dmelissourgos Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αυτή τη φορά είμαστε σε Pot Limit Omaha με blinds 0.50/1. Ο villain είναι ιδιαίτερα επιθετικός. Τι πρέπει να κάνουμε στο turn; Κάποιο διαφορετικό line πιο πριν;Player1 is seated with €290.42Villain is seated with €83.80Hero is seated with €200.41Player2 is seated with €78.53Player3 is seated with €99.96Hero Posts small blind of €0.50Player2 Posts big blind of €1.00Dealing cardsHero: 3d Ad Ac Kc Player3 Calls €1.00Player1 FoldsVillain Calls €1.00Hero Raises to €5.00Player2 FoldsPlayer3 Calls €4.00Villain Calls €4.00Flop: Qd Ah 3c Hero Bets €16.00Player3 Calls €16.00Villain Calls €16.00Turn: Qd Ah 3c 2s Hero ChecksPlayer3 ChecksVillain Bets €62.80 (ALL-IN)Hero ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bios911 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 παρτιδα εγκεφαλικό! δήλαδή πόσο ζώο μπορεί να είναι να μπήκε πρεφλοπ με 4,5?η λογική λέει call, αλλά σίγουρα μπορεί και να χάνεις. Αδιανόητο να έκανε call 16 κυνηγώντας σφήνα. Πιο πού για μπλόφα μοιάζει... CALL. Είσαι αρκετά δυνατός νομίζω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 καταρχήν για line , as played και ίσως ένα μiκρο μπέτ στο τέρν και για value αλλά και να δεις αν κάποιος έγινε καλύτερος με το 2παίρνουμε 2 call στο flop οπότε βάζω τους αντιπάλους μου σε aq ή 33 και σε draws κακό φύλλο το 2 στο turn καθώς συμπληρώνετε η κέντα , ίσως όπως είπα έπρεπε να κανείς ένα μικρό μπέτ και για αξία αλλά να έχεις και folding equitity αν δεις δράση από τους άλλους 2 παίκτες που δηλώνει ξεκάθαρα κέντα τον villain τον προσδιορίζεις ως ιδιαίτερα επιθετικό οπότε σε hu ήταν μάλλον auto call .. σε 2 αντιπάλους νομίζω δύσκολα θα έβαζε το υπόλοιπο στακ του σε μια μπλόφα αφού και οι 2 δείξατε ότι κάτι έχετε με raise - call ... όσο επιθετικός και να είναι στις περισσότερες περιπτώσεις έχει κέντα επίσης να σημειωθεί ότι μιλάει ακόμα ένας παίκτης μετά από εμάς αν και δύσκολα θα έχει κάτι καλύτερο δύσκολη απόφαση φίλε , εγώ προσωπικά μάλλον θα πήγαινα πάσο αν και εξαρτάται από την εντύπωση μου για τους άλλους 2 παίκτες που μόνο από μια περιγραφή δεν βγάζω άκρη .. προσωπική μου άποψη , πάσο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 παρτιδα εγκεφαλικό! δήλαδή πόσο ζώο μπορεί να είναι να μπήκε πρεφλοπ με 4,5?η λογική λέει call, αλλά σίγουρα μπορεί και να χάνεις. Αδιανόητο να έκανε call 16 κυνηγώντας σφήνα. Πιο πού για μπλόφα μοιάζει... CALL. Είσαι αρκετά δυνατός νομίζω.Δεν είναι κακό το limp - call του preflop αν κρατάει κάτι σαν 2345 DS. Οπότε δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε, Omaha παίζουμε. Επίσης, δεν είναι λάθος και το call του postflop αν έχει wrap. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 καταρχήν για line , as played και ίσως ένα μiκρο μπέτ στο τέρν και για value αλλά και να δεις αν κάποιος έγινε καλύτερος με το 2Σωστό, θα μπορούσα να το παίξω έτσι, ίσως με φόβισε το turn παραπάνω από όσο έπρεπε αλλά είμαστε 3 παίχτες μέσα στην παρτίδα.παίρνουμε 2 call στο flop οπότε βάζω τους αντιπάλους μου σε aq ή 33 και σε draws Με το AQ συμφωνώ αλλά το 33 είναι λίγο δύσκολο καθώς εγώ έχω και το τελευταίο 3άρι (αυτός είναι και ένας λόγος να πάμε πάσο στο all in του καθώς έχουμε -1 out για το full house μας). Ίσως QQ να είναι πιο πιθανό. Επίσης παίζει να κρατάνε το μικρό ή το μεγάλο wrap στο flop.τον villain τον προσδιορίζεις ως ιδιαίτερα επιθετικό οπότε σε hu ήταν μάλλον auto call .. σε 2 αντιπάλους νομίζω δύσκολα θα έβαζε το υπόλοιπο στακ του σε μια μπλόφα αφού και οι 2 δείξατε ότι κάτι έχετε με raise - call ... όσο επιθετικός και να είναι στις περισσότερες περιπτώσεις έχει κέντα Σε HU είναι όντως auto call. Αλλά εδώ έχουμε και άλλον ένα παίχτη που μιλάει μετά από εμάς και ίσως να είχε αυτός το μικρό wrap και του βγήκε. Οπότε δυσκολευόμαστε ακόμα παραπάνω. Ο Villain είναι βέβαια πολύ επιθετικός, αλλά δύσκολα μπλοφάρει 2 παίχτες ή τα βάζει με not nuts. