baskont Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Είχα μια ιδέα, που τη ρίχνω στο τραπέζι για να δω το ενδιαφέρον σας. Εν' όψει του Greek Cup την προσεχή Τετάρτη, τι θα λέγατε αν διοργανώναμε τρία μικρά πρωταθληματάκια, σε ποδόσφαιρο 5Χ5, beach volley και τέννις, με τους νικητές σε κάθε ένα από αυτά να κερδίζουν το buy in τους για το GPC;Ήδη στις πρώτες βολιδοσκοπήσεις που έκανα, για το 5Χ5 και το beach volley έχουν συμπληρωθεί 2 ομάδες (Pokerland και Profit Poker Club) και για το τέννις έχουμε 3 παίκτες. Κάθε ομάδα θα δίνει ένα ποσό για συμμετοχή, ώστε στο τέλος η νικήτρια ομάδα να κερδίζει τουλάχιστον ένα buy in για το Greek Poker Cup. Το ίδιο και στο τέννις.Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν γράψτε εδώ ή στείλτε μου σε προσωπικό μήνυμα τηλέφωνο να επικοινωνήσω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinarchemp Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 καλή φάση...το σκέφτομαι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stikis Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 profit poker team ???Κάτω από τα δοκάρια λεωνίδας ανδρούτσοςστο κέντρο της άμυνας νίκος "safefoot " σφωροςβασιλιάς του κέντρου αινείας πρωτόπαππας φουνταριστός νίκος "niceshootsir " κουρής!!!ανυπομωνω!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Μετά από προτάσεις φίλων, ανοίγει και το basket στη συζήτηση (μονά, στα 21)! Μακάρι να καταφέρουμε να υπάρχουν συμμετοχές ώστε να διοργανωθεί τελικά πρωταθληματάκι παικτών πόκερ σε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω σπορ. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας λοιπόν για συμμετοχή, εκτός ότι θα σπάσουμε αρκετή πλάκα (θα υπάρχουν και κάμερες, φωτό κλπ), θα έχει και το κίνητρο της συμμετοχής στο άλλο άθλημα, τον βασιλιά των σπορ, δηλαδή το πόκερ!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 καλησπέραtennis ΠΑΡΑΛΊΑ? TENNIS COURT ? bUY ΙΝ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
brambel Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 και εμεισ ειμαστε δυο ατομα και εδνιαφερομαστε για τεννισ μονο .καλο θα ηταν να μας δωσεισ καποιεσ ακομα πληροφοριεσ οπωσ το ποσο συμετοχης, τον αριθμο των συμμετοχων, ημερομηνιεσ καθωσ και αν καποιοσ κερδισει το επαθλο οποιο ποσο ακι αν ειναι πρεπει να χρησιμοποιηθει αποκλειστικα στο τουρνουα η μπορει να κρατησει τα χρηματα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Στείλτε μου σε PM τα τηλέφωνα σας, όπως φαίνεται θα μαζευτούμε στο τένις 10-12 άτομα, δηλαδή το buy in θα πάει γύρω στα 100 ευρώ. Κανονικό τέννις LOUKAS, όχι τένις παραλίας. Οι αγώνες θα γίνουν Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και ο νικητής του μίνι αυτού τουρνουά θα παίξει στην Day 1C του Greek Poker Cup.Οι αγώνες θα γίνουν στο Λουτράκι, στο Sports Camp (δείτε εδώ http://www.sportcamp.gr/), ο πρώτος γύρος όμως μπορεί να κανονιστεί και στα courts του Ολυμπιακού Σταδίου.Στείλτε τηλέφωνα, γιατί όπως φαίνεται "ψήθηκε" το μίνι τουρνουά τένις, υπάρχουν συμμετοχές.Α, ξέχασα πως ο νικητής θα πρέπει να παίξει στο GPC, το τουρνουά γίνεται για το ticket μεταξύ παικτών πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 OK αλλά ο PROTOS νικητής του τέννις θα περάσει μόνο σωστά? επίσης να ξέρω και πιος είναι PRO στο τέννις και πιος AMATEUR HA HA ΧΑποσά SET ? κτλ ktl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Ναι φίλε, ο πρώτος μόνο κερδίζει, εκτός κι αν μαζευτούμε πολλοί και κάνουμε κανένα Ρολάν Γκαρός στο Λουτράκι! Όλοι ερασιτέχνες είναι Λουκά, μη μου ζητήσεις δηλαδή ΑΤΡ ranking, surface ειδικότητα και head to head σύγκριση στο επόμενο ποστ σου! Στα δύο σετ θα παιχτούν τα ματς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 AHHAHAHAHAAAHAH φοβερός οκ ρε μαν. γουστάρω αλλά εάν γίνετε κάντε το 50 ευρώ parakalw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nicecallsir Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Πλην συγκλονιστικού απροόπτου, το profit θα διαφημίζεται δωρεάν για αρκετό καιρό. Αν χάσω απο Baskont σε ποδόσφαιρο, θα το ρίξω στα sit n go , κ θα μιλάω για μεγάλα shove με ΑΤ κ 3,7 ΒΒ. Λογικά θα είστε drawing dead από το ημίχρονο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Χαχαχα! Nice prop bet guys! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
melancholy Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2011 Για μπάσκετ μέσα οπότε θέλετε από τετάρτη που θα είμαι κάτω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kitrinopapi Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2011 Ακουγεται πολυ καλη ιδεα! Θα με ενδιεφερε να μαθω περισσοτερες πληροφοριες για το τουρνουα στο τεννις η και στο 5χ5 [pm sent] και θα ειναι ωραια αν γινει κατι τελικα..Επισης @loukas34 το atp ranking μου ειναι 43523497862349682344534 [με τα καινουρια rankings που θα ανακοινωθουν τη δευτερα] αγαπημενη επιφανεια η σκισμενη μοκετα που υπαρχει στο γηπεδο του τεννις πανω απο το Τει στην Πατρα και εχω τρομερο one handed backhand ripped off Gaston Gaudio! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
konosz Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 Για μπάσκετ μέσα οπότε θέλετε από τετάρτη που θα είμαι κάτω.τα ίδια κι εγώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsibouris Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 για 5χ5 ενδιαφερομαι και εγω βασιλη παρε με στην ομαδα σου και μην φοβασαι τιποτα την πρωτη θεση για πλακα οπως και για beach βόλλεϊ ενδιαφερομαι........... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 αν έχεις ανοιχτή θέση για 5 χ 5 με too Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kid_of_sin Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2011 ο νικητής του τέννις παίρνει υποχρεωτικά ο ίδιος το τικκετ η μπορεί να το μεταβιβάσει?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2011 Φίλοι μου, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας όσοι το εκφράσατε, αλλά όσο το προσπάθησα αυτές τις ημέρες, με τα τηλέφωνα, δεν φαίνεται να βγαίνει κάτι και το εγκαταλείπω. Θα το κάνουμε πιο οργανωμένα την επόμενη φορά, με επίσημη ανακοίνωση, όρους, κανόνες κλπ, στο μιλητό και το παρείστικο δε βγαίνει. Ο καθένας έχει διαφορετικά ωράρια, δουλειές κλπ, είναι πραγματική σπαζοκεφαλιά να κανονίσεις πρόγραμμα για κάτι τέτοιο.Επειδή θα είμαστε όμως 5 μέρες στο Λουτράκι κάτι θα κανονίσουμε εκεί μεταξύ μας (χωρίς tickets κλπ) έτσι για την "κόντρα" και τη φάση.Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2011 εγώ μέσα για το τέννις εάν είναι τσάμπααπλά πείτε μου MERES WRES Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts