iJustRiveredYou Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Grabbed byHoldem ManagerNL Holdem $0.10(BB) Replayer SB ($15.08)BB ($15.59)UTG ($13.32)UTG+1 ($9.56)CO ($4.85)Hero ($13.63)Dealt to Hero 9d 9c fold, UTG+1 calls $0.10, CO raises to $0.40, Hero calls $0.40, fold, fold, UTG+1 calls $0.30FLOP ($1.35) Qd Jc 5dUTG+1 checks, CO checks, Hero checksTURN ($1.35) Qd Jc 5d 9h UTG+1 checks, CO checks, Hero bets $0.70, UTG+1 raises to $9.16 (AI), CO folds, Hero ???Ηθελα να πονταρω περισσοτερο απλα πατησα το default του table ninja, θα το εκανα 1$ καπου εκει.. Εχουμε set σε επικινδυνο board ο αντιπαλος ειναι 31/24 σε 36 hands φαινεται fishy αλλα εχουμε μικρο δειγμα. Μεχρι τοτε παιζει σχετικα φυσιολογικα μεχρι αυτο το hand. Δεν δειχνει κανενα ενδιαφερον στο hand και ξαφνικα τα γυρναει all in. Τι κανουμε?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Ειδικά με limp / call pre ,μπορούμε να βγάλουμε JJ /QQ από το range του.Προφανώς vs τέτοιου ζώου snaparw χαρούμενος εκεί,και ας είναι 10 φορές το pot το bet του Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
VaGreece Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Οντως περιεργη κινηση εως και ηλιθια του αντιπαλου! Λιμπαρει το ελαχιστο/δεχεται raise /καλλάρει/τσεκαρει/ξανατσεκαρει/allin ολη τη στακα του απεναντι στο μικρο σου bet στο υψος του μισου ποτ περιπου! Μπηκε με ΚΤ ή Τ8 και φτιαχτηκε στο turn ? Εχει ετοιμο σετακι με 55 απο το φλοπ και το παιζει ετσι ανορθοδοξα? Κυνηγαει το τριτο καρο στο river για χρωμα και τα σπρωχνει σαν ζωο αντι να το δει ειρηνοφυλλα? Βλεπεις αρκετα τετοια moves παντως σε τετοια stakes που πραγματικα σε μπερδευουν! Τι θα εκανα εγω? Θα συμφωνησω με μια αποψη του holdemgr οτι δλδ σε ποιο υψηλα stakes (αν και δε νομιζω να επαιζε ετσι καποιο γαιδουρι) θα το σκεφτομουν παρα πολυ και ισως να φολνταρα! Εδω μαλλον call ! Τι εγινε τελικα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
VaGreece Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Να συμπληρωσω οτι δεν αποκλειω να επαιξε ετσι ανοητα και ενα QJ στο χερι του! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Στην αρχη νομιζα misclick εκανε γιατι ηταν αμεσο το all-in του. Μετα σε KT/Τ8 πηγε το μυαλο μου η καποιο απο τα 2 draw που δεν πετυχε ακομα αλλα παιζει σαν retard. Εξαντλησα σχεδον ολο το timebank, σκεφτηκα οτι δεν εχω επενδυσει σχεδον τιποτα στο hand και μπορω να κανω fold επειδη εχω κακο προαισθημα σε κατι τετοια.. Τελικα εκανα call γιατι η λογικη μου ελεγε οτι ειμαι μπροστα απο το range του που δεν ειναι μονο made straight(Ειναι και ολα τα flush draw+straight draw and two pair type hands) οποτε ειναι λιγο tight το fold εκει αφου ετσι και αλλιως δεν ειμαστε dead εχουμε και καποια outs για full house στη χειροτερη περιπτωση..Ειχε Τ7d τελικα για straight+flush draw και ετσι τα εβαλα καλα τα $$$ μου μεσα αλλα τελικα πετυχε ενα 8 στο river για να παρει το pot αν και δεν εχει σημασια το αποτελεσμα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
VaGreece Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Δε πειραζει iJust !! Δεν πτοουμαστε! Πονταρε το μαξιμουμ για 17 outs (10αρια & 7αρια δεν τα συμπεριλαμβανω! Δε πιστευω να νομιζε οτι κερδιζε το ποτ με ενα απο αυτα) και του εκατσε!That s poker mate !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts