3XT3RMINAT3 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2011 Κοίταζα σήμερα το tournament leaderboard στην pokerstars και παρατήρησα τον user UAREDEAD LOL ο οπιος είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σε πόντους. Με μια προχιρη μάτια στο Official Poker Rankings είδα πως ο τύπος αυτός της τελευτέες 120 μέρες έχει σημετασχη σε 14550 Tournaments δηλαδή 120 tournaments μέσω όρο την ημέρα κάθε μέρα. Τα σχόλια δικά σας.......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Narayan Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2011 Πολλες καλημερες .... Ξερω για την ΠαρτυΠοκερ οτι υπαρχουν Βοτς τωρα το πως το ξερω μην με ρωτας ειναι μεγαλη ιστορια ... Τωρα οσο για την ΠοκερΣταρς μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να ανοιξω το λομπυ της μεσω του προγραμματος Σιτ ν γκοου Σαρκ το εντωπισε αμεσως !!! Μαλιστα μου ανοιξε και ενα παραθυρο που ελεγε οτι αν συνεχισω να εκτελω το συγκεκριμενο προγραμμα θα μου κλειδωσουν το λογαριασμο μου !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnnie_Walker Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2011 Εγω το λεω απλα λιωσιμο... εχω παρατηρησει παικτες που παιζουν τοσα πολλα τουρνουα και εχω συνομιλησει μαλιστα μαζι τους στο Chat των τουρνουα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2011 Κοίταζα σήμερα το tournament leaderboard στην pokerstars και παρατήρησα τον user UAREDEAD LOL ο οπιος είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σε πόντους. Με μια προχιρη μάτια στο Official Poker Rankings είδα πως ο τύπος αυτός της τελευτέες 120 μέρες έχει σημετασχη σε 14550 Tournaments δηλαδή 120 tournaments μέσω όρο την ημέρα κάθε μέρα. Τα σχόλια δικά σας..........no comments φίλε . πoυ να δεις και στα sngs τη γίνεται . . . δεν είναι πολλά ρε τα 120. είναι ψηλοστανταρ για τους regs τα 120 τη μέρα .ένας έμπειρος παίχτης παίζει από 20-40 ταυτόχρονα . αν είναι και pro και κλείνει 12ορα τόσα βγαίνουν . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
3XT3RMINAT3 Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2011 20-40 ταυτόχρονα? Μα αυτό είναι πρακτικά αδύνατο! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AndreasK Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2011 Στη stars μου έχει πετάξει 2 φορές εικόνα με μπερδεμένα γράμματα στο chat κ μου έδωσε 1' για να πληκτρολογήσω τη λέξη, αλλά δεν έχει τύχει σε κανένα άλλο γνωστό μου που κάνει multitabling. Ίσως να τεστάρουν τους παίχτες μόνο αν κάποιος κάνει παράπονα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 είσαι massive multitabler? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AndreasK Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 είσαι massive multitabler?26 max Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 ο uaredeadlol έχει μιλήσει στο chat paliotera π έπαιζε λιγότερα..με το table ninja μπορείς να παίξεις παρά πολλά τουρνουά μαζί αλλά κοίταξε κ αυτό... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 20-40 ταυτόχρονα? Μα αυτό είναι πρακτικά αδύνατο!ο simakos έχει φτάσει τα 70 ταυτόχρονα . . . 20-40 δεν είναι πολλά ρε . ψηλοστνταρ είναι . εγβ δεν έχω ανέβει ακόμα πάνω από 12-15 γτ δεν έχω αρκτες οθόνες . έχω παραγειλει ακόμα μια τώρα και θα ανέβο και εγώ στα 20+Στη stars μου έχει πετάξει 2 φορές εικόνα με μπερδεμένα γράμματα στο chat κ μου έδωσε 1' για να πληκτρολογήσω τη λέξη, αλλά δεν έχει τύχει σε κανένα άλλο γνωστό μου που κάνει multitabling. Ίσως να τεστάρουν τους παίχτες μόνο αν κάποιος κάνει παράπονα. και εμένα μου έχει πετάξει τέτοιο μύνημα . αρκτες φορές Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
VaGreece Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Μετα τον Elky για δες κι εδω -----> Δεν ειναι bot ... ασφαλως και γινεται!!Για να σου δωσω να καταλαβεις...ο αδερφος μου που αποφασισε να ασχοληθει με τα 2,50$ turbo 180 players ανοιγοντας καμια 20αρια τραπεζια καθε μερα (οχι ολα μαζι! περιπου 3-4 παραλληλα), εντοπισε παιχτη στα τραπεζια του (εαν μου επιτρεπεται σας δινω nick ευχαριστως, να τον δειτε στο OPR ) που επαιζε 180 με 200 τετοια τουρ την ημερα! καθε μερα...μα καθε μερα ομως! Ανοιγε περιπου 40-50 παραλληλα και καποια στιγμη πιασαμε και διαλογο μαζι του γιατι κι εγω απορησα! Σκεφτηκα για bot !! Καμια σχεση!! Ανθρωπος με σαρκα και οστα ηταν! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
VaGreece Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Τα στατιστικα του παιχτη που σας προανεφερα:Prizes $237,855 Profit $14,470 ROI 6% ABI $2.47 AFS 209 ITM 9114 τουρTOYR 90326 σε 2 χρονια που παιζειITM 10% στις 14/7 (εχθες) επαιξε 270 τουρ ο τυπος! :ο Δηλαδη...μεσο ορο...παιζει 120 τουρνουα την ημερα επι 2 χρονια!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
3XT3RMINAT3 Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2011 Μάλιστα και εγώ που ανοίγω 5-6 μαζεμένα δεν προλαβένο να βγάλο το 100% τον δυνατοτήτων μου....... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2011 @3XT3RMINAT3Ούτε κι αυτοί που κάνουν τόσο massive multitabling μπορούν. Απλά συνεχίζουν να έχουν edge απέναντι στους αντιπάλους τους ακόμα και με τόσα τραπέζια. Όσο αυξάνεις το volume χάνεις σε edge, άρα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή του maximum profit. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts