baskont Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Ο αγαπητός μας scotty2000 ("The Nuts") προκρίθηκε στο side event του EPT της Πράγας! Καλή επιτυχία, φίλε!θα είμαστε όλοι εκεί να σε φωτογραφίσουμε την κρίσιμη στιγμή! Όταν από τα μεγάφωνα της αίθουσας ακουστεί η φράση:...And Tsanakas raises Devilfish all in!!!:woohoo: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Επειδή δεν χρειάζεται μόνο να κερδίζεις αλλα να κάνεις και καλά dealsB) θα βρεθώ και ε΄γω στην Πράγα ελέω Γιώργου. thanks Γιω΄ργο. Ελπίζω να ξεχρεώσω το deal σύντομα.Ευχαριστώ επίσης τον Αλέξη για την προσφορά του στο ξενοδοχείο, αποδυκνείοντας ακόμη μια φορά οτι ειναι κοντά στον Έλληνα παίκτη το ASTERIA, to site που εκπροσωπεί.Ο Άκης με εντελώς προσωπικά του έξοδα θα είναι και αυτός εκεί.Τρείς "The Nuts" στην Πράγα.Λέτε να έχουμε πάλι τελικό τραπέζι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:ΕΟ Άκης με εντελώς προσωπικά του έξοδα θα είναι και αυτός εκεί.Τρείς "The Nuts" στην Πράγα.Λέτε να έχουμε πάλι τελικό τραπέζι?Και όταν λέμε εντελώς προσωπικα έξοδα να ευχαριστησουμε βαθύτατα τα παιδιά με τα οποία έπαιξα αντίπαλος στα Σκόπια και μου έδωσαν κάποια πολύ ωραία ποτ,και φυσικά τα cash που γίνονται πολύ συχνά στην αθήνα και είναι μία πολύ καλή πηγή εσόδων!! :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Πάντα ευγενικός ο Άκης, ευχαριστεί του πελάτες του.:laugh: Σωστά, μην τους χάσουμε. :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Βλεπω θα ειμαστε μεγάλη παρεα!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2007 Έμαθα θα ανέβει και ο stikis με την παρέα!Stikis, δεν θα προλαβαίνεις να ερωτεύεσαι στην Πράγα! :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:Ευχαριστώ επίσης τον Αλέξη για την προσφορά του στο ξενοδοχείο, αποδυκνείοντας ακόμη μια φορά οτι ειναι κοντά στον Έλληνα παίκτη το ASTERIA, to site που εκπροσωπεί.Ο Άκης με εντελώς προσωπικά του έξοδα θα είναι και αυτός εκεί.Tα προσωπικα μου έξοδα τελικά δεν θα είναι και τόσο προσωπικά αφού μετά από συγκεκριμένη πρόταση που κατέθεσα στο ΑSTERIA και έγινε δεκτή,αναλαμβάνει το sponsorship μου γιά κάποια event στην Πραγα.Να ευχαριστησω λοιπον και εγώ από την μεριά μου το Αsteria,και να υπογραμμίσω οτι στην συμφωνια που έκανα υπάρχουν κάποια σημαντικά ωφελη και για τους έλληνες παίχτες καθώς το 15% από ενδεχόμενα κέρδη πάνε στο πρόγραμμα του Asteria για τους έλληνες παίχτες.Wish me luck!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts