kapakostas Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 καλησπέρα σας , θέλω να ρωτήσω κάτι μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον. έχω μια βιζα πρέπαιιντ απο την κύπρου , την έχω μονο για να παίζω πόκερ κάνω αναλήψεις και καταθέσεις. εδώ και 3 μήνες στους μηνιαίαους λογαριασμούς βλέπω κατί χρεώσεις γύρω στα 6,5 ευρώ η κάθε μία απο μία εταιρία στο γιβραλταρ segpaeu . γνωρίζει κάποιος τι είναι ? αν είχε κλαπεί το νούμερό μου δεν θα σηκωναν όλο το ποσό ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kapakostas Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 συγνώμη ξέχασα να σας πω παίζω στην ongame Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 Με μια πρώτη σκέψη θεωρώ πως είναι οι χρεώσεις των αναλήψεων. Θα σου πρότεινα τα εξής:1) Ψάξε να δεις πόσο χρεώνεται η κάθε ανάληψη.2) Στείλε e-mail στην εταιρία αν δεν βρεις κάτι στο site τους.3) Περιόρισε τις αναλήψεις σε 1 το μήνα (που νομίζω είναι δωρεάν). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kapakostas Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 υπάρχει χρέωση δηλαδη στις αναλήψεις. οι ημερομηνίες όμως είναι άσχετες με χρεώνουν μετά απο ένα μήνα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kampanario Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 έξω την ίδια prepaid , οι χρεώσεις είναι 0,75 ευρώ για κάθε ανάληψη από κατάστημα της τράπεζας κύπρου και περίπου 3-4 ευρώ για ανάληψη από κατάστημα άλλης τράπεζας...μήπως έχεις κάνει ανάληψη από άλλο κατάστημα? σου συνιστώ πάντως να μην κανείς αναλήψεις λίγα λίγα, δεν υπάρχει λόγος να σκας έστω και 0,75 στην οποιαδήποτε τράπεζα...επίσης καλό ήταν να εγγραφείς στην υπηρεσία www icardonline gr ...δεν σου δίνω εδώ το link καθότι δεν είναι ασφαλές...ψάξε για της χρεώσεις παίρνοντας την τράπεζα κύπρου, είναι αρκετά εξυπηρετικοί Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 @kampanarioΔεν εννοούσα αυτήν την ανάληψη φυσικά. Εννοούσα ανάληψη χρημάτων από το poker room προς την κάρτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2011 υπάρχει χρέωση δηλαδη στις αναλήψεις. οι ημερομηνίες όμως είναι άσχετες με χρεώνουν μετά απο ένα μήνα?Στην ongame έχω παίξει μόνο στο Poker.gr όπου μόνο η πρώτη ανάληψη κάθε μήνα είναι δωρεάν και για κάθε επόμενη επιβαρύνεσαι. Ναι είναι πιθανό να σε χρεώνουν στο τέλος του μήνα. Γιατί δεν τους στέλνεις ένα e-mail και να τους ρωτήσεις από που προκύπτουν οι χρεώσεις; Γιβραλτάρ αυτοί είναι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kapakostas Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2011 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η segpayeu.com δεν συνδέεται με την εταιρία μας, επομένως δεν είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε περαιτέρω. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήστε με την segpayeu.com.Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Με εκτίμηση,Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της betoto.com Αυτη ειναι η απαντηση της βετοτο. θα στειλω μαιλ και στην σεγπαυευ.κομ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kapakostas Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2011 οκ βρήκα τι ήταν παιδια. άσχετο με το πόκερ. ειχε κάνει μια κίνηση ο αδερφός μου στην hotfile και με χρέωσαν απο εκεί. ευχαριστώ πάντως Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts