα itm :P χαχαχα

Σήμερα είχα πολλά τραπέζια με ελληνικό κλίμα έχοντας potiss john4kos8 g13sakis και άλλους έλληνες :)

ωραίο cooler αλλά είχαμε καλή ψυχολογία

atq4o.png

2qn32uv.jpg

10 tables session με 6 add ons = 86.04$

2 itm 18ος και 3os = 223.22$

Session profit =+137.18$

Staking bankroll before session = 1166.27$

Staking bankroll after session =1303.45$

50 more tables to go :)

misailidis από την αρχή είχα πει ότι θα ακολουθήσω 1R 1A στρατηγική άρα σε οποίο bustaro πριν το add on το κλείνω :)

Loukas 6 effective ΒΒ shove με 4J σε 12 effective BB stack στο 3way δεν είναι κάρφωμα :)

Αν έχεις wizard δες το hand 100% of our range push εκεί :)

στα μούτρα όλα παρακαλώ :D

6ο Update

AA and KK are bad :)

Παρά την ατυχία που τρέχαμε όπως φενετε στο γράφημα 1 καλό timing έφερε μια 6ι θέση που έκανε κερδοφόρο το session :)

mvkmec.png

2wn3hhz.jpg

10 tables session με 7 add ons = -89.23$

2 itm 16ος και 6ος = 111.51$

Session profit = +22.28$

Staking bankroll before session =1303.45$

Staking bankroll after session =1325.73$

:) :) :)

ο καλύτερος regular σε αυτό το τουρ είναι κύπριος. ((ο djpepsi28 ) Υπήρξε ο καλύτερος cash παίκτης στην Πάφο και άφησε τα κέρδη από εκεί για να επικεντρωθεί σε αυτό το 3 ριμπάι τουρναμεντ. (το επίπεδο του κατ εμένα που τον έχω δει να παίζει είναι στους κορυφαίους 5 έλληνες παίκτες ενεξαρτητος stake . Καθόλου τυχαία τα αποτελέσματα!! )

φαίνεται απίστευτο!!! σε λιγότερο από 2 χρόνια $50000 κέρδη από 3 ριμπάι τουρναμεντ!!!

djpepsi28 (PokerStars) statistics

Statistics includes scheduled PokerStars MTT poker tournaments and PokerStars SNG tournaments. (SNG min. 36 players).

* Please see coverage for what tournaments are tracked and included in your statistics.

Period

Full Tracking Last 120 days Year 2011 Year 2010 Year 2009 Year 2008 Year 2007 ? < 2007 2011 June 2011 May 2011 April 2011 March 2011 February 2011 January 2010 December 2010 November 2010 October 2010 September 2010 August 2010 July 2010 June 2010 May 2010 April 2010 March 2010 February 2010 January 2009 December 2009 November 2009 October 2009 September 2009 August 2009 July 2009 June 2009 May 2009 April 2009 March 2009 February 2009 January 2008 December 2008 November 2008 October 2008 September 2008 August 2008 July 2008 June 2008 May 2008 April 2008 March 2008 February 2008 January 2007 December 2007 November 2007 October 2007 September 2007 August 2007 July 2007 June 2007 May 2007 April 2007 March 2007 February 2007 January 2006 December 2006 November 2006 October 2006 September 2006 August 2006 July 2006 June 2006 May 2006 April 2006 March 2006 February 2006 January

with estimated RA expenses (and bounties in FTP Knockouts) without estimated RA expenses (and bounties in FTP Knockouts)

View by Game

Game Size All Holdem NL Holdem L/PL Omaha Omaha HiLo Other Games

ITM Finishes

1st 82

1st ties 34

2nd 105

3rd 63

4-10th 456

MTT Avg. Finish%

Early 1% (10%)

EM 7% (20%)

Mid. 48% (40%)

ML 30% (20%)

Late 14% (10%)

Game * Prizes Profit ROI ABI AFS R/A ITM ITM

Hold'em NL $139,353 $47,760 52% $11 384 79% 1285/8504 15%

Hold'em L/PL $0 $0 0% $0 0 0% 0/0 0%

Omaha $4,188 $2,325 125% $15 318 72% 36/125 29%

Omaha Hi Lo $804 $545 211% $24 227 64% 3/11 27%

Other $844 $205 32% $23 677 4% 8/28 29%

$145,189 $50,835 54% $11 383 78% 1332/8668 15%

καλημερα,

να κανω μια ψιλοασχετη ερωτηση?τελικα υπαρχει +ev graph σε mtt ?Νομιζα οτι μονο σε stt υπηρχε αφου το hm δε μπορει να αναγνωρισει τι γινεται στα αλλα τραπεζια.

Ευχαριστω(οι ευχες αρχισαν να αποδιδουν tavou !!)

@misailidis kostas

παίζω 1R 1A πρώτον για να γίνετε πιο εύκολη η διαδικασία του staking και δεύτερον γιατί θέλω να δω αν είνια εφικτό με αυτήν την στρατηγική ώστε να ξέρω και καλύτερα τα κέρδη μου αφού έχω ορίσει εγώ το stadar average buy in μου :)

@vkiller

τον τσέκαρα pokerprolabs μόνο γιαυτό το τουρ πράγματι είναι στους top και αυτός :)

@dims

Δεν ξέρω τη παίζει με το holdem manager γιατί εγώ poker tracker έχω :)

7ο Update

Variance lesson :)

Ας πούμε ότι είναι κάποιος καινούργιος στο poker και κάνει το πρώτο session του και παθαίνει αυτά :) ποιος το κατηγορεί μετά που θα βγάζει τον πόνο της ζωής του στο κάθε forum ?

short term results sucks :)

1.http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3443367

2.http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3443369

3.http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3443370 όραμα ειδε ο τύπος με το 78 ...

και τα δuο ποιο αγαπημένα μου που όπως είπα και στον antonios στο skype το να έχεις pocket pair στο BB μόνο ότι θα χάσεις σημενει :)

4.http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3443372

Και beat of the day :D

5.http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3443373

:) :) :) :) :) :)

σάπιο ev γράφημα επειδή πήρα ένα 30-70 στα αρχικά stages που είχα πολλά bbs :P

293wnwg.png

fephtv.jpg

10 tables session me 9 add ons = 95.61$

no itm :)

session profit = -95.61$

Staking bankroll before session = 1325.73$

Staking bankroll after session = 1230.12$

OH YEAH :D:P

@dmelisourgos

θα ανεβάσω το γενικό graph όταν παίξω και τα 100 :)

8o Update

Μια από τα ίδια :)

Εκεί που λες ότι οκ χτες ήταν μια άσχημη μέρα χωρίς καθόλου run good έρχετε η σημερινή να αποδείξει ότι δεν υπάρχει σταματιμος :) χαχα EV graph τα λέει όλα :)

55o4xw.png

30k566e.jpg

10 tables session με 9 add on =95.61$

1 itm 9os = 30.47$

session profit = -65.14$

Staking bankroll before session = 1230.12$

Staking bankroll after session = 1164.98$

:)

Δεν ξέρω τα φίλτρα έχω holdem manager δυστυχώς . Απλά το λεω για μετά τα 100-200 επειδή σε βλέπω σε πολλά κόλπα με stack μικρότερο από 8M και αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να έχεις πιέσει λίγο περισσότερο πιο πριν, τουλάχιστον όχι τους req .