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bios911 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 παρτιδα εγκεφαλικό! δήλαδή πόσο ζώο μπορεί να είναι να μπήκε πρεφλοπ με 4,5?η λογική λέει call, αλλά σίγουρα μπορεί και να χάνεις. Αδιανόητο να έκανε call 16 κυνηγώντας σφήνα. Πιο πού για μπλόφα μοιάζει... CALL. Είσαι αρκετά δυνατός νομίζω.Δεν είναι κακό το limp - call του preflop αν κρατάει κάτι σαν 2345 DS. Οπότε δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε, Omaha παίζουμε. Επίσης, δεν είναι λάθος και το call του postflop αν έχει wrap.Δηλαδή κυνήγι με ένα φύλλο να μένει σε pot raise δεν είναι donkια; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Δεν σε κατάλαβα φίλε μου... Τι εννοείς ένα φύλλο απομένει;Κάνω pot raise preflop και ενώ έχει limparei, κάνει το call. Εύκολα κρατάει λοιπόν 4 μικρά φύλλα double suited τα οποία του δίνουν wrap στο συγκεκριμένο flop. Αυτό σε συνδυασμό με τον LAG τρόπο παιχνιδιού του, του επιτρέπει ένα εύκολο call στο flop. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bios911 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 ναι έχεις δίκιο τώρα που το ξαναβλέπω! νόμιζα ότι το ρέστα είναι στο ρίβερ.sry man Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 dmelissourgos foldares τελικά ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Ναι φίλε μου foldara και δυστυχώς foldare και ο διπλανός μου οπότε ποτέ δεν έμαθα αν κέρδιζα. Θεωρώ όμως πως δεν κέρδιζα. Θα ήθελα παρ' όλα αυτά να ακούσω μερικές γνώμες ακόμα από αυτούς που ξέρουν Omaha. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grgant Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 call είναι για μένα. ο villain που μιλάει μετά από σένα είναι σχετικά ασήμαντος καθwς αν είχε nuts με ένα σχεδόν pot bet left δεν υπήρξε περίπτωση να κάνει check εκεί με έναν μόνο παικτή να μιλάει μετά από αυτόν.όσον αφορά τον player 3 προφανώς υπάρχει πιθανότητα να έχει nuts εκεί αν και το range που περιέχει το 45xx είναι μικρό και μην ξεχνάμε ότι potarei μετά από 2 check .θα μπορούσε άνετα να το κάνει με QQxx η με semibluff η air μετά από διπλό check που βλέπει μπροστά του(το σενάριο του air είναι λίγο πιο τραβηγμένο και έχει να κάνει και με την εικόνα που έχετε εσύ και ο villain στο τραπέζι).τέλος, από τη στιγμή που έχεις τοπ σετ ,απέναντι σε wheel έχεις 20% equity ,ίσως λίγο λιγότερ γιατί κάποια outs σου λογικά τα έχει ο villain . αλλά και πάλι πιστεύω ότι είναι call ,ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει άλλο bet να κάνει στο ρίβερ και να έχεις μια ακόμα δύσκολη απόφαση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 αν foldares κόψτο το omaha φίλε μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 αν foldares κόψτο το omaha φίλε μου.Αυτό θα πει ανάλυση παρτίδας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 μάλλον call είσαι έχει αρκετά φύλλα που μπορεί να νομίζει ότι κερδίζει κ να βαράει έτσι... με το check σου στο turn δε σε βάζει ποτέ σε AA μπορεί να στο κάνει ακόμα κ με ασο ντάμα , άσο τρία κτλπ τελοσπάντων πιστεύει ότι έχεις χειρότερο hand απότι έχεις γιαυτό το λόγο είσαι καλλ. ο 3os παίκτης δν υπάρχει περίπτωση να έχει 45 κ να έχει checkarei μετά από σένα εκτός αν είναι στόκος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 @crackLiNg Και οι 2 παίχτες στόκοι ήταν, κανένας δεν ήταν thinking για να κάτσει να δει τι μπορεί να έχω εγώ. Οι κινήσεις γίνονταν αστραπιαία και γενικά δεν νομίζω να τα έβαζε με τόση σιγουριά χωρίς nuts. Τι να πω, σχετικά νέος είμαι στο Omaha και ίσως παίζω πιο συντηρητικά από όσο πρέπει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 και thinking να ήταν δεν σε βάζουν σε άσους.. με άσους το turn ειναισιγουρο bet εκεί γιαυτό σου λέω ότι σε θεωρεί πολύ πιο weak απότι είσαι ... anyway επειδή παίζεις με 4 κάρτες δν είναι ανάγκη να τα βάζεις μόνο με nuts ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts