Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Χαλάρωσε... πόκερ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !

Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον MannerBoy με τη νέα του ιδιότητα στο Pokerland!

Αυτό που μου άρεσε στον Γιώργο και αντιλήφθηκα από τις συζητήσεις που είχαμε μεταξύ μας, είναι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του και τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα, τοποθετεί το πόκερ στις σωστές του διαστάσεις.

Δηλαδή δεν το αναγάγει στο Α και το Ω της ζωής του. Για αυτόν πρώτα είναι η οικογένειά του, οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, και μετά όλα τα υπόλοιπα....

Και μου είχε κάνει εντύπωση κάτι που είχε πει στην κουβέντα: "... μην τρελαθούμε κιόλας δεν είμαστε γιατροί, δεν σώζουμε κόσμο! Πόκερ παίζουμε και βγάζουμε χρήματα!"

Και αυτό νομίζω ότι λέει πάνω-κάτω στο συγκεκριμένο άρθρο:

Χαλάρωσε… Πόκερ παίζουμε!

Έτσι ακριβώς είναι Γιώργο... το πόκερ είναι ένα απίθανο παιχνίδι, για μερικούς μία σημαντική πηγή εισοδήματος, για άλλους ψώρα, τρέλα, χόμπυ αλλά σε καμία περίπτωση όλη μας η ζωή! Παν μέτρον άριστον.

Δημοσίευση

Όντως απλός και συμπαθέστατος o Manner..

Μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η συνέντευξη του και ο τρόπος που προσέγγιζε το παιχνίδι. Με καθαρότητα και χωρίς αυταπάτες..

Είχε δηλώσει κάτι που μου χει μείνει. Στο περίπου "Οι φίλοι σου και η οικογένεια σου δεν καταλαβαίνουν αν είχες ένα φοβερό bad beat ή αν έχασες στο πόκερ. Αυτό που θέλουν είναι να σε βλέπουν ευδιάθετο με κέφι για ζωή.."

Κάποια στιγμή είχα χάσει το μέτρο ξεχνώντας αυτή την θεμελιακή αλήθεια..

Καλωσόρισες λοιπόν MannerBoy και ως αρθρογράφος! Δεν προλάβαμε να τα πούμε στη Γευγελή.. Την άλλη φορά!

Δημοσίευση

poliscas έγραψε:

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Χαλάρωσε... πόκερ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !

Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον MannerBoy με τη νέα του ιδιότητα στο Pokerland!

Αυτό που μου άρεσε στον Γιώργο και αντιλήφθηκα από τις συζητήσεις που είχαμε μεταξύ μας, είναι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του και τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα, τοποθετεί το πόκερ στις σωστές του διαστάσεις.

Δηλαδή δεν το αναγάγει στο Α και το Ω της ζωής του. Για αυτόν πρώτα είναι η οικογένειά του, οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, και μετά όλα τα υπόλοιπα....

Και μου είχε κάνει εντύπωση κάτι που είχε πει στην κουβέντα: "... μην τρελαθούμε κιόλας δεν είμαστε γιατροί, δεν σώζουμε κόσμο! Πόκερ παίζουμε και βγάζουμε χρήματα!"

Και αυτό νομίζω ότι λέει πάνω-κάτω στο συγκεκριμένο άρθρο:

Χαλάρωσε… Πόκερ παίζουμε!

Έτσι ακριβώς είναι Γιώργο... το πόκερ είναι ένα απίθανο παιχνίδι, για μερικούς μία σημαντική πηγή εισοδήματος, για άλλους ψώρα, τρέλα, χόμπυ αλλά σε καμία περίπτωση όλη μας η ζωή! Παν μέτρον άριστον.

stayro ton evales se lathos thesh oxi arthografo alla orthografo eprepe na ton proslaveis.

merika post edw kapoiwn melwn deixnoyn agnoia ths ellhnikhs glwssas.

paraligo na ksexasw ta kaloswrisamta ston giorgo

well come giorgos kai elpizw na mathoyme kai kanena mystiko an kai egw den paizw cash texas alla tha moy fanoyn xrhsima sta toyrnoya

Δημοσίευση

Λίγο άστοχη και εκτός θέματος η παρατήρηση σου genok και προφανώς και η δική μου..

Αλλά δεν θα χαρακτήριζα ακριβώς ορθογραφία τα greeklish που μονίμως χρησιμοποιείς.. Δεν μου κάνουν και πολύ για ελληνική γλώσσα αλλά προσφέρουν φυσικά την ασφάλεια της μη ανορθογραφίας.. :unsure:

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:

Λίγο άστοχη και εκτός θέματος η παρατήρηση σου genok και προφανώς και η δική μου..

Αλλά δεν θα χαρακτήριζα ακριβώς ορθογραφία τα greeklish που μονίμως χρησιμοποιείς.. Δεν μου κάνουν και πολύ για ελληνική γλώσσα αλλά προσφέρουν φυσικά την ασφάλεια της μη ανορθογραφίας.. :unsure:

γιατι το πηρες προσωπικα εγω δεν εννοω εσενα

αν και εχεις κανει το ορθογραφικο σου λαθακι.

παρατηρησε αλλα ποστ να δεις θα σου φυγουν τα μαλλια απο τα ορθογραφικα μαργαριταρια.

αφου το θελεις θα χρησιμοποιω μονο την ελληνικη γραφη.

και οποτε βρεις ορθογραφικο λαθος θα σου πληρωνω ενα buy-in των 5$ σε τουρνουα που εχει το ποκερ τζι αρ και ειναι γκαραντι 12.000$.

βλεπεις οτι αν χρησιμοποιουσα την greeklish θα μπορουσα να γραψω και το ποκερ τζι αρ σωστα(η ευθυνη δικη σου λολ)

τελος δεν ειναι θεμα για διαξιφισμους υποθετω οτι πηρες προσωπικα το λογοπαιγνιο μου προς τον πολισκας και εκανες μεγαλο λαθος εαν αληθευει η υποθεση μου.

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:. Δεν μου κάνουν και πολύ για ελληνική γλώσσα αλλά προσφέρουν φυσικά την ασφάλεια της μη ανορθογραφίας.. :unsure:

αν παρατηρησεις και η greeklish moy den exei orthografika lathh apodidw ti lekseis me thn ellhnikh grafh toys kai thn xrhsimopoiw giati einai koyrastiko na allazeis synexeia apo ellhnika se agglika kai antistofws.

den exw kamia anasfaleia gia thn orthografia moy mporw na kayxwmai oti eimai mesa stoys 100 gia na mhn pw 10 kaleteroys ellhnes orthografoys(ti sto dialo na mhn eyloghsoyme kai ta geneia mas ligo mias kai eimai aksyristos edw kai meres ayrio tha ta kopsw gia na mhn exw pali to dikaiwma na ta ksanaeyloghsw):side:

Δημοσίευση

Δεν χρειάζεται βρε συ genok να χω πάρει το θέμα προσωπικά για να το σχολιάσω. Αρκεί νομίζω το δικαίωμα της γνώμης.

Και όταν κρίνεις το ξέρεις είμαι σίγουρος, οφείλεις να σαι έτοιμος να δεχτείς επίσης την κριτική..

Τώρα δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπλέξουμε σε ειρωνίες και άσκοπες σοφιστείες.. Αν το εννοείς πάντως μου χρωστάς γύρω στα 100 buy in των $5 στο Poker.gr, καθώς ούτε μια από τις λέξεις στο post σου δεν έχουν τόνο.. Και αυτό αν δεν απατώμαι είναι ορθογραφικό λάθος... :dry:

Ακόμα και έτσι πάντως αισθητικά είναι σαφώς μια βελτίωση.. ;)

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:

Δεν χρειάζεται βρε συ genok να χω πάρει το θέμα προσωπικά για να το σχολιάσω. Αρκεί νομίζω το δικαίωμα της γνώμης.

Και όταν κρίνεις το ξέρεις είμαι σίγουρος, οφείλεις να σαι έτοιμος να δεχτείς επίσης την κριτική..

Τώρα δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπλέξουμε σε ειρωνίες και άσκοπες σοφιστείες.. Αν το εννοείς πάντως μου χρωστάς γύρω στα 100 buy in των $5 στο Poker.gr, καθώς ούτε μια από τις λέξεις στο post σου δεν έχουν τόνο.. Και αυτό αν δεν απατώμαι είναι ορθογραφικό λάθος... :dry:

Ακόμα και έτσι πάντως αισθητικά είναι σαφώς μια βελτίωση.. ;)

ακου εχεις δικιο ειναι ορθογραφικο λαθος ο μη τονισμος και το περιμενα να μου το πεις αλλα λογαριασες χωρις τον ξενοδοχο, ο οποιος ειναι η αρνηση μου να χρησιμοποιω το μονοτονικο που επεβαλλαν μερικοι πολ----δες υπακουοντας στον αληστου μνημης χενρυ κισσινγκερ ( ο οποιος ειχε δηλωσει στο κογκρεσσο οτι ο ελληνικος λαος ειναι ο πιο δυσκολοκυβερνητος λαος του κοσμου εξ αιτιας της παιδειας του ) και θα πρεπει ειπε να αλλαξη αυτο γιατι μας γινεται εμποδιο στην ανατολικη μεσογειο και θα το κανουμε αλλαζοντας του την παιδεια του και αρχισαν οι εδω γραικυλοι καταργωντας το πολυτονικο ανευ του οποιου δεν νοειται ελληνικη γλωσσα ( τα κοκκαλα του πλατωνος και αλλων μεγαλων ελληνων φιλοσοφων θα τριζουν).

επειδη λοιπον δεν επιτρεπω σε μερικους(εστω και αν διατηρουν λευκην πολιαν) να αποφασιζουν πως θα αποδωσω τον γραπτο μου λογο αρνουμαι το μονοτονικο και υιοθετησα το ατονικο{οπως και ο φιλος μου αντωνης(αυτος με το 7-2 οφφ)} μιας και το πληκτρολογιο δεν εχει πνευματα και ολα τα σημεια στιξεως

οι τονισμος εξαιρειται του bonus των 5$:laugh: :laugh: :laugh:

επισης δεν νομιζω να εκανα καμια σοφιστεια αλλα μερικες φορες ειμαι με την καλη εννοια σκωπτικος(χωρις ειρωνεια προς τριτους)

Δημοσίευση

Ευτυχώς που διευκρίνησες την απέχθεια σου για το μονοτονικό genok, γιατί ήμουν έτοιμος να κινηθώ δικαστικώς για να διεκδικήσω τα $500 που μου χρωστούσες.. :P

Μεγάλη κουβέντα, πάντως το ατονικό υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο τη γλώσσα μας. Αν δεν μπορούμε να έχουμε πολυτονικό καλύτερο δεν είναι τουλάχιστον το μονοτονικό;

Εκεί που δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι ο μεσιέ Κίσσινγκερ είναι τομαροεξουσιαστής 1ης γραμμής και έχει κάνει εγκλήματα εναντίον της Ελλάδας της Κύπρου και της μισής ανθρωπότητας..

Όρεξη που την έχουμε 7 το πρωί! :)

Άντε καλημέρα!

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:

Ευτυχώς που διευκρίνησες την απέχθεια σου για το μονοτονικό genok, γιατί ήμουν έτοιμος να κινηθώ δικαστικώς για να διεκδικήσω τα $500 που μου χρωστούσες.. :P

Μεγάλη κουβέντα, πάντως το ατονικό υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο τη γλώσσα μας. Αν δεν μπορούμε να έχουμε πολυτονικό καλύτερο δεν είναι τουλάχιστον το μονοτονικό;

Εκεί που δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι ο μεσιέ Κίσσινγκερ είναι τομαροεξουσιαστής 1ης γραμμής και έχει κάνει εγκλήματα εναντίον της Ελλάδας της Κύπρου και της μισής ανθρωπότητας..

ONTWS POLY MEGALO TOMARI O KERATAS ( STHN KYRIOLEKSIA)

Όρεξη που την έχουμε 7 το πρωί! :)

Άντε καλημέρα!

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:

Ευτυχώς που διευκρίνησες την απέχθεια σου για το μονοτονικό genok, γιατί ήμουν έτοιμος να κινηθώ δικαστικώς για να διεκδικήσω τα $500

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ :blink: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Δημοσίευση

Euxaristw gia ta kala logia kai to kalosorisma an kai ... edw eimoun panta , apla mou dothike i eukairia na lew kapoia pragmata apo ena diaforetiko bhma pleon xwris na simainei oti auta pou grafw einai swsta i apolyta. Apla apoteloun prosopikes apopseis.

Elpizw na ta breite endiaferonta

ps. Silencio alli fora na apoklisteis pio nwris :P

Vevaia yparxei panta kai i dynatotita tou ... kafe :lol:

Δημοσίευση

MannerBoy έγραψε:

ps. Silencio alli fora na apoklisteis pio nwris :P

Vevaia yparxei panta kai i dynatotita tou ... kafe :lol:

Ωραία ευχή βρε Manner! :ohmy:

Όσο για το καφεδάκι αν ανέβω Θεσσαλονίκη θα προσπαθήσω να σε εντοπίσω..

Μια απορία που φαντάζομαι έχουν και άλλοι σχετικά με το μπάσκετ. Σε ποια ομάδα παίζεις τώρα και αν ασχολείσαι ακόμη σε επίπεδο πρωταθλητισμού;

Δημοσίευση

Den itan euxi , apla egw apoxwrisa nwris enw esy synexizes akathektos , logiko itan na min exoume xrono na ta poume.

Me to basket stamatisa na asxoloume "epaggelmatika" amesws meta to pagkosmio otan kai emeina stin Ellada gia na spoudasw kai den piga stin ameriki se ena kolegio pou mou edine ypotrofia.

Twra paizw se mia topiki omada stin thes/niki apla epidi... einai arrwstia, epidi exw to mikrobio.

Auto den simainei oti kanw xabale, oi proponiseis einai kathimerines , oi ypoxrewseis polles kai oi apaitiseis (sygkritika me ta megethi) megales afou i omada thelei na anevei katigoria, apla to epipedo den einai toso ypsilo.

Afou den exeis kati programatismeno, mallon tha se prolavw egw kai tha... katevw athina afou kati sxediazw gia tis giortes :)

Δημοσίευση

Οπότε πόκερ και μπάσκετ διεκδικούν το χρόνο σου.. Από τι φαίνεται τα απολαμβάνεις και τα 2..

Όπως κατεβαίνεις για Αθήνα κάνε μια στάση αν είναι και Βόλο να σε κεράσω τσιπουράκι και μεζέ!

Έμενα 10 χρόνια Αθήνα αλλά τον Ιούνη επέστρεψα στη γενέθλια πόλη..

Και έχω ανακαλύψει όλα τα special τσιπουράδικα! :)

Δημοσίευση

Δεν λείπουν ποτέ απ΄τα ενδιαφέροντα οι μαγισούλες.. Σωστα. ;)

Αν τρως και πίνεις πολύ ο Βόλος είναι πόλη που σου ταιριάζει! Θα φροντίσω να χει απ όλα τότε.. Φαι, ποτό σίγουρα, κουβέντες για πόκερ και μπάσκετ και μαγισούλες ολόγυρα! :cheer:

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:

Δεν λείπουν ποτέ απ΄τα ενδιαφέροντα οι μαγισούλες.. Σωστα. ;)

Αν τρως και πίνεις πολύ ο Βόλος είναι πόλη που σου ταιριάζει! Θα φροντίσω να χει απ όλα τότε.. Φαι, ποτό σίγουρα, κουβέντες για πόκερ και μπάσκετ και μαγισούλες ολόγυρα! :cheer:[/quote

απο τον βολο silencio? ωραια πολη πολη με τα ολα της.

εζησα μερικα χρονια (5-6) στην θεσσσαλια (τρικαλα) αλλα πεταγομουν τα καλοκαιρια τεταρτες και σαββατοκυρικα στο βολο με το τραινο ειχα μεινει εντυπωσιασμενος.

να προσθεσω και κατι ακομη ποια ντερμπυ παοκ-αρης μπαρτσα-ρεαλ ρειντζερσ-σελτικ παο-ολυμπιακος

τα ντερμπυ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ 5-6 ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ Α ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Δημοσίευση

MannerBoy έγραψε:

Den itan euxi , apla egw apoxwrisa nwris enw esy synexizes akathektos , logiko itan na min exoume xrono na ta poume.

Me to basket stamatisa na asxoloume "epaggelmatika" amesws meta to pagkosmio otan kai emeina stin Ellada gia na spoudasw kai den piga stin ameriki se ena kolegio pou mou edine ypotrofia.

Twra paizw se mia topiki omada stin thes/niki apla epidi... einai arrwstia, epidi exw to mikrobio.

Auto den simainei oti kanw xabale, oi proponiseis einai kathimerines , oi ypoxrewseis polles kai oi apaitiseis (sygkritika me ta megethi) megales afou i omada thelei na anevei katigoria, apla to epipedo den einai toso ypsilo.

Afou den exeis kati programatismeno, mallon tha se prolavw egw kai tha... katevw athina afou kati sxediazw gia tis giortes :)

να γραφεις ελληνικα γιατι οπου ναναι θα σε περιλαβει ο silencio:( :( :( :( και τα θα τα ακουσεις για τα καλα:laugh: :laugh: :laugh:

silencio τηρεις 2 μετρα και 2 σταθμα μονο εμενα κατσαδιαζεις?:blink: :blink: :blink:

Δημοσίευση

Έλα βρε συ genok παρεξήγηση.. Θα μου βγάλεις και τη φήμη του στραβόξυλου.. :angry: :silly:

Όσο για τα ντέρμπυ Νίκης Βόλου - Ολυμπιακού, όντως πολύ έχθρα και πολύ ξύλο, κυρίως παλιότερα που ήταν σχετικά ακμαίες οι ομάδες γιατί πλέον ΒΟΛΟδέρνουν! :)

Και επειδή αρκετοί έχουν ακουστά για την αντιπαλότητα ας αναφέρω και τον κύριο λόγο.

Ο Βόλος είναι μοιρασμένος σε 2 δήμους που χωρίζονται από έναν χείμαρο τον Κραυσίδωνα.. Αριστερά αυτού είναι ο δήμος της Νέας Ιωνίας, πρώην προσφυγικό καταφύγιο και φυσική έδρα της Νίκης Βόλου και δεξιά ο δήμος Βόλου με "επίσημη" ομάδα τον Ολυμπιακό Βόλου - ο οποίος σημειωτέον έχει χωριστεί πλέον σε 2 ομάδες, υπάρχουν δηλαδή 2 Ολυμπιακοί Βόλου στην ίδια πόλη!!! - :lol: Μπάχαλο..

Να σημειώσω επίσης την θρυλική έχθρα Βόλου - Λάρισας και Νίκης Βόλου - Λαμίας - για τα μάτια ενός μπαράζ... -.

Όσοι ξέρουν το κλασικό γήπεδο της Νίκης λέγεται "κλουβί" και οι λόγοι προφανείς.. Σε αγώνα έχω δει οπαδό να αρπάζει επόπτη από το λαιμό μέσα απ τα κάγκελα με κεφαλοκλίδωμα θανάτου! Υπάρχει και το θρυλικό κυνηγητό οπαδών της Λάρισας στους δρόμους της πόλης, όπου χτυπάν κουδούνια για να κρυφτούν και όχι μόνο δεν τους ανοίγει κανείς, αλλά όσοι το κάνουν βαράνε και αυτοι!! :laugh:

Απ΄την άλλη προσωπικά ζηλεύω την ομάδα της Λάρισας που έχει την υποστήριξη μιας ολόκληρης πόλης και κατά καιρούς θριαμβεύβει..΄

Πρόσφατα έγινε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ομάδα και εδώ από την συνένωση των 2 με το όνομα Ολυμπιονίκης, αλλά η κλασική ελληνική ξεροκεφαλιά δεν το επέτρεψε..

Αυτά τα ολίγα.. Κατ άλλα ο Βόλος είναι μια φιλικότατη πόλη, με καμιά 400 τσιπουράδικα και τα λιγότερα κατά μέσο όρο διαζύγια.. Με τόσο τσίπουρο στο κεφάλι τα βλεπεις όλα ρόδινα! :P

Sorry για το άσχετο post αλλά ο genok μου έδωσε ωραία πάσα.. Δεν είναι μόνο πόκερ η ζωη! :)

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:

Έλα βρε συ genok παρεξήγηση.. Θα μου βγάλεις και τη φήμη του στραβόξυλου.. :angry: :silly:

Sorry για το άσχετο post αλλά ο genok μου έδωσε ωραία πάσα.. Δεν είναι μόνο πόκερ η ζωη! :)

προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτες οι δυο ομαδες δεν πρεπει να συγχωνευθουν χωρις νικη βολου και ολυμπιακο βολου δεν νοειται βολος και να μην πω και ελληνικο ποδοσφαιρο:laugh:

και μιλαω σοβαρα

εχω δει ντερμπυ και ντερμπυ αλλα σαν αυτο κανενα.

απο ξυλο τυφλα να εχει το ΜΑΡΣΕΙΓ-ΠΑΡΙ ΣΑΝ ΖΕΡΜΑΙΝ

απο παθος τυφλα στο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ΜΠΟΚΑ-ΡΙΒΕΡ ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ

και απο μπαλλα εχω δει 2-3 νικης-ολυμπιακου βολου το ενα απο αυτα στα τρικαλα λογω τιμωριας μιας των 2 ομαδων ε το ποδοσφαιρο που παιχτηκε ηταν διαστημικο οποιος εχει δει τον αγωνα αργεντινης-γαλλιας στο μουντιαλ θα καταλαβει τι λεω

χαζεψα και τις 2 ομαδες ειδικα ομως την Νικη η οποια δεν σηκωσε ουτε 1 φορα την μπαλλα στον αερα ηταν ενα κλικ μπροστα απο τεχνικη η μπαλλα κατεβαινε με τρομακτικη ταχυτητα μπροστα στις 2 εστιες το αποτελεσμα ηταν ισοπαλο 0-0 και θελαν και οι 2 την νικη για ανοδο τελικα ηρθε 2-2 την ανοδο την πηρε η νικη σε μπαραζ.

Δημοσίευση

Δεν συμφωνώ genok..

Αυτά τα ματσάκια συνέβαιναν παλιά, εποχές που και οι 2 ομάδες ήταν ανταγωνιστικές.. Και πάντα στην Β εθνική.. Τελευταία φορά Α εθνική έπαιξε ο Ολυμπιακός κάπου στις αρχές του '90..

Ο Βόλος είναι η 4η μεγαλύτερη επαρχιακή πόλη και έχει 2 - πλέον 3.. - ομάδες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας να βολοδέρνουν πότε στη Β πότε στη Γ εθνική..

Ο κόσμος αδιαφορεί και τα γήπεδα είναι άδεια. Όλοι γίνονται Ολυμπιακός - ο μεγάλος! - , Παο, Αεκ και κανείς δεν νοιάζεται για τις τοπικές.. Και η Λάρισα από συγχώνευση 3 ομάδων νομίζω δημιουργήθηκε και έφτασε να σηκώσει πρωτάθλημα..

Θα προτιμούσα να γίνει μια ομάδα ικανή να στέκεται άξια στη super league, με κόσμο να γεμίζει τα γήπεδα και να την ακολουθεί και την πόλη τις Κυριακές να ξανασφίζει από ζωή και λαχτάρα για μπάλα..

Προσωπικά Νίκη είμαι αλλά ελπίζω στη συνένωση. Φαντάσου ότι η πόλη διαθέτει γήπεδο προδιαγραφών Uefa, το πανθεσσαλικό λόγω των ολυμπιακών αγώνων και σκουριάζει, αφού το χρησιμοποιεί μόνο η Λάρισα στους ευρωπαικούς της αγώνες..

ΟλυμπιοΝίκης λοιπόν και μετά και champions league! Να γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα το σηκώσει ...μετά τον φετινό Ολυμπιακό!! :lol:

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:

Δεν συμφωνώ genok..

Αυτά τα ματσάκια συνέβαιναν παλιά, εποχές που και οι 2 ομάδες ήταν ανταγωνιστικές.. Και πάντα στην Β εθνική.. Τελευταία φορά Α εθνική έπαιξε ο Ολυμπιακός κάπου στις αρχές του '90..

Ο Βόλος είναι η 4η μεγαλύτερη επαρχιακή πόλη και έχει 2 - πλέον 3.. - ομάδες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας να βολοδέρνουν πότε στη Β πότε στη Γ εθνική..

Ο κόσμος αδιαφορεί και τα γήπεδα είναι άδεια. Όλοι γίνονται Ολυμπιακός - ο μεγάλος! - , Παο, Αεκ και κανείς δεν νοιάζεται για τις τοπικές.. Και η Λάρισα από συγχώνευση 3 ομάδων νομίζω δημιουργήθηκε και έφτασε να σηκώσει πρωτάθλημα..

Θα προτιμούσα να γίνει μια ομάδα ικανή να στέκεται άξια στη super league, με κόσμο να γεμίζει τα γήπεδα και να την ακολουθεί και την πόλη τις Κυριακές να ξανασφίζει από ζωή και λαχτάρα για μπάλα..

Προσωπικά Νίκη είμαι αλλά ελπίζω στη συνένωση. Φαντάσου ότι η πόλη διαθέτει γήπεδο προδιαγραφών Uefa, το πανθεσσαλικό λόγω των ολυμπιακών αγώνων και σκουριάζει, αφού το χρησιμοποιεί μόνο η Λάρισα στους ευρωπαικούς της αγώνες..

ΟλυμπιοΝίκης λοιπόν και μετά και champions league! Να γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα το σηκώσει ...μετά τον φετινό Ολυμπιακό!! :lol:

nai exeis dikio ayta synevainan palia alla panta thn anodo kaloythei h kathodos kai pali h anodos kapoia stigmi oi 2 aytes omades tha anarwsoyn tha paroyn ta panw toys mhn koitas poy epesan se oi opoioi einai kai ypeythinoi gia ayta poy symvainoyn.

kai egw proswpika nikh eimai me eixe entypwsiasei o tropos paignidioy ths htan poly mprosta apo polles megales omades kai an den stathike sthn a ethniki monima eythinontai oi kyrioi me ta mayra se paignidia me omades poy koyvaloysan kapoio onoma thn kanan mpritzoles (thn sfazan koinws) eixa dei ena agwna pao-nikhs sthn lewforo h nikh eixe xazepsei ton pao toy opoioy oi filathloi dysanasxetoysan otan h nikh exane apanwtes eykairies sto 0-0 thn kovane me anyparkta epithetika faoyl me of-saint poy ta evlepe o epopths sto oneiro toy kai sthn antepithesh o pao evaze gkol me 3 paiktes 15 metra of-saint den 50 pontoi na peis oti den diekrine kaneis tipote teliko apotelesma pao-nikh 5-0 me katoxi mpallas nikh 80% pao 20% epitheseis nikh 65% pao 35% of-saint nikh kapoy 40 pao 1 faoyl pao panw apo 30 nikh 4-5 .

mipws ta idia den travaei h shmerinh larisa?

Symfwnw oti o volos tha einai h deyterh ellhnikh omada poy tha parei to c.l me thn diafora oti ayth tha einai h Νικη Βολου και οχι ο ολυμπιονικης και αυτο οπως πολυ σωστα λες μετα τον φετεινο Ολυμπιακο Πειραιως και Πασης Ελλαδος. ΛΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

Δημοσίευση

Silencio έγραψε:

Δεν συμφωνώ genok..

Θα προτιμούσα να γίνει μια ομάδα ικανή να στέκεται άξια στη super league, με κόσμο να γεμίζει τα γήπεδα και να την ακολουθεί και την πόλη τις Κυριακές να ξανασφίζει από ζωή και λαχτάρα για μπάλα.

θα συμφωνησω ως ενα σημειο μαζι σου εδω εχουμε γειτονια και ομαδα στο εξωτερικο δυσκολα θα βρεις πανω απο 3 ομαδες στην ιδια πολη και μιλαμε για μεγαλουπολεις απο 1.000.000 και πανω και εχεις δικιο οτι θα ξανασφιζει απο ζωη η πολη οταν μια ομαδα παιζει η α εθνικη η στην β πρωταγωνιστικο ρολο πολλα επαγγελματα ειναι που θα παρουν τα πανω τους απο τον φιλαθλο τουρισμο